Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Sagara 

všechny recenze uživatele

Veronica Marsová je extratrieda, mať takúto kamarátku na strednej tak som šťastný. Za babu by som ju nechcel (viď chudák Logan :D ) Prva sezóna bola geniálna. Už pilot ma tak navnadil a zbytok série sa postupne rozmotávalo klbo tajomstva a ja som veľakrát zadržiaval dych a drukoval Veronice ostošesť. Druhá a tretia séria už mierne zaostávajú no ajtak sa jedna o nadpriemerný (objetkívne) a srdcový (subjektívne) seriál. A long time ago... we used to be friends... ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Prach obyčejný teenage seriál, který se snaží být něco víc stím, že hlavní hrdinka mimochodem krásná Kristen Bell řeší detektivní případy, které se dějí v jejím okolí, ve škole jejím přátelům a známým, kterými se policie určitě nehodlá zabývat. Tohle mi nestačí, strašná nuda, každý díl skoro stejný, pořád dokola, naštěstí je zde celkem slušná hudba a hezké herečky v čele s hlavní představitelkou. ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial mě zaujal hned prvním dílem, člověk se musel podívat na další aby tomu přišel na kloub a nakonec se podívá na celou sérii. Nejvíc se mi asi líbili první dvě. Poslední série asi neměla být myšlena jako úplně poslední, bohužel ale byla a ten konec byl bohužel vážně děsný. // K sérii z roku 2019 jsem se nakonec ani nedostala, tak moc jsem se těšila, až se podívám a pak jsem zjistila, co tam scénáristé vymysleli za "skvělý zvrat" a přešla mě chuť, abych se podívala. Dost to zamrzí. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Geniální detektivní seriál dokazující, že nálepka "pro náctileté" nemusí zákonitě rovnat se "stupidní". Kristen Bell je krásně roztomilá, ale hlavně inteligentní a ambiciózní mladá detektivka, žijící ve zkaženém nablýskaném Neptunu, jehož vykreslená prohnilost je prostě dokonalá a vám bude líto, že v něm strávíte jen pouhé tři imaginární roky... ()

carly 

všechny recenze uživatele

začala som to pozerať kvôli Loganovi a Veronice a pozerám to ďalej kvôli Loganovi a Veronice. je to dobrá kriminálka a je v nej humor, ktorý mi absolútne vyhovuje. plus je tu úžasné obsadenie. a scenár dokáže zakaždým prekvapiť. ale aj tak to pozerám vlastne len kvôli Loganovi a Veronice. ETA: S2 bola tak za 3,5* a tretiu už som psychicky nezvládla. tento seriál mi sprotivil Kristen Bell a Roba Thomasa na večné veky. na druhej strane som spoznala Jasona Dohringa. ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Pro roli Kendall byly zvažovány pouze 2 možné herečky, Heather Graham a Charisma Carpenter. Graham v té době natáčela Emily´s Reasons Why Not (2006). Carpenter byla velký fanoušek seriálu a roli nakonec získala. (TomikZlesa)
  • Tvůrce seriálu Rob Thomas chtěl v roce 2009 natočit film Veronica Mars, který by navázal na seriál. Na režisérské stoličce měl usednout (HappySmile)
  • Ve třetím díle druhé série s názvem „Cheatty Cheatty Bang Bang“ je v kavárně Java The Hut, kde Veronica (Kristen Bell) pracuje, noc s karaoke. Jeden ze zpěváku je i Courtney Taylor-Taylor, zpěvák kapely The Dandy Warhols, která nazpívala úvodní skladbu seriálu „We Used To Be Friends“. (Frki16)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama