Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 1
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 1

Recenze (1 187)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

U tohohle se nedá ani smát, pač co poslední dobou vzniká za seriály v naší zemi to by člověk z toho blil. Ty herecké výkony jsou fakt otřesný, doktoři neuvěřitelně dementní, zábavnost za hranici trapnosti, pokud existuje něco víc než trapnost tak to je tohle...Když sleduju sledovanost nechápu jak tohle může být nejúspěšnější seriál televize N@va....dva miliony lidí...sakra dva miliony....(mínus100%) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tak jsem na to přišla! Pokud se na "Růžovku" (která už dávno není Růžovka, ale jakýmsi přestřeleně zařízeným skleníkem, která prý má představovat nemocnici) díváte jako na parodii na český národ, tak je to vlastně docela vtipné a dá se na to dívat. Ale nebudu tvrdit, že mi u toho neubývají mozkové buňky, to bych lhala. Holt "vrchol české tv zábavy".S nadsázkou 2*. ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, v růžové zahradě i hovno voní. Ale něco tady smrdí. Prachy prej nesmrdí. No nevím. Tohle jsou opravdu vydřené honoráře. Asi si z nás ti >úmělci< z té naší >stolice české< dělají prdel. Z téhle zadnice ovšem vytlačeno bylo velké kulturní hovno. - - - P.S. Pamatuju si doby, kdy ty naše kultůrní veličiny pohrdaly do česka právě proniknuvšími telenovelami, aby z nich poté přebraly to nejhorší možné... Nasrat i pochcat zároveň, postřikat pak růžovou vodou! ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Zdravím kolegu Sergestora a podotýkám, že sledování tohoto vkusného skvostu prošlo v mé domácnosti podobným vývojem. Sledovala nadšeně, pozvolna přibývalo mých keců vypouštěných do děje, sledovala neklidně, začal jsem nahrazovat dialogy felčarů svými, sledovala nasraně, nahradil jsem promluvy Adamovské bučením, pokusila se mě přeprat...raději již nesleduje. Hodnotit děj nebo obsazení mi přijde naprosto zbytečné. Je to prostě vata, mající vycpat sekernicím čas mezi menopauzou a smrtí. Jediné zvrhle zábavné momenty jsem si našel v okamžicích, kdy produkce protlačila do sračkoidního tempa rádoby skryté reklamy, popř. se scénáristický duch snažil zamaskovat přeběhy různých gumových tlam do jiných prima serošů. Škoda, že za ničení vkusu národa neexistuje řádný postih. Například rozvěšení střev po kulisách při předávání ocenění Ty,Ty, Tý! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Fascinuje mě, jak se na tohle může dívat a ještě více mě děsí, že oba mí rodiče to sledují... Vždyť jediné, co se tu děje je, že postavy spolu navzájem spí, dělají si děti, nadávají si, rozvádějí se den potom, co se vezmou a neustále si provádí naschvály... Pak se někdo diví, že společnost jde do háje, když se na tohle má dívat... ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • Od roku 2020 se seriál natáčel „filmových způsobem“ na dvě filmové kamery místo pro podobné seriály typickým „televizním způsobem“, kdy je celá scéna natáčena na tři a více kamer. [Zdroj: mediaguru.cz] (Bernyz)
  • V jednom z dílů pronese postava Oty Kováře (Martin Stránský) větu: „A kdo si myslíte že jsem, Dr. House?“ Martin Stránský právě tuto postavu nadaboval v seriálu Dr. House (od r. 2004). (fabecc1222)
  • V seriálu se objevuje stále více zvířat. Jen v prvních třech sériích to byli pes Příšera, kocour Mourek, kočka Jahoda, pes Máňa (vlastní pes Dany Syslové, voříšek jménem Máňa), papoušek Lora (amazoňan oranžovokřídlý) želva Pepino, fretka Milada, králík a pes - bišonek. Ve třetí řadě se nově objevili pes Baf a koza Líza. (Paity)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama