Reklama

Reklama

Daredevil

(seriál)
  • USA Marvel's Daredevil (více)
Trailer 2
Akční / Krimi / Mysteriózní / Fantasy / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 34 h 56 min (Minutáž: 46–61 min)

Tvůrci:

Drew Goddard

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

John Paesano

Hrají:

Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Vincent D'Onofrio, Jon Bernthal, Elodie Yung, Geoffrey Cantor, Toby Leonard Moore, Vondie Curtis-Hall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(39)

Matt Murdock přišel jako malý kluk o zrak. Teď bojuje s nespravedlností ve dne coby právník a v noci jako superhrdina Daredevil v newyorkské čtvrti Hell’s Kitchen. (Netflix)

Recenze uživatele Deyw k tomuto seriálu (3)

Daredevil (2015) 

1serie: Celkem dobra, kingpin byl fajn, daredevil celkem dobrej vyvijel se az do posledniho dilu..ale furt dokola on si hraje na slepyho pravnika tam resi picoviny pak je de zrubat rube je pak je rozlamanej a kazdej mu rika at se na to vysere.. 3,5/5 2serie: Jeste lepsi, nez ta prvni, pribeh uz byl pekne rozehranej a daredevil byl konecne daredevil a ne daredebil..navic se objevil punisher, kterej bavil vic a naopak klise a cely to slo do hajzlu, kdyz se objevila elektra...za daredevila a punishera a celkove to bylo lepsi nez 1season, ale zase to samy..rube, pravnik, punisher, vyser se na to, rube, pravnik, punisher, vyser se na to maska v krabici.. takze tak 3,9/5.. sem zvedavej na 3season. 3season zase nic moc..asi nejhorsi ze vsech, budu si pamatovat jen vezeni na 1zaber a vidlickare kterej vsechny drti a na konci dostane 1hit a cus..zaverecna fajta jakoby se snazila vyrovnat punisherovi ale ztraci..je to 3/5 nejslabsi serie asi 10zbytecnych dilu - ten dil s karen je poradnej fail.. ()

Season 2 (2016) (S02) 

Nejlepsi serie aneb kdyz vedlejsi postava valcuje tu hlavni..zrod nejlepsiho punishera co je - brutalita, ktera je v jeho scenach je neskutecna a scenu u soudu si poustim do ted jako motivacni :D plus ta rezba ve vezeni atdatd..takze daredevil je tu uplne k hovnu a ostatni taky ale punisher sype jak krava! ()

Season 3 (2018) (S03) 

uz asi 6dilu se tam neco deje a kazdej se na neco pta a ten mu odpovida odpovedi typu: "kdyz sem byl malej tak jsem meli..." kecani o picovinach ktery by se veslo do 1-2dilu, nic zasadniho se nestane..jediny co si ztoho clovek zapamatuje je skvela one shot prison bitka + ta bitka v kanclu..jinak je to bida a des...a uz sem pekne nasranej ale uvidime dal..vse v puvodnim komentari. asi nejslabsi serka/ stejne dobra jako prvni - takze nic moc 3/5 - neni tu nic extra ()

Související novinky

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Reklama

Reklama