Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu

Recenze (1 187)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Vezměte si jakýkoliv seriál z lékařského prostředí, totálně ho vykastrujte a vyjde vám tahle hrůza, na kterou se nedá dívat za absolutně žádných okolností. Obsahově (žadný obsah zde není, pouze ubohé pseudozápletky stále o tom samém), formálně (ta hnusná primitivní hudba je k zblití, o nepřirozených a odporně neestetických interiérech ani nemluvě) i herecky (to přeháním, v tomhle ve skutečnosti nikdo nehraje, protože nikdo nemá co hrát) tak nepředstavitelně strašné, že by se libovolné scény měly pouštět na filmových školách, aby budoucí filmaři viděli, jak nemají filmy a seriály v žádném případě vypadat. Absolutní odpad! a vrchol současné české seriálové krize. 0 % __ Moje nenávist k téhle debilitě došla tak daleko, že jsem jí založil na Facebooku antifanklub. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Původní české seriály, navíc na TV NOVA, jedou na klasické vlně a nemyslím si, že bych byl nadměrně upjatý, ale veleúspěšný (přejme mu to) seriál se vymyká nejenom smyslu pro dramatičnost, ale i herecké výkony lze rozdělit do dvou rovin – např. manželská dvojice Prachař-Rybová je ve svých rolích standardní, ale řada ostatních postav (objevující se zde spíše pro svoji popularitu, např. příšerný Krejčíř a Dolinová) nikoli. Dialogy nejsou špatné, to rozhodně ne, docela i přirozené, ale chybí invence, vše se drží ustálených situací (snaha o atraktivní prostředí gynekologické ordinace nic neřeší), četné předvídavosti, hloupé snahy vše zatraktivnit a především mně nejvíc vadila naprostá neschopnost USTÁT NAPJATÉ (TRAGICKÉ I TY VESELÉ) SITUACE.. Oproti konkurenčním Rodinným poutům vychází ovšem zcela vítězně, to je třeba podotknout! Zároveň má ale všechno, co tuzemský divák vyhledává.. bohužel!! Ty dvě hvězdy jsou pochopitelně jen za první řadu (asi první třicítku dílů). ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak jsem na to přišla! Pokud se na "Růžovku" (která už dávno není Růžovka, ale jakýmsi přestřeleně zařízeným skleníkem, která prý má představovat nemocnici) díváte jako na parodii na český národ, tak je to vlastně docela vtipné a dá se na to dívat. Ale nebudu tvrdit, že mi u toho neubývají mozkové buňky, to bych lhala. Holt "vrchol české tv zábavy".S nadsázkou 2*. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Směšné. Nechápu, co se na tom těm lidem tak líbí. Ale oni to přesto sledují. Moje máma, táta, babička, děda a bůh ví kdo ještě.. Pár dílů jsem viděl, abych to mohl právem kritizovat, ale dnes už mi stačí jenom ta ukázka v TV a pousměju se :) PS. Mohl by mi někdo poslat rozpis, kdo s kým se tam už vyspal ? :) Abych byl v obraze, když je to takovej "kult', že jo.. ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraniční a české telenovely jsou splaškou, která zahlcuje lidské duše. Třeba nějaká paní v domácnosti, která hltá "úžasné" seriálové hrdiny si udělá obrázek, že takhle to v reálném světě opravdu funguje. Lidé si začínají myslet, že sestřičky v nemocnici prostě sedí buď na inspečáku s nožkama nahoře, pijí kafíčko a řeší své osobní problémy a nebo sedí lékaři na klíně ... šílené!!! A to je jen příklad. Jsem doslova alergická na pořady alias vymývače mozků jakým dle mého názoru tyto telenovely jsou... a ještě k tomu v hlavním vysílacím čase!!! ... ach jo. Vypínám večer televizi a pustím si pro chuť nějaký film na DVD, cokoliv je pro mne tisíckrát lepší než sledovat ....toto! ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • Za celou dobu natáčení bylo potřeba 28 260 komparzistů. Autoři napsali 795 scénářů. V seriálu si zahrálo 1 535 herců. Pokud by se chtěl člověk dívat na všechny díly, strávil by u televize nepřetržitě 32 dní.(Zdroj: časopis Blesk). (M.B)
  • „Je to jako naskočit do rozjetého vlaku. Když jede, tak nestaví, nepřibržďuje. Mám místenku do kupé plného příjemných lidí a teprve se seznamuji s atmosférou. Jídelní vůz jsem ještě nestihla plně prozkoumat,“ řekla o práci na seriálu Andrea Černá, do něhož podle svých slov zapadla úplně hladce. [Zdroj: iDnes.cz] (SONY_)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama