Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lefty86

ano ale protože z něj udělali chůvičku scénáristi :-D v komiksu to bylo hovado, vymlátil sám celou tělocvičnu. mohl bejt taky takhle hovaďáckej tady, ale scénáristi dělají z Carol terminátorku :D

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lefty86

Ano to je fuk.

Tak měl halucinace a co jako?

Kdyby na tom záleželo, tak se nechá jen tak pokousat, příteli :-)

vůbec by si neuvědomil že tam nějakej mrtvák je. ae on o něm věděl a bránil se. .)))

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

jo já to neřeším i jak tam ten černoušek v jednom záběru jen opřel ty klacky a koukal na toho mrtváka otráveně, prostě nesmysl. a ty rozdíly beru. ale psát k tomu takový hovna to nechápu, Tyrese zrovna celý seriál žádnej bouchač nebyl, spíš takvej posera, to že tam v nějakým záchvatu adrenalinu pár mrtváků pozabíjel prostě beru, jinak byl strašpytel a chůvička. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

ano ale je zde více prvků, které mi nedají tvz spát...

neřešil bych to u postavy, která je naprosto nadbytečná... to bych mohl rovnou vyčítat, že neukážou apokalypsu a jak umíraj ty civilisti.

jde o to, že z té postavy udělali chudáka, přitom měl postavu jak hrom, kladivo a pustit ho do akce by za to stálo. a ještě umře tak trapně...

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Ouwen

to je fuk jo??? tak ty máš dost, měl jsem tě za normálního, teď si připadám jak když si píšu s Martin 741 .

na příspěvěk reagoval Ouwen

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ouwen

Co řešíte? Tahle nekonzistence je běžná. To je jako s kousnutím. Když někoho zombie kousne, promění se. Ale že mraky lidí mlátí ty zombíky pěstí do zubů, čímž se vlastně sami pokoušou, to už nikdo neřeší. To, že např. v první sérii se lidi v lomu zabezpečujou před zombiema cinkajícíma hrnečkama na saturnách (WTF?), to radši nikdo neřeší:))

na příspěvěk reagoval Ouwen, Lefty86

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lefty86

Achjo, to je fuk že měl halužky!

On ani nemohl vystoupit z auta, když ho přepadlo těch 100 chodců a přesto se probojoval. Co jako že měl halužky, on je snad nějaké zkurvené párátko? Dyt šlo vidět, že toho chodce jen drží za ruce.. mohl využít kladivo, mohl využít všecko kolem, ale néééé nuceně musel umřít.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Lefty86

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Ouwen

A neměl náhodou v hlavě halušky?? Nepřepadl ho zezadu kdy ho nečekal?? Čum na to pořádně a vnímej a pak budeš mít lepší info, a nebo se na to vyser a nečum,  nebudeš tu kydat takový moudra 

na příspěvěk reagoval Ouwen, Yoshitsune

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Lefty86

Tak počkej, dám ti celkem jasnou otázku :)

 

100 mrtváků co ještě nejsou úplně shnilé mají tedy menší sílu u auta, než o několik měsíců 1 v bytě co už shnilej zřejmě bude? Panebože :-D

na příspěvěk reagoval Lefty86, vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

cariada

"to je osud" né, to je scénáristická vypatlanost, protože udělat z nabouchanýho borce, co nosí kladivo chůvičku, co nepřemůže po tak dlouhý době shnilého chodce, je naprosto směšný. já jsem ale rád, že si z toho něco bereš :)

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ouwen

sílu určitě měl, ale když tě přepadne zezadu tak jsi v šoku a než se stačíš zpamatovat tak je už pozdě. Někdo má instinkt velice rychlý, ale né každý. Ale tak to prostě je že jich 100 zabiješ a jediný tě pak skolí, to je osud, tak to prostě je a nic s tím nenaděláš. stačí chvilka nepozornosti a je konec. Mě se tenhle seriál líbí a co se mě na tom líbí si stačí pár stránek níž přečíst znova to rozepisovat nebudu. Pro mě to vata není. A rozhodně mě ten seriál nutí přemýšlet co by a jak bych to dělal třeba já a pod. Za sebe musím říct, že bych dlouho nepřežil jsem docela flegmouš.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Bellamy

