Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 1
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 1

Recenze (1 187)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je podle mě jeden z nejhorších počinů v seriálových dějinách a podle mě i v televizních dějinách vůbec. Scéna je katastrofálně kašírovaná, a i naprostý dement pozná, že jde o studio, a ne skutečnou nemocnici. Dialogy jsou tak příšerné, že jde zřejmě o improvizaci a příběhy vznikaly rovnou na place ráno, když byli herci ještě rozespalí a nevnímali, co točí. Apropo, herci jsou zde opravdu fascinující. Já když chci řvát smíchy, tak si zapnu tuhle hrůzu a směji se jí od začátku až do konce a současně kroutím hlavou, že tohle někdo může brát vážně, a třeba se i těšit, na další díl. Zdráhám se uvěřit, že tohle stvořil příčetný člověk. Zlatej Dietl. Ten si uměl s postavami vyhrát a vtisknout jim věrohodné rysy, ale tohle? Katastrofa. ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Zahraniční a české telenovely jsou splaškou, která zahlcuje lidské duše. Třeba nějaká paní v domácnosti, která hltá "úžasné" seriálové hrdiny si udělá obrázek, že takhle to v reálném světě opravdu funguje. Lidé si začínají myslet, že sestřičky v nemocnici prostě sedí buď na inspečáku s nožkama nahoře, pijí kafíčko a řeší své osobní problémy a nebo sedí lékaři na klíně ... šílené!!! A to je jen příklad. Jsem doslova alergická na pořady alias vymývače mozků jakým dle mého názoru tyto telenovely jsou... a ještě k tomu v hlavním vysílacím čase!!! ... ach jo. Vypínám večer televizi a pustím si pro chuť nějaký film na DVD, cokoliv je pro mne tisíckrát lepší než sledovat ....toto! ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Ty skvostné herecké výkony zvlášť u některých. Nehybná hlava, hýbá se pouze spodní čelist, stále stejný skoro úsměv, střih, druhá mluvící hlava, zpátky na první mluvící hlavu a tak pořád dokola. A ta hudba, ať se hádaj nebo si vyznávaj lásku, zní vždy prakticky stejné tóny. Přesto kdyby na světě bylo jen tohle a Světla pasáže, dám přednost zdejším sestřičkám. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

U tohohle se nedá ani smát, pač co poslední dobou vzniká za seriály v naší zemi to by člověk z toho blil. Ty herecké výkony jsou fakt otřesný, doktoři neuvěřitelně dementní, zábavnost za hranici trapnosti, pokud existuje něco víc než trapnost tak to je tohle...Když sleduju sledovanost nechápu jak tohle může být nejúspěšnější seriál televize N@va....dva miliony lidí...sakra dva miliony....(mínus100%) ()

k212 odpad!

všechny recenze uživatele

Osvědčený mustr - všechny se všemi vystřídat (kde, to je jedno), a když už nezbývá žádná možná kombinace, tak někoho vesele do hordy přidat či vyměnit. A znovu od začátku. Tohle všechno v hnusném balíčku s polepkou vyrobila TV XXXX, s hereckými křečemi, které žel v některých případech značí - tady není, co hrát (ale chápu, musí se něčím živit ;-( , s příšernými dekoracemi a stupidní výpravou, hroznou hudbou... asi nemá smysl pokračovat dál. ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • Od roku 2020 se seriál natáčel „filmových způsobem“ na dvě filmové kamery místo pro podobné seriály typickým „televizním způsobem“, kdy je celá scéna natáčena na tři a více kamer. [Zdroj: mediaguru.cz] (Bernyz)
  • Herečka Markéta Častvaj Plánková, představitelka Magdy, se trvale rozhodla opustit natáčení. Tvůrci tedy nechali její postavu zemřít na tzv. miokarditidu, tedy přechozenou chřipku. Herečka uvedla důvod, že nemá dostatek času na svou rodinu. Jiné zdroje tvrdí, že je to kvůli účinkování v historickém seriálu České televize s názvem První republika (od r. 2014). (fiLLthe3DD)
  • Čestmír Mázl (Petr Rychlý) měl v seriálu celkem tři osudové partnerky, všechny tři zemřely. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama