Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Sarkastic k tomuto seriálu (1)

Krok za krokem (1991) 

Tento seriál patří spolu s ALFem k jedinným 2 "rodinným" seriálům z americké produkce, na které se můžu podívat kdykkoliv a pobavím se u nich maximálně. Na začátek bych zmínil 2 slabší body tohoto seriálu (abych byl taky kritický ;-)), a to moralizování, které je skoro na konci každého dílu + menší úpadek po odchodu Sashy Mitchella alias Codyho Lamberta (ani Bronson Pinchot jako Jean-Luc, Jason Marsden jako Rich Halke ani Jeff Juday jako Blesk ho prostě nedokázali nahradit). Ale jinak nelze nic vytknout. Frank Lambert, Carol Fosterová Lambertová, J.T. Lambert, Dana Fosterová, Karen Fosterová, Mark Foster, Brendan Foster, Lilly Lambertová a Cody Lambert byla naprosto super rodina a musíte si je zamilovat. Poslední jmenovanný byl samozřejmě můj oblíbenec a jeho vtípky a skoro dětská naivita mě naprosto odrovnávaly (nemluvě o jeho kultovním smíchu). Pokud dokážete přejít to moralizování, tak vřele doporučuju. ()

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama