Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

sima275 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jednou za asi 3 měsíce jezdíme k babičce a tam to občas vidím. Někdy to dokonce slyším ze spodního patra z našeho domu a tak jsem se podíval na asi 3 díly a musím říct, že to bylo doopravdy hrozné. Hloupější scénář už asi udělat nejde a horší herci možná už asi nejsou. Tohle si zaslouží doopravdy odpad! 0% ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Ale jo, člověk se vždy v těchto seriálech najde. Po úvodních kostrbatě toporných dvou dílech seriál nabíral na obrátkách. Závěrečné díly byly famózní. Perfektní práce charismatického kovboje Aloise Švehlíka, doplněná 100% Potměšilem a tradičně fantasticky nervově uříceným Etzlerem si zaslouží tři hvězdičky. Režižér Adamec je zajímavý tím, že do rolí často obsazuje dabéry viz. Pyško (alias Bruce Willis), Soukup, Šplechtová... Ale sázky vycházejí. Jejich hlas dodá seriálu šmrnc. Navíc má nabíječ Adámkové čuch na obsazení vedlejších rolí. Všichni působí 100% přirozeně včetně malých pětiletých klučinů! Výjimku tvoří Šimůnek, ale jeho kýčovitost v herectví alespoň pobaví a zase tak moc prostoru nedostával. Kokotsky strojeně napsané dialogy nehodnotím, to už je v české tvorbě normál. ()

Reklama

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Proboha!!! Toto je nestrašnější hrůza a nějvětší neherecká a scénáristická tragédie v historii českých seriálů!!! Tahle rodinná "sága" Jiřího Adamce je duševní, psychický a neemociální TEROR na všechny normální filmové nebo seriálové fajnšmekry!! Na tohle se nedá dívat ani ožratý jako prase!! Hanba všem lidem, kteří se na takových zvěrstvech podílejí!! Nafackovat málo!!! ()

Kokutek odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem nedopatřením přepnul na tento kulturní masakr. Cosi řešily nějaký šmetyny, "hrál" tam Sagič a Darinka Rolinsová sama sebe. Chvíli jsem zíral a nevěděl o co jde, příběh je na mě asi příliš intelektuálně složitej. Tak hluboké seriálové folosofii nerozumím, uniká my smysl a konání postav...každopádně mi bylo velmi blitno po jednom půldílu...a je mi ještě teď, téměř hodinu a půl po něm...tohle jsem si po dni stráveném náročnou prací doopravdy nezasloužil...upřímně všechny prosím...nedívejte se na to, berte ohled na své zdraví, děkuji. ()

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už trochu moc. Rozdíl mezi českými romantickými seriály a jihoamerickými telenovelami je jen ten, že poněkud teatrální výkon tamních herců je alespoň trochu uvěřitelný, jsou v něm emoce a alespoň náznak jakéhosi "herectví", což v těch českých zcela chybí. V Cestách domů, zejména u Rybové a Etzlera (který se v každém záběru-nebo snad v každé své roli?- tváři naprosto stejně!) podtrhují jejich tragický herecký výkon trapné dialogy, zoufale špatná kamera a ještě horší režie "režiséra" Adamce... ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • V seriálu si zahrálo 800 herců. (M.B)
  • Plocha ateliéru ve Vysočanech měřila 1650 m2. (M.B)
  • Natáčení probíhalo ve věznicích, nemocnicích, a vilách, konkrétně na Praze 6. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama