Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

carly 

všechny recenze uživatele

začala som to pozerať kvôli Loganovi a Veronice a pozerám to ďalej kvôli Loganovi a Veronice. je to dobrá kriminálka a je v nej humor, ktorý mi absolútne vyhovuje. plus je tu úžasné obsadenie. a scenár dokáže zakaždým prekvapiť. ale aj tak to pozerám vlastne len kvôli Loganovi a Veronice. ETA: S2 bola tak za 3,5* a tretiu už som psychicky nezvládla. tento seriál mi sprotivil Kristen Bell a Roba Thomasa na večné veky. na druhej strane som spoznala Jasona Dohringa. ()

Nijura 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se začala dívat jen kvůli tomu že hlavní představitelka se jmenovala Veronica. Já vím trochu.... No ale pak se mi seriál tak zalíbil, že jsem se těšila na další díly a potřeboval jsem prostě vědět jak to dopadne. Tento seriál má občas problém s přehledností, v nějakých dílech je až moc postav a navíc v českém dabingu slyším pořád stejné hlasy ale to by se dalo obejít. Námět tohoto seriálu je myslím hodně originální a prostě se mi líbí. A naštvali mě autoři s tím, že není 4. série. To už měla Veronica pracovat u FBI a já bych to tolik chtěla vidět. --------- *Oblíbený díl: 1x10 - Vánoce u Echollsů, 2x22 - Mimo zaznam, 3x01 - Uvitaci vybor, 3x13 - Konecne skore ---------- *Oblíbená postava: Veronica Mars ()

Reklama

Sinn 

všechny recenze uživatele

Původně 3*, po opětovném zhlédnutí jednu přidávám, bavilo mě to i teď, protože to posouvá teen komedie trochu dál od ostatních klasik z mého dospívání. Není to sice světoborné dílko, u kterého je potřeba trošku myslet, ale zápletky jsou zajímavé a docela příjemně zabije čas. Navíc jsou tu dobří herci, na Kristen Bell a Francise Capra se hezky kouká a jsou i celkem vtipní. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Geniální detektivní seriál dokazující, že nálepka "pro náctileté" nemusí zákonitě rovnat se "stupidní". Kristen Bell je krásně roztomilá, ale hlavně inteligentní a ambiciózní mladá detektivka, žijící ve zkaženém nablýskaném Neptunu, jehož vykreslená prohnilost je prostě dokonalá a vám bude líto, že v něm strávíte jen pouhé tři imaginární roky... ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Veronica Marsová je extratrieda, mať takúto kamarátku na strednej tak som šťastný. Za babu by som ju nechcel (viď chudák Logan :D ) Prva sezóna bola geniálna. Už pilot ma tak navnadil a zbytok série sa postupne rozmotávalo klbo tajomstva a ja som veľakrát zadržiaval dych a drukoval Veronice ostošesť. Druhá a tretia séria už mierne zaostávajú no ajtak sa jedna o nadpriemerný (objetkívne) a srdcový (subjektívne) seriál. A long time ago... we used to be friends... ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Tvůrce seriálu Rob Thomas chtěl v roce 2009 natočit film Veronica Mars, který by navázal na seriál. Na režisérské stoličce měl usednout (HappySmile)
  • Jason Dohring původně zkoušel roli Duncana a Teddy Dunn roli Logana, nakonec si role prohodili. (TomikZlesa)
  • Pro roli Kendall byly zvažovány pouze 2 možné herečky, Heather Graham a Charisma Carpenter. Graham v té době natáčela Emily´s Reasons Why Not (2006). Carpenter byla velký fanoušek seriálu a roli nakonec získala. (TomikZlesa)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno