Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 1
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele William_ k tomuto seriálu (30)

Daredevil (2015) 

Nejlepší a nejdospělejší MARVEL seriál. Vůbec bych se takto nebál pojmenovat tento počin od Netflixu, kdy ještě vytvářel kvalitní a originální tvorbu. 1. série: ...má své mouchy, především až moc dlouhá stopáž u některých dílů, které mohly být kratší a nikomu by to neuškodilo, ale ten zbytek? Naprosté mistrovské dílo, ta syrovost a korupce z Hell´s Kitchen je nechutně krásná. 2. série: Spousta krve, bitek, přestřelek a úžasných postav. 2. série se oproti té první zbavila zbytečných natahovacích scén a seriál tak působí více svižněji a v každé epizodě se něco stane. Hlavní záporák Punisher mi upřímně sedl více jak Fisk v předešlé sérii. Kolem a kolem se jedná o zlepšení už tak úžasného seriálu, jehož styl se už v dnešních marvel seriálech nenosí. PS: Pokud se rozhodnete po 2. sérii s Daredevilem pokračovat, doporučuji Vám nejdřív zkouknout The Defenders, které je mj. volným pokračováním právě 2. série Daredevila, a až pak přejít na Season 3.  3. série: Až na hloupoučký a naivní konec 3. série se jedná o další kvalitní dílo, co nám netflix ještě v dobách jeho největší slávy (a kvality) v roce 2018 přinesl. Postavy uvěřitelné, děj sice pomalejší než ve 2. sérii, ale svým detektivním pojetím se podobně jako u 1. série jedná o kvalitní podívanou. Musím zde vyzdvihnout postavu speciálního agenta Nadeema, který mě už od 1. dílu bavilo sledovat. Shrnutí: Tento seriál je opravdu povinnost nejen pro všechny dospělejší Marvel fanoušky, ale i pro ty, kteří si libují v korupcí prolezlých detektivkách s hutnou atmosférou. ()

Season 1 (2015) (S01) 

1. série Daredevila má své mouchy, především až moc dlouhá stopáž u některých dílů, které mohly být kratší a nikomu by to neuškodilo, ale ten zbytek? Naprosté mistrovské dílo, ta syrovost a korupce z Hell´s Kitchen je nechutně krásná. ()

Do ringu (2015) (S01E01) 

Solidní začátek jedné z nejtajemnějších Marvel postav, jsem zvědav jak se příběh rozvine, našlápnuto má skvěle. Ta atmosféra by se dala krájet. ()

Svět v plamenech (2015) (S01E05) 

Ten syrový pocit jaký z každé epizody dostávám je naprosto skvělý. Děj graduje a graduje... ()

Nelson v. Murdock (2015) (S01E10) 

Tohle je přesně ten díl, u kterého by neuškodilo, kdyby měl třeba 30 minut, našel jsem zde plno zbytečných a hlavně zdlouhavých scén, které by ani nemusely být. ()

Daredevil (2015) (S01E13) 

Grandiozní zakončení 1. série, tohle se opravdu povedlo a závěrečný fight byl skvost! ()

Season 2 (2016) (S02) 

Spousta krve, bitek, přestřelek a úžasných postav. 2. série se oproti té první zbavila zbytečných natahovacích scén a seriál tak působí více svižněji a v každé epizodě se něco stane. Hlavní záporák Punisher mi upřímně sedl více jak Fisk v předešlé sérii. Kolem a kolem se jedná o zlepšení už tak úžasného seriálu, jehož styl se už v dnešních marvel seriálech nenosí. PS: Pokud se rozhodnete po 2. sérii s Daredevilem pokračovat, doporučuji Vám nejdřív zkouknout The Defenders, které je mj. volným pokračováním právě 2. série Daredevila, a až pak přejít na Season 3. ()

Bang (2016) (S02E01) 

Vše co jsme chtěli a na co jsme zvyklí jsme dostali už v první epizodě. Sweet! ()

Psi do přestřelky (2016) (S02E02) 

Oproti 1. sérii mi přijde že se zde vyskytuje daleko méně výplňových scén a seriál je tak rychlejší a svižnější. ()

Halíř a desetník (2016) (S02E04) 

První 4 epizody 2. série mají tak vysokou kvalitu, že bude ve zbytku seriálu těžké si tuto laťku udržet, natož jí překonat. ()

Jenom lítost (2016) (S02E06) 

Ten souboj Matta a Elektry proti mafii za problikávající modré barvy v kancelářských prostorech v noci je highlight této epizody. ()

Sedm minut v ráji (2016) (S02E09) 

Trochu se obávám toho naznačení na konci, aby se nám z našeho oblíbeného "street hero" seriálu nestalo ne moc uvěřitelné sci-fi. Zbytek epizody bravurní a vězeňská bitka byla na jedničku. ()

Muž v krabici (2016) (S02E10) 

Pokud se před Fiskem někdo zmíní o jeho lásce, nezvládne to a stane se z něho psychicky nevyrovnaný muž. ()

Zima v Hell's Kitchen (2016) (S02E13) 

Bohužel v poslední epizodě už lze spatřit mnoho WTF momentů a nejasností (Punisher na střeše nebo že se celé město včetně Mattových známých najednou sleze pod barákem, kde probíhá finální boj). Ale i tak se jedná o důstojné zakončení ÚŽASNÉ 2. série. ()

Season 3 (2018) (S03) 

Až na hloupoučký a naivní konec 3. série se jedná o další kvalitní dílo, co nám netflix ještě v dobách jeho největší slávy (a kvality) v roce 2018 přinesl. Postavy uvěřitelné, děj sice pomalejší než ve 2. sérii, ale svým detektivním pojetím se podobně jako u 1. série jedná o kvalitní podívanou. Musím zde vyzdvihnout postavu speciálního agenta Nadeema, který mě už od 1. dílu bavilo sledovat. ()

Zmrtvýchvstání (2018) (S03E01) 

Hodně pomalý rozjezd navazuje na děj v The Defenders, kteří nakonec skončili průměrně. Snad si tady u 3. série fanoušci spraví opět chuť. ()

Prosím (2018) (S03E02) 

Fisk se vrací do ulic Hell´s Kitchen! ()

Za dobrotu (2018) (S03E03) 

To pozvolné tempo se nese už 3 epizody a teď už je to jen čekání na to, kdy to bouchne. ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama