Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer 2
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

cariada

Kdybi tam snáma byl Verbal tak by nás první nesežraly ten než by skončil stěma debilníma kecama tak už by ho žraly.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

poslední díl byl povedený, velice dobrý nápad vylákat mrtváky na molo a nahnat je do moře. Mě by to osobně nenapadlo, já bych to bral jeden pokoj za druhým, ale tohle bylo mnohem bezpečnější. Čekám kdy je někdo živí napadne. V celém díle nebylo nic co by nedávalo smysl. Zůstat v hotelu je dobrý nápad, hodně jídla a vody, taky velké množství pokojů tak že hodně skrýší. Já osobně bych spíš šel někam na farmu, kde bych mohl něco pěstovat či chovat dobytek.

na příspěvěk reagoval Bellamy

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Bellamy

souhlasím že první by sežrali tebe, ty "nejchytřejší" končí první,  Jako druhýho by sežrali mě a to proto, že jsem hrozný flegmatik, tak že bych to vše bral na lehkou váhu a hned by mě dostali a nebo bych naopak byl posranej až za ušima a odsral bych to taky. Ono se to u televize dobře kritizuje, že ten či onen se chová blbě ,ale zamysli se jak by jsi se choval asi tak ty.

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Nektere dily a halvne pusobeni a chovani vsech postav uz orpavdu pusobi neuveritelne demetne, 2, serie je moji psoeldni, Walking dead jsem vydrzel cca 3,5 sezon. Przeni Zetkovyho zanru, WWZ 2 je poskledni svetylko ve tme, tohle je sracka.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Bellamy

Hele jako jo, první díl druhý poloviny byl fakt tragicky dementní... ale pak už to šlo docela nahoru zase...

Free_player

Free_player (hodnocení, recenze)

Bellamy

To se tady budeš nakonec bavit sám se sebou  tragéde ?  Fakt nechápu proč na to koukáš, když tady po každým díle jen fňukáš jak to zas stálo za lejno a jak to bylo nesmyslný ...  Jestli někdy vypukne zombie apokalypsa tak doufám, že první koho sežerou budeš ty! 

na příspěvěk reagoval Bellamy

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Ani se nedivím že ten odpad tu nikdo nekomentuje xD jak už asi po pátý za posledních deset dílů se namazaly vnitřnostma aby prošly kolem zombíků to jsou ty scénáristi tak blbý že nedokáží vymyslet něco nového?Navíc si namažou jen hlavy krví a ty zombíci na ně jako nejdou? :DDD já být tvůrcem The Walking Dead tak zažaluji scénáristy tohodle paskvilu že dělaj ostudu původnímu seriálu!Na nic horšího než je FTWD momentálne nekoukám a asi brzo změním hodnocení z tří hvězd na dvě.

na příspěvěk reagoval Free_player, Helo

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

S02E10 To zas byla nuda ale aspon jsem konečně viděl Travise.Každopádně furt dokola co už jsem psal akce v dílech skoro žádná a když už tam je tak nudná a víte že těm postavám se nic stát nemůže.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Beztak nejradši bych si nafackoval když si vzpomenu že jsem párkát pindal že postavy TWD se chovaj jak mentálové protože postavy v FTWD se oproti nim chovaj jak ULTRA SUPER TOTAL mentálové.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

 tohle byl zajímavý díl, je vidět, že lidi ještě neví co vlastně mají dělat, tak se ubýrájí k víře a pod. nesmyslům. Ten hotel byl pěkný, jen mě zarazilo, jak ty mrtváci padali dolů tak se normálně zvedli a pokračovali dál. Vždyť by museli mít zlámaný nohy ruce a proto by nemohli dál chodit maximálně se plazit. Jsem zvědavý co dělá Travis se synem?

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Jak ty tupci dělaly kravál aby je napadly ty zombící :O přejmoval bych seriál na Fear The Stupid Retards

Cermbo

Cermbo (hodnocení, recenze)

Zatímco mi předchozí díl přišel jako těžká nuda, devátý se mi líbil. Super prostředí, ten gang vypadá zajímavě a linie okolo hotelu parádní. 

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Bellamy

tak na to nekoukej a je to. Mě to nevadí já si tam najdu vždy něco co mě zaujme, původní seriál je mnohem lepší ale i tohle má co do sebe. Tak vypil svojí moč no a? Podívej se na dokumenty o přežití tam je to naprosto běžná věc. A udělal bys to taky , kdyby jsi chcípal horkem a žízní. A to že snědl kousek roztrhaného psa ještě neznamená, že se musel nakazit, ten pes chcípl dřív než by ho zombi nakazili a mimochodem nikde není řečeno (nebo jsem si toho nevšiml), že by se zvířata nakazili. Ani v jednom seriálu to nebylo. Už jen si vem až v 7.série TWD bude ten tygr, ten taky určitě roztrhal mraky mrtváků  a nakažený není.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Jedinej na koho mě tam bavý koukat je Travis a ten tam skoro nehraje xD ostatní bych nechal utopit v močůvce.

na příspěvěk reagoval cariada

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Zatim seriál těžká sračka no.V prví sérii to ještě šlo že se mi třeba  3 z 6 dílů líbila hlavně díky těm vojákům,škole atd.

Ale druhá série tam zatim za těch 8 dílů se dalo koukat tak na jeden asi to se Kirkmanovi a spol. nepovedlo proti původnímu seriálu fakt srágora.

 

Debilní nesympatické  postavy,minimum akce a když už tam je tak je nesmyslná a nudná.

 

Proti tomhle jsou better call saul a grimm klenot xDD

GreenK

GreenK (hodnocení, recenze)

Přjde mi legrační, jak nedělá Nickovi problém vypít kdoví kolik dní starou vodu, ale (pravda, neviděl jsem to zmíněné vlastně vůbec nikde, je to holt tabu...) vypít vlastní sterilní moč to je fuj :D Je paradox, že pít moč je tabu ve světě, kde se lidi pomatávají krví rozkládajících se smradlavých mrtvol, no ne? Už vás to někdy napadlo btw? :)

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Krom těch týpků co se nechaly dobrovolně sežrat neměl by Nick chcípnout když žral maso co předtím žralo padesát zombíků?A to pití chcanek bylo také nádherné tohle udělat Rick tak mu do konce seriálu nepřijdu na jméno xD.

Hrozná srágora toto Better Call Saul je oproti tomhle mistrovské dílo to je aspon vtipné pokaždé když je tam Saul a akční když Mike.

spider163

spider163 (hodnocení, recenze)

1.seria nic moc,druha seria nabrala sprvany smer svojho predchodcu walking dead, napinave, a zamilujete si hercov. len tak dalej

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

Tak to byl asi nejstupidnejsi dil.. nejvic me dostal typek co misto toho aby ustoupil se nechal sezrat. Horsi uz to asi nebude..

na příspěvěk reagoval Bellamy

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

tak už je to tady, už se blíží pokračování , jsem zvědav jak to bude dál pokračovat po tom co se skupina rozdělila.

na příspěvěk reagoval Bellamy

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama