Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele matisse k tomuto seriálu (2)

Season 4 (2019) (S04) 

Co se tady ksakru stalo? Podle mě jde o naprosto tragické nepochopení tvůrců, v čem tkví kouzlo světa, který sami stvořili. Podobně jako George Lucas nedokázal navázat na první trilogii a zoufale přestřelil v tom, co dělá Hvězdné války neopakovatelným fenoménem, ani Rob Thomas se nedokázal vyhnout naprosté dezinterpretaci vlastního úspěchu. I tady měl radši přijít J. J. Abrams a vysvětlit, že Veronica Mars stojí a padá na Veroničiných vztazích s nejbližšími v rámci mikrosvěta Neptunu, na jejím vnitřním vývoji, a přes tragické události v minulosti, také na vtipu a optimismu - "Mám za sebou fakin šílený dospívání, ale dostávám se z toho, koukejte, jde to!" Místo toho je nám naservírován ten nejpříšernější oslí můstek k tomu, aby Veronica slovy Roba Thomase "dospěla, odrhla se konečně od středoškolského světa a dostali jsme více temnou, noirovou 5. sérii." No, gratuluju, Robe, kdo na ni ale bude koukat, když tu máš tisíce na*ných fanoušků, co ti tenhle skvělý nápad v podstatě crowdfunfovali, a dostali za to jen fakáče do xichtu a lacinou a línou scenáristiku, teda nevim. ////////// Jinak až do poslední epizody je to celkem průměr, hlavně chemie Keith-Veronica šlape, ostatní (Wallace, Weevil, Dick) jsou tam spíš do počtu. Logan je nejdřív dost nevýrazný, ale s každou epizodou je to lepší. Evil of the season žádný zázrak, člověk se v tom ztrácí a v podstatě ho to ani nemá proč zajímat, ale dá se. Poslední díl nicméně všechno pošle do kopru. Not my Veronica. ()

Years, Continents, Bloodshed (2019) (S04E08) odpad!

Wtf. Not my Veronica. Tak lazy a cheap writing jak posledních 20 minut týhle epizody jsem dlouho neviděla. Rob Thomas vůbec nepochopil, v čem tkví síla jeho hrdinky a opakuje debilní schéma "suffering makes women strong", ačkoli samotný utrpení radši rovnou přeskakuje nejblbější výpustkou v dějinách TV tvorby. Hodinu jsem ss musela uklidňovat čtením stovek rozzuřených komentářů na imdb. Bože můj, jdu si to vymazat z hlavy a do mýho osobního kánonu ten konec ani nepáchne. ()

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama