Reklama

Reklama

Sestřička Jackie

(seriál)
  • USA Nurse Jackie (více)
Trailer 7
USA, (2009–2015), 36 h 50 min (Minutáž: 24–30 min)

Hrají:

Edie Falco, Merritt Wever, Paul Schulze, Stephen Wallem, Dominic Fumusa, Ruby Jerins, Anna Deavere Smith, Peter Facinelli, Mackenzie Aladjem, Eve Best (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(80)

Jackie Paytonová pracuje jako sestřička na pohotovosti. Denně se potýká s problémy pacientů. Není to vůbec jednoduché v tom věčném zmatku, mezi bolestí a strachem, netrpělivostí, okamžiky zoufalství i bezohledností nemocných, aby zůstala vždy tolerantní, přívětivá, profesionálně na úrovni. A doma na Jackie čekají dvě malé dcerky a manžel Kevin. V práci vedle ní stojí kolegové jako doktor Coop s Tourettovým syndromem, lékárník Eddie či kamarádka dr. Eleanor O'Harová. Tomu všemu v nemocnici šéfuje poněkud protivná a přísná primářka Gloria Akalitusová. Vítejte v světě Jackie. (Česká televize)

(více)

Videa (99)

Trailer 7

Recenze (29)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DOMA = 4.1.2011 - Vonku je pre - air epizóda novej komediálno - dramatickej série. Mapuje osudy titulnej sestričky Jackie (manželka Tonyho Soprana), ktorá svoj hektický život delí medzi prácu, rodinu, milenca a "fet". Myslím, že námet a spracovanie vyzerajú sľubne, preto tomu dám šancu. (1.6.2009) ()

martins 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opravdu skvělý seriál, moc jsem se bavil. Ikdyž jsem k němu přišel relativně nedávno, od dob Deníku Doktorky jsem lepší seriál z nemocničního prostředí opravdu neviděl. Reprezentativní vzorek sester, kterému vévodí Jackie feťačka a nevěrná manželka, která vystupuje jako v práci jako svobodná, přestože má milujícího manžela a dvě rozkošné dcery, Grace totálně mimo a Fionu, vymýšlející si nemoci. K tomu šílená doktorka O ´Harová, léčící pacienty v lodičkách, gay bratr Thor, cvalda Zoye, playboy doktor Finch a ředitelka Gloria, která si může hodit mašli... ()

Reklama

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačně překvapení mezi seriály které se objevily v roce 2009. Nurse Jackie se nesnaží být šokující, vyjímečná nebo vtipná za každou cenu a její jedinečnost spočívá, narozdíl od ostatních seriálů, v uvěřitelnosti. Skvěle jsem si u toho odpočinul, a 1. řadu jsem sjel během pár dní. Edie Falco je v hlavní roli fenomenální a seriál si prostě jen tak bezstarostně plyne, žádné zvraty, kiksy a klišé. Takhle nějak si představuju splašky typu "Ordinace v růžové zahradě", když se toho ujme někdo svéprávný. Ano, není to pro masy a nikdy to popularity House nebo Greys Anatomy nedosáhne, ale svoje publikum si to určitě najde. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Hodnocení PO TŘETÍ SÉRII: No vida, tak tenhle seriál mě hodně příjemně překvapil, protože osobně jsem z těch doktorských seriálů už unavený a nebaví mě, pač to je pořád totéž dokola. Ale tohle je zase bráno z jiného pohledu a o ty doktory tam vlastně ani nejde. Edie Falco v hlavní roli je výborná, ale všechny postavy jsou mimořádně skvěle napsané a báječně se navzájem doplňují (já osobně nejvíc žeru mladou sestřičku Zoey, kterou hraje Merritt Wever – ta je správně ujetá, to se mi líbí :-)). Dobré na seriálu je taky to, že to není jen laciný sitkom, ale inteligentně humorná záležitost promíchaná se špetkou dramatu, takže to člověka baví a dobře se na to kouká. Třetí série už je malinko vážnější, ale na Zoe je prostě spoleh. A jen tak btw, God je prostě boží! :-) ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Tak v téhle nemocnici bych rozhodně nechtěla být pacientkou, nicméně jako diváka mě to dokonale baví. Jediná postava tady není úplně normální a to je dobře. První řada byla jen takový rozjezd, teprve v druhé řadě začne všechno katalyzovat. Třetí řada poněkud zpomalila tempo a něco významného se stalo až v posledním díle. Na Nurse Jackie se ale dívam především kvůli výborným postavám a ty zůstavají pořád stejně praštěné. ()

Galerie (983)

Zajímavosti (2)

  • Newyorské združenie zdravotných sestier odsúdilo správanie hlavnej postavy - odvolávalo sa na etický kódex ošetrovateľstva. Na túto pripomienku sa takmer ihneď zabudlo, zatienili ju nadšené recenzie od uznávaných televíznych kritikov. (krasomama)

Reklama

Reklama