Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (847)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Seriál má rozhodně povedenou komediální složku, skvělé postavy Jetie, Coudy, Rich, Dana, Jean-Lic a hlášky. Konflikty mezi sourozenci také nemají chybu byť končí humorně a po čase idylicky. Jenže, je tu zároveň nechutná propagace "tradičních amerických" a "křesťnaských" hodnot, což tomu všemu vážně škodí, vážně je to trapné a být to tam nemuselo, svým způsobem je to těžce propagandistický americký seriál na vládní objednávku:) Nebýt tohohle tak dám čtyři hvězdy, případně když se přesto dokážete přenést můžete zvýšit hodnocení, já seriál viděl po letech a to co jsem tehdy nevnímal mi dnes silně vadí. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Najobľúbenejší komediálny seriál môjho detstva s vynikajúcim českým dabingom. Toto je pre mňa seriálová klasika. Cody a Dejna rulez a narozdiel od ostatných mne to moralizovanie nielen že nevadilo, ale práve naopak robilo ten seriál výnimočnejším a hodnotnejším v porovnaní s konkurenciou. Forever in my heart. Hodnotenie je za prvých 5 sérii, výletom do Disneyworldu a odchodom Kouďáka sa to malo radšej skončiť. P.S: Helena Friedrichová vie dobre dabovať ale do spevu by sa púšťať radšej nemala :-) ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasná americká legenda na poli rodinných sitcomů, která sice postupně celkem logicky nabrala sestupnou tendenci co do kvalit, jinak jí ovšem nelze příliš vytýkat.. Zaujme zejména sympaťák Sasha Mitchell se svým retardovaným bratrancem Codym, jinak známý zejména dík svým bojovým béčkovým bijákům, který zběhnul z jiné legendy, totiž soapoperního Dallasu i s Patrickem Duffym, když zde oba dva jasně prokázali svůj nesporný komediální talent.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Miláčik. Máme šesť detí. Nemáme súkromie." Akonáhle nastal v Krok za krokom moment morálneho ponaučenia (väčšinou päť minút pred záverečnými titulkami), bolo mi trápne aj za ľudí, ktorí sedeli pred televízorom spolu so mnou. Ale tých dvadsať minút predtým bola sitkomová jazda! Geniálne postavy, kde si každý našiel svojho favorita, či už "štěknu" Danu alebo večne nadržaného Franka, ktorému stačilo vidieť punčový rez a už chcel Carol zatiahnuť do spálne za znechuteného, pobúreného pohľadu ich detí. Iste, ako roky utekali, prišli problémy. Deti starli, zápletky sa čiastočne recyklovali, morálne poučky začali byť naozaj riadne kruté, starý dobrý Cody odišiel (a bol čudne nahradený kurióznym Bronsonom Pinchotom z konkurenčných Perfektných príbuzných) a jedno z detí dokonca bez vysvetlenia zmizlo (!). Napriek zakopnutiam mohutné 4*. Pre mňa vysoká škola sitkomu spolu s Priateľmi. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Naprostá stálice mezi reprízami televizí z rodiny Nova, takže Krok za krokem je tady s námi znovu a znovu. Nutno říct, že ty nejstarší díly pořád fungují. Není to žádný zázrak, ale ani po těch letech to člověka neurazí. A pokud ano, tak je to stejně jenom Štěkna. Pamatuju si, že když běžela premiéra 7. série, napsala jsem jeden ze svých prvních televizních referátů o Jean-Luc Rieupeyrouxovi. ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • Patrick Duffy (Frank) se vrátil do seriálu Dallas (od r. 1978) na základě dohody se společností Lorimar/Warner Bros., že po skončení seriálu Dallas bude obsazen do dalšího seriálu. Tímto seriálem se nakonec stal Krok za krokem. (Roby)
  • V jedné epizodě luští Frank (Patrick Duffy) křížovku, ve které nemůže přijít na jméno města v Texasu na 6 písmen. Jedná se o narážku na seriál Dallas (od r. 1978), kde Patrick Duffy ztvárnil Bobbyho Ewinga. (Kulmon)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama