Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Mistr119 k tomuto seriálu (9)

Ordinace v růžové zahradě (2005) odpad!

Původní název "v růžové zahradě" symbolicky odkazoval na dámské přirození a měl se týkat výhradně gynekologie. Bohužel se seriál zvrhl a udělala se z něho nekončící sra**a plná vztahových kýčovitých problémů... :-/ ()

Vstupenka do ráje (2005) (S01E33) 

Díl zase tak kýčový nebyl... Řeší vlastně poměrně běžné věci. ()

Vztah je dřina (2006) (S01E53) 

Místy debilní dialogy, ale jinak celkem koukatelné. ()

Chodíte mi za ženou (2006) (S01E54) 

Místy trapné fóry, ale hlavně nelogické chování Michala Šebka, vygradované v závěru, když zjistí, s kým se to vlastně vyspal. Navíc vzhledem k zlepšujícímu se vztahu mezi doktorem Hruškou a Gitou a vzhledem k tomu, s kým byli nebo budou později začíná být seriál "každý s každým".. ()

Zázraky se nedějí (2006) (S01E55) odpad!

Tohoto dílu je škoda, že vznikl. :/ I milé postavy, jako Mázl, se v tomto dílu projevily tak, že lituji předchozího soucitu... ()

Léčba Gottem (2006) (S01E57) 

Trošičku silnější díl a scénou, která se odrazila i v názvu i trochu vtipný. :) Sranda, jak Rychlý musí hrát, že neumí zpívat, přitom z pozdějšího pořadu Tvoje tvář má známý hlas víme, že to tak rozhodně není. :) ()

Láska na druhý pohled (2006) (S01E74) 

Místy kýčové dialogy a podprůměrný počet hvězd dávám hlavně za scénu, kdy se baví o opeře... :/ Rádoby vtipné, že Mařenka nebude tak hlasitá, protože není zoufalá, ale ve veřejnosti to nijak neposiluje pozitivní smýšlení o klasické hudbě a opeře. :/ ()

To bude tanec! (2006) (S01E75) 

V tomhle díle už natolik kýčové dialogy hlavně ve scénách s tanečníma, že už je to podprůměr... ()

Chci s tebou žít (2006) (S01E78) 

Kamila nesmyslně žárlí, Gita špatně pochopila Mázla... Místy nesmyslné dialogy. ()

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama