Reklama

Reklama

Inspektor Taggart

(seriál)
  • Velká Británie Taggart
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (1983–2010), 159 h 21 min (Minutáž: 45–153 min)

Tvůrci:

Glenn Chandler

Hrají:

Blythe Duff, Mark McManus, Alastair Duncan, James MacPherson, John Michie, Iain Anders, Ashley Jensen, Therese Bradley, Andrew Lee Potts, Andrée Bernard (více)
(další profese)

Série(27) / Epizody(110)

Recenze uživatele Tosim k tomuto seriálu (4)

Chladnokrevně (1987) (S03E03) 

Dost dobrý. Ačkoliv je to z druhé půle let osmdesátých a neodehrává se to na venkově (dva mé oblíbené atributy mých oblíbených britských detektivek :-), má film dobré tempo, humor, jehož hlavním mositelem je překvapivě Taggart, slušnou porci napětí a opravdu velmi propracovanou zápletku. Zkrátka, věděl jsem, že je to dobré, ale po dalším shlédnutí hodnotím jako výborné. Na televizní film střídmé a účelné (úderné.) A perfektní hudba a závěrečná píseň. ()

Pod kůží (2000) (S17E02) 

Byl by to takový běžný díl Taggarta (rozuměj-na čtyři hvězdičky), ale scénárista si evidentně pohrál a příběh zamotal, navíc ho obohatil o zdařilé téma žárlivosti, vnitřního vyšetřování a nemoci. Herci jsou velice přesvědčiví, ačkoli jde "jenom" o TV film... ()

Smrtící past (2002) (S18E01) 

Přelomový a šokující díl. Troška politiky a vysokých zájmů. Podnázev "Smrtící past" je více než pravdivý... ()

Ohni, hoř! (2002) (S18E02) 

Spojení pyromanie (potažmo požárů a výbuchů) a detektivního žánru vždycky vychází a je jasné, že pokud se toho chopí tak schopná série, jakým Taggart je, nemůže to vyjít na nic jiného, než na... ()

Související novinky

Statečné srdce jako seriál?

Statečné srdce jako seriál?

15.03.2012

Ano. A prý ve stylu Spartaka či Hry o trůny, tedy v dospělém, drsném, krvavém balení. Prozatím není jasné, která stanice bude seriál vysílat, ale vzejde z produkce britské STV Productions, stojící za… (více)

Reklama

Reklama