Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (849)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem si z nudy zakroutil knoflíkem na stařičkém grundigu z tůzu a koukám, co se to tomu Bobbymu zase zdá? POMelu vyměnil za jinou Milfku, harantů plný barák (patrně zásobárna budoucích Džejárových jater), do toho zmatený či vyhulený katakungfu Mitchell.... No, pár minut mi sežrala snaha o orientaci. Spíše moralitka pro menší diváčky (a zastydlé panny), než krutopřísný sitcom, ovšem stále lepší než většina televizní zábavy. O hvězdu to zdvihá Christínka Lakinková, provždy zosobnění výrazu ,,kapesní prcátko". ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Kdysi se mi tento seriál velice líbil, ale nejspíš jen proto, že jsem byl nevybouřený poberta a obdivoval jsem přednosti hlavních aktérek a střeštěnosti Kouďáka. V dnešní době je to pro mne bohužel pouhý příklad sitcomového pekla, ve kterém se věčně pitvoří šedivějící Páťa, jelikož v Dallasu již dotěžil, a nesympatická Su, která šla nejspíš náhodou kolem, když se natáčel první díl a původní herečka se zasekla v toi-toice, když ji přepadl akutní průjem z dietní Coly. Zbytek jsou jen haranti, kterým bych asi nejraději páskem zmaloval prdele. Nic pro mne. Z nostalgie a za pěknou znělku.. 50% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jeden zo sitcomov na ktorých som vyrastal. Videl som to komplet a možno aj niekoľkokrát. Najviac ma bavila 2-5 séria. To bolo zlaté obdobie. Kouďák bol proste frajer. Ten Francúz Jean Luc, ktorý ho nahradil bol proste katastrofálne nevtipná postava. Pritom Bronson Pinchot dokázal byť v iných seriáloch vtipný. Našťastie hlavné postavy sa vydarili. Jak rodičia. Pohodový Frank a sexica Carol, tak aj deti. Lenivec J.T. (Brandon Call mi chýba a škoda, že to po seriály nadobro zabalil), šprt Mark, budúca kráska Al alebo panovačná Dana. Nezaujala ma len hlúpa Karen a nevýrazný Brendan u ktorého mi nevadilo, že sa v poslednej sérii bez jedinej zmienky vyparil. Z neskorších postáv ma ešte bavil Rich Halke a kráska Samantha Milano s ktorou chodil J.T.. Vtipy v seriály boli jednoduchšie, ale fungovali. Jediné, čo ma sralo už od začiatku bola tá snaha neústále morálne poučovať, aby to hneď zhodili nejakým vtipom vďaka čomu to poúčanie pôsobilo, že tam je nasilu. Dnes by som už nevydržal sledovať ani jeden diel, ale za dávnych čias to bol príjemný sitcom a CZ dabing sa vydaril. 6/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů, který když jsem byl malý jsem sledoval strašně rád a stále dokola. Rodinka je to vcelku zajímavá a celkem i veliká a tak je jasný, že o hádky neni nouze. Sice jsem si nezvykl na všechny členy rodiny, ale jasný je, že táta Frank je nejcharismatičtější osobnost v jejich rodince, a na něm se seriál celkově upíná. Bohůžel v dalších sériích je seriál pouhé omýlení toho samého a už je to celkem nuda. (73%) ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Jako menší jsem tento sitcom sledoval právě na ČT1 v podvečerních hodinách. Pamatuji se, jak si Dana pořád utahovala z Codyho, a ten se tomu smál. Byla to čirá oddychová zábava nejen pro děti, ale i dospělé. Faktem však je, že pokud bych se na tento seriál díval dnes, už by asi tak vysoké hodnocení nedostal. Morální ponaučení zde bylo občas až příliš propagováno, ale s rodinkou byla docela srandu. (7/10) ()

Galerie (926)

Zajímavosti (188)

  • V epizodě je zmíněn toskánský astronom, filosof a fyzik Galileo Galilei. (Zix.)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama