Reklama

Reklama

Mistři hrůzy

(seriál)
  • Česko Mistři hororu (více)
Trailer
USA, (2005–2007), 25 h 31 min (Minutáž: 51–87 min)

Tvůrci:

Mick Garris

Předloha:

Richard Matheson (kniha), H.P. Lovecraft (kniha) (více)

Hrají:

Fairuza Balk, Angela Bettis, Ron Perlman, Júki Kudó, Billy Drago, Michael Moriarty, Jay Brazeau, Brendan Fletcher, Marcia Bennett, Nicholas Racz, David Nykl (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Nejlepší američtí tvůrci hororových filmů se v roce 2005 sešli při unikátním televizním projektu nazvaném Mistři hororu. Jejich úkolem bylo vytvořit antologii třinácti hodinových snímků, které měly ztvárnit jejich nejhorší noční můry. Seriál bude vysílat od 7. ledna každý nedělní večer kanál Cinemax a buďte si jisti, že krvavé horory, kterými jsme byli v posledních letech zásobováni v kinech (Saw, Hostel, Texaský masakr motorovou pilou…), byly jen mírným zahřívacím kolem… A o čemže filmy budou? Dočkáme se vlkodlaků, neznámých sil zla obracejících příbuzné a milované proti sobě, oživlých zvířecích kožešin a divokých koček, úchylných zabijáků libujících si v uříznutých kouscích lidského těla… prostě všech myslitelných hrůzu nahánějících strašáků, jejichž úkolem je vyděsit diváka až do morku kostí. Nebo naopak přivést jej k hororové extázi. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

nevie niekto prosím, ako sa volá tá francúzska skladba, ktorá hrala v tej časti s angelou bettis?? v sick girl? dík

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Naprosto určitě originální nápad na seriál, sic ne zrovna legend hororu, ale i tak dávaji hororum novou tvář. Komu už leze na mozek zastaralá a věčně opakujcí se smyčka nekonečnýho návalu hororů o studentech v lese, tak jistě rádi uvítáte naprosté šílenosti a hromadu nečekaných situací které by vás ani ve snu nenapadli. Každý snímek ja naprostý originál, který by jste jen těžko jinde hledali. Když už se něco tváří jako klasika, hodně rychle se dozvíte že to má dát klasice tak akorát podpásovku... rád bych uvedl nějaké příklady, ale nebudu vám to kazit. ;) Pro milovníky hororů... NEVÁHEJTE A STAHUJTE, STOJÍ TO ZA TO...

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

yinloveyang: No, v angličtině bych to taky rád si sehnal. Já si vše také stáhl s anglickým názvem, ale byl tam CZ dabing.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No tak jsem viděla tři díly, tedy první dva a pak čtvrtý, třetí mě moc nebavil. Jako je to dobrý a líbil se mi hlavně díl s čarodějnicí, ale díl Jenifer byl zase tak nechutný i když dobře udělaný, ale prostě nechutný, navíc konec jsem věděla dopředu, takže zatím 3*. Ale bude se pokračovat dalšími díly.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

A ještě bych se chtěla zeptat, kde se dají díly sehnat v originále, na sharerapid jsem stahovala díly s anglickým názvem a pak při spuštění jsem zjistila, že je to verze s dabingem a jenom dvěma scénami v originále (kde dabing dát zapomněli), potřebuji si procvičit angličtinu a tam ty originální scény byly fakt dobře srozumitelné.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

No včera viděn první díl a líbilo se mi to, jen doufám, že tam nebude v každém díle téct krev.  :))

dajmon

dajmon (hodnocení, recenze)

neviem no podla videa a obraskou je to blbi film som mu moc nepochopil a podla vasich diskusii je to onicom tak neviem ci sa mi to oplati stahovat....

kysna

kysna (hodnocení, recenze)

zdravim , ja som si to na odporucania ( ktorych je fakt dost) stiahla...a musim povedat ze sa mi to absolutne nelubilo. prislo mi to ako totalna amatercina (hlavne ta znetvorena Jennifer ci co to chcelo byt).. nuz sto ludi sto chuti:) peace

LBsmoke

LBsmoke (hodnocení, recenze)

mno viděl sem všechny po polovinu druhé řady a upřímě stojí to totálně za prd.. ale je to zase sranda sledovat jak se i ty režisérské hvězdy utnou i na hodinovém kousku.. bohužel mám příliš silný žaludek na takové drasťárny takže miikeho imprint mě nechával docela chladným a aspoň sem viděl režisérské nedostatky.. jediný režisér který zapůsobil na můj zažívací trakt byl Dario Argento po tom jeho kousku sem cítil docela silnou nechuť.. celkově scénáristicky naprd ale slušně udělaný tv seriál pro děti.. ale proč ne koukněte se je to dobrá kulisa k dělání užitečnějších věcí..

GothRot

GothRot (hodnocení, recenze)

vsimli ste si niekto podobnost medzi Carpenterovymi Cigarette Burns a Polanskeho Ninth Gate? Samotar najaty bohatym psychom na zohnanie nejakej demonickej relikvie, ibaze v NG islo o knihu a koniec nebol taky explicitny ako v CB.. ale inac to bolo VELMI podobne, este sa to aj zcasti odohrava vo Francuzsku.. Ale nic to nezmeni na tom ze CB je sice iba diel serialu, ale pravdepodobne to najlepsie co som doteraz z horroru videl, a nevidel som toho malo... IMHO je to lepsie ako Imprint

Sluti

Sluti (hodnocení, recenze)

oLi: doporucoval bych se podivat na Miikeho film Ichi The Killer...to je jeste krapanek hnusnejsi, ale na mne pusobi takovym celistvejsim dojmem...kazdopadne nazyvat "otrle" divaky hovady mi neprijde na miste. Sam se za otrleho divaka povazuji, ale na druhou stranu jsem citlivy clovek...kdyz jsem videl Vykoupeni z veznice Shawshank tak jsem malem bulel jak zelva :)

messi@h

messi@h (hodnocení, recenze)

Ahoj, poradí mi please někdo? Jsou někde ANGLICKÉ titl. k celé první a druhé sérii? Jde mi hlavně o Fair Haired Child a Imprint. Nemůžu je nikde najít... Díky.

Pedestrian

Pedestrian (hodnocení, recenze)

To, že k násilným a vůbec krvavým snímkům zaobíráš silně negativní postoj neznamená, že každý, komu se tento druh filmů líbí (pokorně si stoupám do první řady), musí být náležitě hovado. Imprint je výborná záležitost (stejně jako Miikeho Ichi), neuvěřitelně pichlavá a atmosferická - pokud tedy ovšem nesedíš v kině Aero v rámci festivalu Otrlého diváka, kdy se čtvrtina sálu nepatřičně směje u vyhrocených scén. Otisk je potřeba vidět sám - a to večer - bez jakýchkoliv rušivých elementů.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Co se vám líbilo na Imprintu hovada ?!?!? Jinak druhá řada už je k mání

pepino

pepino (hodnocení, recenze)

Na www.titulky.com jsou cz title uz k teměř všem dílům z 1. serie.

sv.Putny

sv.Putny (hodnocení, recenze)

dave75: Titulky sou jen k prvnímu dílu a to na www.titulkykserialum.net já sem na pár dílů koukal s polským dabingem a angllickýma titulkama, ale radši si počkám až někdo přeloží celou sérii...

dave75

dave75 (hodnocení, recenze)

Zdravim,marne shanim cz titulky k "MASTERS OF HORROR":-( nevite nekdo kde by se dali sehnat?pokud teda exisujou:)

fxado

fxado (hodnocení, recenze)

Prave som skukol Imprint a uz sa vobec necudujem ze to v USA zakazali. Mucenia v Ichi The Killer a Audition bol slaby odvar voci tomuto.

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnocení, recenze)

DDT: je cool ze sa vpodstate zhodneme v hodnoteniach jednotlivych poviedok, a ze nie som sam, komu sa vpodstate tento projekt pacil... tesim sa na dalsiu sezonu, ktorej natacanie je v plnom prude... jo a yura je pyca

Lhurgoyf

Lhurgoyf (hodnocení, recenze)

omg, milujem takychto debilov ako YURAyura... halooo, zobud sa, zijeme vo svete modernej a rychlej komunikacie... seria Masters of Horror bezi kazdy tyzden na platenom americkom televiznom kanale SHOWTIME, a odtial to nejaki borci grabuju a nahadzuju na torrenty.... a ver mi alebo nie, zatial som videl VSETKYCH 10 dielov, ktore boli odvysielane (v prvej serii ich ma byt 13, a pripravuje sa dalsia... juch!)

sv.Putny

sv.Putny (hodnocení, recenze)

YURAyura: Nechápu jak můžeš vědět co sem viděl a co ne... Takže laskavě smaž ten tvůj trapnej komentář k filmu, kterej tam beztak nemá co dělat. Pro tvojí informaci se poznámky typu:,,Nechapu, jak tu nekdo muze hodnotit veci, co nevidel..." píšou spíš do diskuze k filmu a né do komentáře...

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Zemřel režisér Stuart Gordon

Zemřel režisér Stuart Gordon

25.03.2020

Ve věku 72 let zemřel filmový a divadelní režisér, scenárista a producent Stuart Gordon. Zprávu včera ve večerních hodinách potvrdila jeho rodina. Rodák z Chicaga začínal na divadle, proslavil se… (více)

Návrat Johna Carpentera

Návrat Johna Carpentera

22.01.2008

Seriál Masters of Horror vytáhl z hrobů několik žánrových mistrů a ukázal jim, že fanoušci na ně nejenže nezapomněli, ale pořád stojí i o jejich novou tvorbu. Minulý týden jsme psali, že na vlně… (více)

Démoni

Démoni

18.06.2006

Italové se spojí ve svém snažení a pokusí se dobýt svět. To je myšlenka, která tvůrce nového projektu určitě napadla. Společnost Instituto Luce, Dania Film a Turin Film Commission se pokusí oživit… (více)

Reklama

Reklama