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

cariada

Jo aha, a proto Tyreese se dostane přes 100 chodců u auta a pak ho zabije jenom jeden, protože ho prostě přepere. Hele, já nechápu, že v tom hledáš něco víc. Nechápu ty diváky, který to baví.

To ti nepřijde vůbec vatové, nucené, nudné, recyklující? Já to přestal sledovat, pač odmítám čekat na to nejlepší na konci, když mezi tim je ta výplň totálně katastrofální. Smrt Dejla byla nucená a nesmyslná, herec sice už věk měl, ale určitě dostatek síly přemoct chodce, kterej už takovou sílu nemá a ani neumí používat mozek, tím pádem by si chodec svou sílu ani neuměl uvědomit.

na příspěvěk reagoval cariada, Lefty86, vegetol.mp

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ouwen

jenže on nebyl v baráku spali ve stanech a tuším, že měl možná i hlídku tam to není specifikované. Tak že ho mohl jednoduše slyšet. A to že mu rozerve břicho na tom nic divnýho není. Stačí mu kousek vykousnout a ruce udělají zbytek , nezapomeň že mrtváci mají jediný smysl a to instinkt jít po živých a sežrat je či roztrhat. Ano jsou křehký částečně protože jsou " mrtvý" a organismus i tkáň se rozpadá. I to by byl možný způsob ukončení TWD, že by postupně umírali či se rozpadali, a tím by přestali být nebezpečný. 

na příspěvěk reagoval Ouwen, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

cariada

Jo, takže Dale vyšel z baráku a daaaaaaaaaleeeeeeeeekoooooo v hlubokém poli něco slyšel? :D to má dobře vyvinutej sluch. A to břicho mu roztrhl, jako kdyby to byl papír ty vole, kor když ty zombíky jak řekl Helo, jsou křehký jako hovno.

na příspěvěk reagoval BackPa, cariada

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

cariada

Ono je hlavně blbost v TWD řešit zombíky, protože s tím, jak jsou v seriálu ukázaný, by apokalypsa nikdy nevznikla. Ne, když se vlečou jak smrad a hlavu jim rozlouskneš i tenisákem...

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ouwen

tak jsem se na to podíval a nechápu co se tě na tom nezdá. Dale se šel podívat protože něco slyšel a to něco byl pokousaný dobytek tele či kráva (či co to bylo) ještě to bylo živí a pak se za ním objevil mrtvák, který ho jednoduše slyšel tak šel za ním. Opravdu nechápu co je na tom zvláštního a už vůbec ne co měl mrtvák společného s ninjou? Když jen došel za Dalem a vrhnul se na něj. To že ten samý mrtvák před tím neudržel Carla je jednoduchý protože byl zabořený v bahně a povedlo se mu uvolnit jen jednu nohu, tudíž měl Carl dost možností se mu vysmeknout. Až pak se dostal ven celý a za útočil na Dale. Nehledej v tom nic nelogického.

na příspěvěk reagoval Helo, Ouwen

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ouwen

to já nevím, protože si to ted vůbec nevybavuji kde co bylo, nemůžu si pomatovat každou scénu. Musel bych si to pustit, dej přesný popis v kterém díle a čase, já se podívám.

na příspěvěk reagoval Ouwen, Bellamy

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

cariada

ne to je blbost, protože celé pole bylo prázdné, navíc proč šel Dejl tak daleko do pole taky nevíme a jak se tam objevil ninja zombík taky nevíme, prostě se tam objevil :D

na příspěvěk reagoval cariada, PatrikP4, cariada

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama