Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 1
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1349)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 1

Recenze (1 187)

Véča odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, Martine,Martine, kde Kamila s Pavlem pasou? Romana Zacha z Kamenice pryč nesou, ted ho baví veterina, se zvířátky je to prima. Ještěže jim zbývá Gita, ta hloupá nenasyta. Je vždycky plná veselí, milá jako tukan v pr*eli. Čestmír Mázl, to je pěknej grázl. Ve dne Gitě říká chci Tě, v noci potom s jinou dělá dítě. Aleš Čížek důchodce je vilný, rádce neomylný, za ženu má Vendulu, rozbijou si papulu. Prokop s Markétou má život jiný, tečou mu z ní pořád sliny. Jsou to lidé nemilí, ba co lidé,samí debili. < 24.1.2010> Vím, že už tam tyhle postavy dávno nejsou, ale odmítám se mučit dalšími díly, abych mohl aktualizovat komentář. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Směšné. Nechápu, co se na tom těm lidem tak líbí. Ale oni to přesto sledují. Moje máma, táta, babička, děda a bůh ví kdo ještě.. Pár dílů jsem viděl, abych to mohl právem kritizovat, ale dnes už mi stačí jenom ta ukázka v TV a pousměju se :) PS. Mohl by mi někdo poslat rozpis, kdo s kým se tam už vyspal ? :) Abych byl v obraze, když je to takovej "kult', že jo.. ()

Reklama

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu a jedině odpad českého herectví a celkového uměle vyvolaného "světa lékařů", nebo jaký smysl to vlastně nese....... Něco tak neuvěřitelně tupého na české podmínky, až z toho bolí hlava, kdo jiný si to může dokonce dávat jako úspěšný projekt, než jedna velká komerčná televízia v ČR... tfuj!!! ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál, kde došlo k recyklaci jak herců starých a po hříchu i slavných, herců mladých co jinde předvedli, že hrát umí a neherců a různých serebrit. K tomu natahovaný scénář z lékařského a za Dietla atraktivního prostředí... To všechno dohromady je prapodivný puding chutí, žánrů a vůní, kterému je lépe se vyhnout... K tomu dnes už neskrývaný product placement jak noha... Představa NOVY o tom jak má vypadat správňácký seriál pro večerní časy je dost pekelná. Naštěstí má NOVA mezi diváky širokou obec postarších diváků, kteří nejen, že se nechají těmi všemi GS Condry a Brufeny krmit, ale dokonce se na jejich pravidelnou dávku těší.... Pozor na nežádoucí účinky !!!! ODPAD ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

No ty vole. 89. nejhorší seriál, v kontrastu se 145. neoblíbenějším seriálem. No samozřejmě, že musím dát za plný počet bodů, protože se tvůrcům daří nemožné a za to, že je ještě nikdo nezavraždil, smekám svůj pomyslný virtuální klobouček a uděluji pět hvězd. Po osmi letech to TV h@vna neměla ještě nikdy důvod zabalit, protože neustále boří hranice sledovanosti. Na svoje perverzní schéma "šuká každej s každým" bravurně nalákali kdejakého onanistu, důchodce a dementa (zpravidla 3 v 1). A teď vážně! Někdo by měl povolit legální odstřel těchto rádoby diváků, poněvadž kvůli takovým primitivním imbecilům pak hlavní vysílací čas zabírá taková nezáživná a výjimečně stupidní prasárna, místo kupříkladu kvalitního a geniálního Tak jde čas. ()

Galerie (4 695)

Zajímavosti (122)

  • Když se diváci dozvěděli, že seriál bude končit, začali hromadně psát herečce Daniele Šinkorové, velice oblíbené (dávno zesnulé) postavy Gity. Prosili ji o pomoc, aby sepsala petici o tom, aby se seriál neukončil. (Petr.Penicka)
  • Seriál skončil na jaře 2021. Bylo to kvůli konkurenčnímu seriálu Slunečná (od r. 2020), který „ukradl“ diváky a zabral tradiční úterní spot. (Petr.Penicka)
  • Herečka Markéta Častvaj Plánková, představitelka Magdy, se trvale rozhodla opustit natáčení. Tvůrci tedy nechali její postavu zemřít na tzv. miokarditidu, tedy přechozenou chřipku. Herečka uvedla důvod, že nemá dostatek času na svou rodinu. Jiné zdroje tvrdí, že je to kvůli účinkování v historickém seriálu České televize s názvem První republika (od r. 2014). (fiLLthe3DD)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama