Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se mi zalíbil až nedávno, Veronica mi byla dříve nesympatická a nelíbila se mi. Ale musím uznat, že v nových sériích ji dost vylepšili :) A navíc je to promyšlený seriál. Narozdíl od Smallvillu, který jde v televizi hned poté a tak je snadno vidět ten rozdíl. Pro mě je Veronica Mars ideální seriál na odpoledne po škole - moderní prostředí, mladí lidé, škola, hezcí kluci:)) a navíc i zajímavé příběhy... Takže je mi celkem líto, že nám Veronica "zmodrala". ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Detektivka z prostředí Beverly Hills. A víte co? Já to prostředí měl i docela rád. Ne až tolik řešení vztahů a to, komu Veronica zlomí srdíčko příště, ale některé sarkastické hlášky a kontrahlášky, naschvály a podrazy byly opravdu dobré. Ač to na začátku tak nevypadá, všechny hlavní postavy jsou ve skutečnosti kládné. Čas od času akorát udělají nějakou kolosální blbost, která by vám v realitě ukončila život. To sice zasazuje pořádnou pecku důvěryhodnosti, ale na druhou stranu zvrat může přijít absolutně odkudkoliv a cliffhanger čeká skoro v každém díle. I když se mnoho případů tváří jako obyčejná vata na zaplnění prázdných míst, často se pak s nějakou důležitou informací připomenou později. A to je důležité. Protože i když se to občas bere oklikou, stále se řeší hlavní linie. Nic není ohraničené a právě tímto způsobem se Veronica dostává nad ostatní podobné seriály. Třetí serii trochu pohřbila slabší hlavní zápletka a vyšumělý závěr, ale roli odpolední oddechovky stále plnila uspokojivě. // Nejoblíbenější postava: Weevil // 1.serie: 75% // 2.serie: 75% // 3.serie: 65% ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prve dve serie boli fajn. No, dej nie je prave z tych, ktorym by niekto plne veril, ale je nam to predvedene hned od zacatlku. Inak ma stvalo tak maximalne to, ako nahrubo chodila Verca zmalovana.... No ale tretia seria. Nuda, dookola to iste.... naviac, clovek tazko fandi serialu ked prestava fandit hlavnej hrdinke... // Spatne som ale na serial spominala s laskou a film i S4 potesili, hoc tiez nie su nicim vynimocne. ()

Wotan 

všechny recenze uživatele

Takže po skouknutí všech zatím dostupných dílů musím konstatovat, že mě VM dostala jako málokterý seriál. Je to odpočinkový, vtipný a někdy napínavý seriál. Kvalita šla sice ve třetí sérii dolů, ale všechno zachraňuje Kristen Bell. PS: Ti, kdo viděli dabovanou verzi ať si strhnou 5*, protože to, co předvedla N@va je vážně k pláči. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Ve Veronice Mars si každý najde své. Nejedná se o tupou zábavu pro stupidní pubertální holčičky, ale o jeden z nejinteligentnějších seriálů pro teens. Milovníky drama jistě potěší momenty, při kterých vám bude běhat mráz po zádech a zvraty, které nečekáte, na fanoušky romantiky zde zase čeká komplikovaná love story. Pokud to nevzdáte po prvních epizodách, kdy vám nejspíš bude VM připadat jen jako další ničím výjimečný seriál pro puberťáky, dočkáte se chytrého a brutálně návykového seriálového počinu. Sice už nějakou tu dobu nejsem úplně cílová skupina, ale Veronica Mars mě stále strašně baví. Dejte ji šanci a myslím, že vás nezklame. ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Amanda Noret, která hraje Madison Sinclair, má i ve skutečnosti sestřenici Shelly Pomroy, což je jméno postavy na jejíž party je Veronica omámena. (TomikZlesa)
  • Amanda Seyfried, která si zahrála roli Lilly Kane, původně dělala konkurz na roli Veronicy Mars. (Tom Riddle)
  • Když se rozhodlo o zrušení seriálu, fanoušci ve snaze zachránit seriál uspořádali akci, která měla ukázat oblíbenost Veronicy Mars a poslali ředitelce televize CW Dawn Ostroff přes 10 000 tyčinek Mars. Bohužel ji to neobměkčilo. (HappySmile)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama