Reklama

Reklama

Domek z karet

(seriál)
  • Česko Dům z karet (více)
Trailer 4
USA, (2013–2018), 63 h 6 min (Minutáž: 42–60 min)

Tvůrci:

Beau Willimon

Předloha:

Michael Dobbs (kniha)

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Rachel Brosnahan, Mahershala Ali, Nathan Darrow, Michel Gill, Reg E. Cathey, Sebastian Arcelus, Kate Mara (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(73)

Francis Underwood (Kevin Spacey) vás vezme na dlouhou cestu, během níž si vybírá svou pomstu na těch, kteří ho zradili – včetně členů jeho vlastní vlády i prezidenta Spojených států osobně. Elegantní, prohnaný, metodické a zlý Frank Underwood spolu se svojí manipulativní manželkou Clair (Robin Wright) berou Washington útokem. Příčku po příčce stoupají po hierarchickém žebříku, aby dosáhli toho, po čem tak zoufale touží – po moci. (AXN)

(více)

Diskuze

erased

erased (hodnocení, recenze)

martin1991

Protože Kevinovy politické machinace jsou vedle Humphreyho z Yes (Prime) Minister a The Thick of It absolutním vrcholem tvorby s politickou tematikou. A do takových machinací rozhodně nepatří jen politické kecy.

Uživatel erased smazal svůj příspěvek.

martin1991

martin1991 (hodnocení, recenze)

DaViD´82

No ako tu všetci píšete že to neni len o politických kecoch tak by som bol rád keby niekto konečne napísal o čom to ešte je okrem toho aby som mal väčší rozhľad. prečo vás tento seriál zaujal a prečo ste mu dali najvyžšie hodnotenie ktoré by mali dostávať diela ktoré sú absolútny vrchol tvorby.

na příspěvěk reagoval erased, erased, KevSpa, Kristik, DaViD´82

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

NightPorter

? Nemám pocit, že bych někdy napsal, že to jsou jen politické kecy. Ovšem je to politický seriál o politických machinacích s politiky, kteří každou epizodu politikaří. A pokud mu politické kecy a politikaření vadili již v pilotu (který rovněž nebyl jen o politických kecech), tak myslím, že na otázku "bude to dál stejné", lze odpovědět, že ano bude, protože v každé epizodě se krom jiného i zhusta politikaří s politiky o politice.

na příspěvěk reagoval martin1991

martin1991

martin1991 (hodnocení, recenze)

ywo666

Ja by som ti odporučil búrlivé víno, to je asi best tvorba pre teba... Inak ostatným díky že mi to trochu ozrejmili, dám tomu ešte šancu a uvidím či ma to chytí, napr. taký dexter ma tiež nebavil od úplného začiatku ale časom sa mi zapáčil alebo homeland...

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

jerry12

Já přece netvrdím, že to není tak jak píšeš (i když si myslím, že to tak není ,-), ale o tom, že ze škatulky "v zmysle politických kecov" se to nikdy nevymaní snad sporu není, ne? Tím bylo myšleno to mé "jaký pilot, takový seriál".

na příspěvěk reagoval NightPorter, jerry12

jerry12

jerry12 (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Nesouhlasím. Mně osobně se pilot taky moc nelíbil, resp. líbil, ale nijak zvlášť mě nezaujal. Až od takového třetího dílu se to začalo pořádně rozjíždět a začal jsem se sžívat s postavami a prožívat to patřičně tak, aby mě pak druhá série totálně zdemolovala. Doporučuji nejen u HOC, ale i u všech ostatních seriálů dát šanci aspoň třem dílům, často se stává, že pilot nezaujme, člověk pak sledování vzdá a přitom to je celé vlastně o tom, že někomu trvá déle ty postavy si vrýt pod kůži a může tak přijít o luxusní podívanou kvůli prvnímu dojmu. Není vždy správný - kromě HOC namátkou True Detective, kde první díl byl takový nudnější a moc se tam toho nedělo, se rozjel v neskutečnou bombu; The Killing, kde můžou leckomu postavy připadat nesympatické, ale když vydržíte, stane se z toho jeden z vrcholů seriálové tvorby.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

martin1991

martin1991 (hodnocení, recenze)

Tak som natrafil na tento seriál po chvíľke hľadania medzi najlepšími seriálmi. Pozrel som si prvú časť a vôbec nič ma na nej nenadchlo okrem Spaceyho. Mám otázku: bude to aj naďalej pokračovať v zmysle politických kecov alebo sa aj bude niečo zaujímavého diať? povedal som si však dobre, sú fanúšikovia ktorých politické kecy bavia ale nepríde mi logické že seriál s tak dobrým hodnotením by bol len pre fanúšikov tohto politického žánru.

na příspěvěk reagoval ywo666, DaViD´82

Uživatel DjangoDoe smazal svůj příspěvek.

KevSpa

KevSpa (hodnocení, recenze)

HArna

To záleží na Netflixu. Zhruba za měsíc myslím budeme moudřejší, zda se rozhodnou pokračovat.

HArna

HArna (hodnocení, recenze)

Můžu se zeptat, je 3.série poslední? Podle knih ano, ale nikde jsem nenašel jestli to platí i pro seriál.

na příspěvěk reagoval KevSpa

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Nestíham to zachytyť. Ale Kate Mara sa môže objaviť vo flashbackoch z minulosti. Takže teoreticky to môže byť ona.

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

Hlavně se tščím na tu zápletku s Rusákama, vybrali celkem zajímavého herce.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

pičooooo, to vypadá, že tahle řada bude daleko lepší než 2., aspoň z toho traileru... a kdo je ta holka v čase 0:23? Připomíná mi silně Kate Maru.

na příspěvěk reagoval jerry12

Uživatel Le0nidas smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

jerry12

tohle sem nikdy moc nepobral, jakoze nejsem buzna, ale ta druha trojka mi prijde logictejsi, pac ma holka vic moznosti, jak ty kluky zaopatrit. ale ja mam ptaka jen jednoho a na dve veci bych se stejne nezvlad soustredit... :-/ 

na příspěvěk reagoval ywo666

Související novinky

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

Hvězdy hollywoodské hudby rozezní Obecní dům

09.03.2023

Světové hvězdy filmové hudby zavítají do Prahy na Composers Summit 2023. Druhý ročník kromě workshopů a přednášek nabídne ve dnech 14. a 18.dubna dva unikátní koncerty. Ústřední melodie oceňovaných… (více)

Kevin Spacey dluží desítky milionů dolarů

Kevin Spacey dluží desítky milionů dolarů

07.08.2022

Dříve jeden z nejváženějších herců v Hollywoodu, dnes chodící černá kaňka, která se v prestižním filmovém či televizním projektu možná už nikdy neobjeví. Kevina Spaceyho v roce 2017 alespoň patnáct… (více)

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

Kevin Spacey musí zaplatit 31 milionů

24.11.2021

Filmové servery obletěla čerstvě zpráva, že herci Kevinovi Spaceymu (Americká krása) bylo v loňském roce nezávislým arbitrem přikázáno zaplatit produkční společnosti zodpovědné za tvorbu seriálu Dům… (více)

David Fincher prodlužuje spolupráci s Netflixem

David Fincher prodlužuje spolupráci s Netflixem

12.11.2020

Za tři týdny startuje na Netflixu výrazně stylizované životopisné drama Mank o postavě H. J. Mankiewicze, scenáristy legendárního snímku Občan Kane, a už nyní je jasné, že to nebude poslední… (více)

Reklama

Reklama