Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Recenze (849)

Handle 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl menší tak byl pro mě Krok za krokem nejlepších komediální seriál vůbec. A dnes? I dnes se na něj kouknu opravdu kdykoli a kdekoli. Zasměju se u něj a dokonce se mi líbí i to, že v mnoha dílech je nějaké ponaučení ze života. Pro mě je tento seriál tak trochu nostalgií, svého času by byl na 5*, dnes už mě to přeci jen zas tak nebere, ale stejně ho mám strašně rád... :) Prostě americká oddychovka... :) ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Jako menší jsem tento sitcom sledoval právě na ČT1 v podvečerních hodinách. Pamatuji se, jak si Dana pořád utahovala z Codyho, a ten se tomu smál. Byla to čirá oddychová zábava nejen pro děti, ale i dospělé. Faktem však je, že pokud bych se na tento seriál díval dnes, už by asi tak vysoké hodnocení nedostal. Morální ponaučení zde bylo občas až příliš propagováno, ale s rodinkou byla docela srandu. (7/10) ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších sitcomů. Škoda jen toho moralizování, ale to by nebyli Američané, kdyby si nenašli prostor pro výchovu dětí. I v jiných amerických komediálních seriálech kde vystupují dětí se hodně vychovává a moralizuje. Tenhle je sice s tím moralizováním nejvíc trapný, ale na druhé straně nejvtipnější. 80% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V konečnom dôsledku žiaľ skrz naskrz priemerný sitcom, ktorý kedysi neodmysliteľne patril k televíziám v Čechách či na Slovensku ale nielen zub času ho nahlodal. Kvôli sympatickým charakterom (Cody jasne vedie) som ho sám kedysi sledoval pravidelne a bavil sa na ňom ale kolísajúca úroveň humoru a po čase už veľmi únavné morálne ponaučenia na záver si vybrali svoju daň. Nanapravili to už ani posledné série, ktorých kvalita sa s tým najlepším zo seriálu nemohla rovnať ani náhodou. A nakoľko ide o schématickú, hoc príjemnú rodinnú zábavu, je mi vlastne záhadou, prečo u nás Krok za Krokom až tak skultovnel. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Velice konvenční, schématický a neskrývaně výchovný sitcom, jenž mi v dětství přirostl k srdci a v podstatě mi to vydrželo až do dospělosti. Celá ta rodinka je totiž velmi sympatická a většina dílů dostatečně vtipná. Ta závěrečná "prozření" a dojemná usmíření to sice skoro vždy trochu potopí, ale jinak je to vlastně ideální oddechovka. 70 - 80 % ()

Galerie (926)

Zajímavosti (187)

  • Codyho (Sasha Mitchell) v seriálu zasáhne blesk celkem třikrát. Pravděpodobnost zásahu člověka bleskem je přitom 1 : 3 000 000. (bobajz1)
  • V obývacím pokoji je vidět, že je okno nad úrovní vstupních dveří. Při exteriérových záběrech na dům tomu tak není. (Fenk)
  • Cody (Sasha Mitchell) nosí klobouk ve tvaru sýru, který se nazývá „Cheesehead“. Je to klobouk, který nosí fanoušci týmu Green Bay Packers, kteří patří k nejúspěšnějším klubům v historii amerického fotbalu. Tomuto klubu fandí celá seriálová rodina Lambertů. (Lajty)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama