Reklama

Reklama

Show Ellen DeGeneresové

(pořad)
  • USA Ellen: The Ellen DeGeneres Show (více)
Talk-show / Zábavný
USA, 2003, 2 290x60 min

Účinkují:

Ellen DeGeneres, Billy Reilich, Jon Abrahams, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Vanessa Marcil, Ray Romano, Jennifer Love Hewitt, Sean Hayes (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Talkshow známej americkej komičky a moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá moderovala odovzdávanie Oscarov v roku 2007. U Ellen DeGeneres sa už vystriedalo veľké množstvo umelcov, hlavne čo sa týka filmového priemyslu, vždy podľa aktuálneho diania vo svete showbiznisu. (lilina133)

Recenze (70)

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Zábavná americká talk show s nejrůznějšími zajímavými hosty. Tak jako jsem psal u podobné show s názvem "Late Show with David Letterman", záleží především na hostech, od nichž se zábavnost a zajímavost každého dílu odvíjí. Proto se těžko posuzuje, která show je lepší, obě (zatím) hodnotím stejně. Celkově je to ale fajn podívaná s docela zábavnou moderátorkou. Když nemáte do čeho píchnout, tak si pusťte díl s někým, kdo vás zajímá (na Youtube je výběr velký), a budete mít na chvíli o zábavu postaráno. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem neviděl všechny díly, což by asi ani nešlo, pravda je ovšem taková, že jsem neviděl ani celý jeden díl v kuse, jen na Youtube jsem si vyhledal rozhovory s určitými lidmi (což znamená, že jsem viděl tak maximálně pět šest hodin záběrů, ale podle mě to stačí...) a byla to fakt strašná sranda. Velice doporučuju najít si Lauren Graham, její povídání o imaginárním randeti s Georgem Clooneyem na Valentýna, to je fakt neuvěřitelný, pak Meryl Streep (Meryl s Bronxským přízvukem, to je síla :o), Fran Drescher (wow, její opravdový hlas je ještě neposlouchatelnější než dabing Magdy Reifové, pro případ, že to paní Magda čte, myslím to jen v nejlepším, na Chůvě jste odvedla vynikající práci :o) a další, ale Ellen to jako správná ženská umí skoulet i s dětičkama, třeba malá pianistka Chelsea, nebo malej kytarista Scott, neuvěřitelná podívaná, ale i ty "normální" děcka jsou fajn, třeba tříletá holčička, co zazpívá všechny státy Ameriky, nebo klučík, co ještě neumí číst, ale vlastní kolekci vysavačů. Českému šoubyznysu nějaká ta Ellen sakra moc chybí... ()

Reklama

jack.hnut 

všechny recenze uživatele

Ellen Degeneres, dříve nejznámnější lesbička v Hollywoodu, dnes asi nejlepší moderátorka talkshow, co v USA mají. Show Ellen běží od po-čt od 15h na NBC. Narozdíl od svých mužských kolegů( Leno, Letterman...) a samozřejmě k vysílacímu času, jsou její vtipy decentní, ale správně mířené::-) Po sledování 20 epizod dávám s čistým svědomím 5* :-)) ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale napíšu pro všechny talk-show společný komentář. Conan svoji show táhne především svým charismatem (4*), Ellenin ksicht nemůžu ani vidět (1*), Letterman občas vypadá, že na to prostě už nemá (3*), Ferguson je docela jednoduchý a nejvíc "americký" (3.5*) a Kimmel je sice trochu nudný, ale jeho (a Guillermovy) scénky to víc než vynahrazují (4.5*). ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Ellen jsem objevila poměrně nedávno, ale musím říct, že mě vážně baví. Má skvělé stand up monology, taneční kreace a vážně dobré hlášky, z nichž dobrá třetina je na její vlastní účet. A po jejím už deset let probíraném coming outu v seriálu Ellen ze sebe neudělala militantní feministku a LGBT aktivistku, ale vypracovala se od nuly na skvělou moderátorku (viz Oscaři). Letos 2 ceny Daytime Emmys____Letošní (2011) update: až se Oprah odporoučí na svůj kanál OWN, myslím, že Ellen daytime oprávněně ovládne...:) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • Hry „Ellen's Audience Olympics“ („Ellenina divácká olympiáda“) se účastnila i česká divačka jako zástupkyně České republiky. Jednalo se o středoškolskou studentku Sabrinu. Získala 3. místo. (Vitox)

Související novinky

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

Legendární Přátelé dostanou nový speciál

13.11.2019

Pozor, tohle není cvičení. Legendární sitcom Přátelé se totiž oficiálně dočká nového speciálu na streamovací službě HBO Max. Ta před nedávnem pořídila k seriálu kompletní vysílací práva, a jen co… (více)

Reklama

Reklama