Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (3)

Živí mrtví: Počátek konce (2015) 

1. série: Neuvěřitelné. Asi tak bych popsal první sérii Fear the Walking Dead. Jediné co tady můžu vypíchnout bylo, že příběh je originální a má to, co TWD chybělo, a to nějaká prohlídka světa, který upadá do apokalypsy. To je právě to, co tenhle svět potřebuje. Rick si někde v pohodě spinká a ostatní musí bojovat o holý život. Zbytek bych chtěl asi věnovat lidem, kteří nad tímto seriálem brečí. A co jste čekali? Že tenhle seriál bude o tom jak nějakej Abdul a jeho bílá rodina si budou hrát na Ricka a jeho průbojnický kamarády? Že tohle bude kopírka původního TWD? A to žijete kde? Jako ty tvůrci na to někdy jsou blbý dost, ale tohle je naštěstí nenapadlo. Tenhle seriál má právě to, co rozjetému předchůdci chybí. A jestli se vám to nelíbí, tak prosím. Podle mne tahle jedna šestidílná série měla víc do sebe než poslední dvě šestnáctidílné série TWD. Přineste druhou série? 2. série: Kdybych měl celkově nějak zhodnotit druhou sérii, tak asi v celku pozitivně. První půlka, ale dle mého stála za nic a vlastně se tam nic extra nedělo. Druhá půlka už nabrala nějaký obrátky a je docela sranda, že si všichni stěžovali jak je vlastně celej seriál na hovno. A co je lepší? Normální Walking Dead? Tak to určitě. Já vím, že každej máme vlastní názor jo, ale ten kdo mi řekne, že poslední dvě série Walking Dead byly lepší než alespoň tato jedna, tak to asi nemá v hlavě v pořádku. V původním Walking Dead se v podstatě nic neděje a postavy se tam chovají jako po lobotomii a postrádají schopnost komunikace. Je to smutné, ale druhá série Fear the Walking Dead byla lepší než poslední dvě série jeho staršího bratříčka. ()

Série 1 (2015) (S01) 

Neuvěřitelné. Asi tak bych popsal první sérii Fear the Walking Dead. Jediné co tady můžu vypíchnout bylo, že příběh je originální a má to, co TWD chybělo, a to nějaká prohlídka světa, který upadá do apokalypsy. To je právě to, co tenhle svět potřebuje. Rick si někde v pohodě spinká a ostatní musí bojovat o holý život. Zbytek bych chtěl asi věnovat lidem, kteří nad tímto seriálem brečí. A co jste čekali? Že tenhle seriál bude o tom jak nějakej Abdul a jeho bílá rodina si budou hrát na Ricka a jeho průbojnický kamarády? Že tohle bude kopírka původního TWD? A to žijete kde? Jako ty tvůrci na to někdy jsou blbý dost, ale tohle je naštěstí nenapadlo. Tenhle seriál má právě to, co rozjetému předchůdci chybí. A jestli se vám to nelíbí, tak prosím. Podle mne tahle jedna šestidílná série měla víc do sebe než poslední dvě šestnáctidílné série TWD. Přineste druhou série? ()

Série 2 (2016) (S02) 

Kdybych měl celkově nějak zhodnotit druhou sérii, tak asi v celku pozitivně. První půlka, ale dle mého stála za nic a vlastně se tam nic extra nedělo. Druhá půlka už nabrala nějaký obrátky a je docela sranda, že si všichni stěžovali jak je vlastně celej seriál na hovno. A co je lepší? Normální Walking Dead? Tak to určitě. Já vím, že každej máme vlastní názor jo, ale ten kdo mi řekne, že poslední dvě série Walking Dead byly lepší než alespoň tato jedna, tak to asi nemá v hlavě v pořádku. V původním Walking Dead se v podstatě nic neděje a postavy se tam chovají jako po lobotomii a postrádají schopnost komunikace. Je to smutné, ale druhá série Fear the Walking Dead byla lepší než poslední dvě série jeho staršího bratříčka. ()

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama