Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 3
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (14)

Daredevil (2015) 

Vážený pane Václave. Kdybych z Vás měl z desetiny tak dobrý pocit jako z Matthew Murdocka, byl byste mým prezidentem dodneška, byť jste již zhruba pět let po smrti. Jelikož jsem z Vás ale podobný pocit nikdy neměl, stala se pro mě Vaše okřídlená pravda a láska vyprázdněným heslem krátce po Vašem uvedení do prezidentského úřadu. Neříkám, že jste měl na potkání mlátit zloduchy, ale snáz bych pak pochopil, co se to tady posmrtně děje kolem Vaší opatrné osoby. Ano, takhle to mám rád, takhle si představuju hrdinu z potrhanýho masa a polámaných kostí. ()

Season 1 (2015) (S01) 

To byla jízda!!! Já chci ještě! ()

Do ringu (2015) (S01E01) 

Slibnej start. :) ()

Cut Man (2015) (S01E02) 

Hodně dobrý! A ta mlátička ve sklepě?! No, ty vole..! ()

Králík ve sněhové bouři (2015) (S01E03) 

Tady se pro mě rodí něco mimořádnýho... Sice je to složitý jak Tolstoj s Dostojevským dohromady a ostatní kousky vystavěný na komiksové předloze to připomíná jen velmi vzdáleně, ale koule to teda má neskutečný! Je to hluboký jak Mariánskej příkop. Jen tak dál! ()

V krvi (2015) (S01E04) 

Tenhle seroš budu mít rád... Jenom by je Daredevil mohl vypínat, takhle se jich nikdy nezbaví. ()

Zavrhnutý (2015) (S01E06) 

Trochu moc tmy, v takové míře tu temnotu nemusím, ale jinak vynikající. ()

Stíny ve skle (2015) (S01E08) 

Ostrý jako břitva, aneb vážně výborný. ()

My o vlku (2015) (S01E09) 

Slabší díl. Něco mi tady nesedělo, ale nejsem stavu přijít na to, co to bylo. ()

Nelson v. Murdock (2015) (S01E10) 

Už jsem na to přišel- na to, co mi tady tak trochu drhne. Jsou to jednak ty dlouhý dialogy, po nichž často následují další dlouhé dialogy, navíc s podobnou atmosférou a v podobném složení- nejčastěji muž a žena. Ohromným plusem je ale ta hlubokomyslnost a ohromná míra solidarity s outsidery všeho druhu. A toho si velice cením! ()

Stezka spravedlivých (2015) (S01E11) 

Paráda! Přehlídka extrémních emocí bez velkých slov a zbytečných gest. Je to vážně vynikající. Nenajdete tam tolik patosu, jako v té mé jediné předešlé větě. Je to poctivý! ()

Daredevil (2015) (S01E13) 

Pět? Dal bych i sedm!!! Velká věc se podařila. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Nejen že je to nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl, ale lepší už nikdy neuvidím. Jsem o tom více méně přesvědčen. Platí to zejména tak od pátého, šestého dílu a s každou další epizodou to bylo lepší a lepší. Ke konci už jsem jenom nevěřícně žasnul, čeho jsou lidé schopni- jak neskutečnou věc dokázali napsat, zrežírovat, zahrát, celkově vytvořit. Když se Matt vrhnul pro sestřičku z okna, tak jsem sám doma u televize i tleskal- tohle se mi snad fakt ještě nikdy nestalo. Je to v každém ohledu extrémní, z hlediska kvality pak extrémně dobrý. Jsem v tom až po uši. ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama