Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 2
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 2

Recenze (1 187)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Zdravím kolegu Sergestora a podotýkám, že sledování tohoto vkusného skvostu prošlo v mé domácnosti podobným vývojem. Sledovala nadšeně, pozvolna přibývalo mých keců vypouštěných do děje, sledovala neklidně, začal jsem nahrazovat dialogy felčarů svými, sledovala nasraně, nahradil jsem promluvy Adamovské bučením, pokusila se mě přeprat...raději již nesleduje. Hodnotit děj nebo obsazení mi přijde naprosto zbytečné. Je to prostě vata, mající vycpat sekernicím čas mezi menopauzou a smrtí. Jediné zvrhle zábavné momenty jsem si našel v okamžicích, kdy produkce protlačila do sračkoidního tempa rádoby skryté reklamy, popř. se scénáristický duch snažil zamaskovat přeběhy různých gumových tlam do jiných prima serošů. Škoda, že za ničení vkusu národa neexistuje řádný postih. Například rozvěšení střev po kulisách při předávání ocenění Ty,Ty, Tý! ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Počkat ono to stále běží? Tak to je humus. Seriálová žumpa jménem Ordinace se časem stala především trafikou pro bývalé moderátory Novy (Rychlý, Dolinová, Slavíková, Štěpánová, Gondíková atd.), kteří tak mohli "oživit" své herecké kariéry a zároveň si v klidu splatit hypotéky a další dluhy, což v jednom rozhovoru potvrdil i Radim Fiala. To samé však můžeme říct i o hromadě skutečných herců - zoufalců, kteří se jinde než v nekonečných seriálech nemají šanci uchytit. Ordinace a její sledující mají tedy značný vliv na úspěšné splácení hypoték a tím pádem i finanční stabilitu ČR. Jak vidíte, stačí se k Ordinaci jen přiblížit a také začnete produkovat hovna, která budete vydávat za umělecké a přínosné dílo. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Ne všechno, co vyprodukuje Nova, je sračka, přátelé! Ordinace je seriál, který čerpá z Nemocnice na kraje města, ale nijak se to nesnaží skrývat. Není to žádný zázrak, ale hrůza taky ne. Nenadchne ani neurazí. Sem tam se zde objeví opravdu vybroušený humor! PS: Platí pouze pro první řadu. Zbytek je na odpad. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další český seriál, který svou kvalitou přiláka k obrazovkám více jak milion diváků, uff. Tak tohle nedokážu pochopit, je to totiž opravdu strašné. Tentokrát se totiž jedná o nekonečné dílo se vším všudy, autoři se totiž neustále, díl co díl, opakují a šokují již stokrát viděným. Ještě že nemáme jen jednu televizi, jinak bych si tohle musel protrpět od začátku do konce, pokud někdy přijde. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

No ty vole. 89. nejhorší seriál, v kontrastu se 145. neoblíbenějším seriálem. No samozřejmě, že musím dát za plný počet bodů, protože se tvůrcům daří nemožné a za to, že je ještě nikdo nezavraždil, smekám svůj pomyslný virtuální klobouček a uděluji pět hvězd. Po osmi letech to TV h@vna neměla ještě nikdy důvod zabalit, protože neustále boří hranice sledovanosti. Na svoje perverzní schéma "šuká každej s každým" bravurně nalákali kdejakého onanistu, důchodce a dementa (zpravidla 3 v 1). A teď vážně! Někdo by měl povolit legální odstřel těchto rádoby diváků, poněvadž kvůli takovým primitivním imbecilům pak hlavní vysílací čas zabírá taková nezáživná a výjimečně stupidní prasárna, místo kupříkladu kvalitního a geniálního Tak jde čas. ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • „Je to jako naskočit do rozjetého vlaku. Když jede, tak nestaví, nepřibržďuje. Mám místenku do kupé plného příjemných lidí a teprve se seznamuji s atmosférou. Jídelní vůz jsem ještě nestihla plně prozkoumat,“ řekla o práci na seriálu Andrea Černá, do něhož podle svých slov zapadla úplně hladce. [Zdroj: iDnes.cz] (SONY_)
  • Jedna epizoda Ordinace se natáčí přibližně 3,5 dne. Na place bývá v průměru 45 lidí. Herec má na naučení scénáře cca 2 týdny. (ČSFD)
  • V roce 2014 musel kvůli zdravotním potížím opustit na pár dní natáčení herec Ota Jirák, představitel doktora Pantoflíčka. Herec skončil v nemocnici, kam se za ním vypravil i štáb a natáčení několika záběrů tedy netradičně probíhalo ve skutečné nemocnici. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama