Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

InJo 

všechny recenze uživatele

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snad úplně první sitcom v českých televizích a tehdy vůbec nejsledovanější pořad. První série mne tehdy jako kluka pubertálního věku nadchla (patřím k těm, kteří odrůstali spolu se seriálem), pak to ovšem šlo silně dolů hlavně kvůli tomu vlezlému moralizování. Ne že by se stále nenašlo dost dobrých vtipů (a proto jsem taky na seriál nikdy nezanevřel), ale můj vrozený odpor k morálním poselstvím pro průměrného Američana to poněkud pokazil. Nemanželský sex? Verboten. Sprostá mluva? Verboten. Vlastní názor? Verboten. Leč Dana a Cody mají v mém srdci místo navždy. A rovněž je třeba pochválit vynikající český dabing. ()

Reklama

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Haters gonna hate, ale ja som si to ako 25ročná celé pozrela znovu (nezamestnanosť neprospieva mojim voľnočasovým aktivitám) a nevedela som presne určiť, čo ma serie viac. Ako áno, je to sitcom, a ešte k tomu rodinný, čiže nad nejakou za vlasy pritiahnutou absurditkou typu "Codyho trafí trikrát za epizódu blesk a podobne" treba prižmúriť oči. Ale po pár dieloch som sa pristihla pri tom, že v situácii, kedy boli rozhádané dve strany, sa mi vždy videlo, že v práve je tá druhá. Ako napríklad, keď hysterická matka v štvrtej sérii otehotnela a urážala sa, že jej šesť ratolestí, rozmiestnených do klietok po troch, reagovalo pohoršene. No a potom také tie nezrovnalosti, ktoré uškodili celému seriálu z hľadiska akej-takej dôveryhodnosti - medzi piatou a šiestou sériou Lily zostarla z 0 na roky 4 (kdesi to tam bolo spomenuté), ale takému JT-mu ostalo stále nekonečných 19, a ešte mal aj tú drzosť si priviesť do izby frajerku. V 19-tich. Lol. Okej. Dosť bolo nadávania, zopár hlášok mi v pamäti ostalo, najmä z prvých sérii, a tie si asi z toho celého aj vezmem. Inak len podpriemerná pseudozábava pripomínajúca detstvo v 90's. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sitcomů. Škoda jen toho moralizování, ale to by nebyli Američané, kdyby si nenašli prostor pro výchovu dětí. I v jiných amerických komediálních seriálech kde vystupují dětí se hodně vychovává a moralizuje. Tenhle je sice s tím moralizováním nejvíc trapný, ale na druhé straně nejvtipnější. 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotit seriál před 5 lety,dal bych nejspíš ***** jenže nedávno jsem s hrůzou zjistil,že většina mých srdcovek z dětctví,je neskutečně imbecilní.U kroku je to vlastně jednoduché...nalajnovanej scénář,podle nechutně dané předlohy...začne příběh,něco se lehounce řeší,pak se zasmějete Kouďákoj,pak se chvilku nudíte a pak bum...Moralitka jako prase,výchovné kecy a sladká rodinná obětí...bud a minutu se smějete Kouďákoj a konec.Ono to je vlastně stejná moralitní zvratka jako Beverly Hills,jen se schovává za líbivou fasadů,jenže pod ní je to plesnivé a smrdí to.Tři ale jen z úcty,někdy myslim i naodpad,hlavně při poslouchání Carol,mít takovou matku tak ji zabiju nebo vojedu,hrozný! :-) ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Pôvodný názov seriálu Step by Step tiež znamená, že pre každého člena rodiny je presne polovica zvyšku rodiny nevlastná, čo sa v angličtine povie predpona "step". (kacer4)
  • Patrick Duffy (Frank) se vrátil do seriálu Dallas (od r. 1978) na základě dohody se společností Lorimar/Warner Bros., že po skončení seriálu Dallas bude obsazen do dalšího seriálu. Tímto seriálem se nakonec stal Krok za krokem. (Roby)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama