Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

afroadam

afroadam (hodnocení, recenze)

no je otázka, jak dlouho bude trvat, než se to rozjede do vypuklé apocalypsy :) zatím je to takové nijaké, ale jsou zatím jen 2 epizody a nezatracuju to 

na příspěvěk reagoval PatrikP4

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

afroadam

jinými slovy bys uvítal to samé, akorát s jinými herci? ty si nejspíš moc užíváš všechny ty remaky, které se teď točí, žejo?

afroadam

afroadam (hodnocení, recenze)

Vím, že se to dalo čekat, ale hrozně mi vadí zase ten start. Jak se všichni diví, proč to chodí, když do toho policisté střílí, chtěj to léčit. Uvítal bych radši zasazení do rozjeté nákazy jako v originálním Walking Dead, kde bylo jen pár scén před nákazou, pak střelili Ricka a už to vypuklo.

na příspěvěk reagoval Sweat55, dO_od, Kotuc

Majo77

Majo77 (hodnocení, recenze)

Prvý diel super, druhý ešte lepší. Atmosféra postupne graduje a s pribúdajúcimi dielmi očakávam taktiež zvyšovanie laťky. Už sa neviem dočkať pondelka. 

 

Vytáča ma iba jedna vec (a to v drvivej väčšine filmov) - postava A panikári a núti postavu B nastúpiť do auta, prísť na určité miesto, prezradiť miesto kde sa nachádza. A ak sa postava B spýta čo sa deje, tak postava A čučí ako tupý magor. Videli sme to u Maddy v poslednej scéne, aj u Travisa v obchode. Proste túto tuposť nepochopím. Maddy nepovie dcére čo sa deje, potom chce utekať na dvor zachrániť susedu. Samozrejme ak by vedela o čo ide, tieto ubohé scény by sa vôbec nemuseli odohrávať. V treťom diely očakávam nejakú blbosť od ludí v obchode v štýle - aha na ulici vidím kamoša tak mu otvorím dvere. Stupidita fakt...

Satan

Satan (hodnocení, recenze)

Poměrně zklamání. Čekal jsem uchopení seriálu z techničtější/vědečtější stránky. Takhle je to stále ve stejných kolejích, kde sledujeme skupinku přeživších v konfrontaci s globálními událostmi a víme to, co postavy. 

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Stáhnul jsem si tu Repack verzi, která je o něco delší a reklamy tam nebyly. Řekl bych, že u nás spíše vystříhávají scény typu - dlouho stojíme na parkovišti, ale nic se neděje ani nikdo nemluví...

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

dragon94

s tím si dovolím nesouhlasit neboť třeba u TWD jsem si stahoval verze s dabingem bez loga, které jsou i 2 minuty delší než ty z logem a přitom stejně dlouhé jako originál a  nikde tam není žádná reklama a ani rekapitulace co bylo minule.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Lenina666

Nejedná se o střih, ale nazačátku CZ epizody není rekapitulace co bylo v minulých dílech a chybí tam ta malá reklama, která je někde ve 28 minutě v originálu.

na příspěvěk reagoval cariada

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Kobain

kdyby to mělo být jen o zombi, tak je to o ničem, na jedné straně lidi a na druhé zombi, který by se navzájem masakrovali nic víc. Kdež to tady jde o život ve světě kde nastala zombi nákaza. 

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Lenina666

toho jsem si taky všiml u spoustu seriálů, že díly s dabingem a logem náký tv bývají i o několik minut kratší. Proto já, který preferuje pouze dabing (nerad čtu titulky, chci si dílo vychutnat a ne se namáhat čtením tit) stahuju dabované web verze, které jsou stejně dlouhé jako org.  Jen to má jednu chybku, že to někdy dýl trvá než se tam ta verze objeví. Takhle třeba těd stahuju American horror story 4 sérii, či Ospalou díru, Temný případ 2, nebo Revoluci 2 a teď čekám i na tohle.

 

 

 

 

 

 

 

 web

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

dO_od

Takže to zas bude jen o vztazích mezi postavama? Od toho jsou tu seriály pro ovce. Tohle snad má bejt o zombících

na příspěvěk reagoval Helo, cariada

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

E02

Luxusní práce. Líbí se mi na tom, jak úplně serou na nějakou akční výplň a prostě si jedou ten svůj thriller / drama na pozadí pomalu se rozpadající civilizace. Hrozně mi to sedlo už od prvního dílu, jestli to takhle půjde dál tak mám asi svůj televizní projekt roku.

na příspěvěk reagoval Kobain

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ampi

máš pravdu to jsem se spletl já nevím proč, ale pořád mám zafixováno 6+16 a vím, že je to 6+15, tak že jen 21 prostě jsem se do toho zamotal.

Uživatel Ampi smazal svůj příspěvek.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Uz to vypadalo, ze pomaly sourajici Zetka jsou davno pryc a prekonane, ale tady jsou zase zpatky. Coz je skoda, protze jsou dnes az komicky neskodny, koho si jako protivnika prat uz vic, nez sourajiciho se neymsliciho magora, kterej ani nepouziva ruce jenom  kouse. Snad ten serail aleposn zaujme vykreslovanim jednotlivychdettailu rodici se takove apokalypsy, jako teba jak budou odpadavat jednotlive sluzby a tak, jinak se totiz tohel zvrtne v naprosto trapnej klon Walking Dead, kterej jsem po 3 serii prestal sledovat, prvni narezova od Darabonta byla skutecne apradni, potom ovsem uz slo jen o zapichovani klacku do hlav neustale se opakujicich komparzistu na velice lacinne pozadi, s prisernymi herci a naprosto vymastenym scenarem.

willy1

willy1 (hodnocení, recenze)

Helo

Já si to teda u seriálu píšu po dílech procentuálně...pak udělám průměr a je hotovo od čeho by přeci byly ty nové poznámky ;) 2.série pokračuje 21. ledna 2015
S02E09 (21.1.2015 int.) 95%
S02E10 (30.1.2015 int.) 95%
S02E11 (5.2.2015 int.) 95%
S02E12 (11.2.2015 int.) 90%
S02E13 (18.2.2015 int.) 90%
S02E14 (26.2.2015 int.) 95%
S02E15 (5.3.2015 int.) 95%
S02E16 (12.3.2015 int.) 100%

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama