Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mě už trochu moc. Rozdíl mezi českými romantickými seriály a jihoamerickými telenovelami je jen ten, že poněkud teatrální výkon tamních herců je alespoň trochu uvěřitelný, jsou v něm emoce a alespoň náznak jakéhosi "herectví", což v těch českých zcela chybí. V Cestách domů, zejména u Rybové a Etzlera (který se v každém záběru-nebo snad v každé své roli?- tváři naprosto stejně!) podtrhují jejich tragický herecký výkon trapné dialogy, zoufale špatná kamera a ještě horší režie "režiséra" Adamce... ()

Markussis odpad!

všechny recenze uživatele

To že seriál nemá scénář, nemá žádný námět, nemá herecké výkony, není z něho cítit nadšení a nemá ani konec, to je bezesporu nudné a tragické ve všech ohledech. Vlastně to ani žádný seriál není. Ovšem dívat se každý večer na společnost těchto vyčuraných neumětelů, kteří mají svůj jediný cíl, a to co možná nejvíce si nahrabat, dokud to jen jde, to sebou přináší až pocit hnusu. Facelift seriálu je opravdu kouzelný - nechutný primitiv Etzler v hlavní roli jako ten nejvetší drsňák. Sám si asi připadá hodně cool. Jsem asi hodně out, ale při pohledu na tohoto pána se mi dělá opravdu nevolno. Viděl jsem s ním rozhovor na čt 24 a byl to velký zážitek. Někde jsem se dočetl, že tato kreatura dokonce hrála v Národním divadle. Asi je možné opravdu všechno. Inu opravdu doba temna. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Ale notak ! Na odpad to určitě není. To je " Růžová zahrada" daleko větší blábol. Je to taková "červená knihovna", ale přece jen je tam dobře ukázán postoj dnešních "mladých" ke svým rodičům. Některé díly jsou i na 3*. Uoravuji zde mé hodnocení : nebude ubírat ani přidávat hvězdičky, ale fakt je, že to začíná být od 83 dílu jeden blábol a jedna slátanina. A ta Kostková už je všude. Paní Bohdalová nemusí mít strach o nástupkyni. Ne že by byla tak dobrá, ale bere už absolutně vše a je všude. ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Jednou jsme z pár lidma zapředly zajímavou diskuzi na téma " sračkoidní seriály u nás a ve světě " //// Je zajímavé že tak malá země jako je ČR, dokáže vyprodukovat podobný hnůj jako je tohle ( + asi 20 podobných seriálů ) a i když se na to dívá pár lidí, neustále se natáčí další a další díly. Určitě to nemůže být z hlediska financí levná záležitost - vemte jen kolik musí platit herců, asistentů, režisérů a dalších xy lidí co se na podobných projektech podílý. Jak je tedy možné že tak malé TV stanice ( Nova, Prima, Barrandov ) dokážou neustále točit něco na co se nikdo nedívá, a takové obří TV stanice jako jsou ve světě, nedokážou dokončit nějaké seriály jen proto že se na to přestalo dívat pár lidí. Stačí si na internetu najít pár informací ke zrušeným seriálům ( Terra Nova, Outcasts, Flashforvard, atd. ) u kterých se dokonce do studií kde byly vyráběny posílaly petice za obnovy. Takže kdepak je chyba, když třeba Prima, dokáže vysílat kravinu 10 let v kuse a točí dál, a taková ABC ( v americe ) nedokáže natočit pár dílů, které by dokázaly otevřené příběhy ukončit ? Nemyslím si že to bude v penězích. Takže kde je ta rozdílnost ? Pochybuju že taková stanice jako je Prima, má nějak moc větší možnosti finančního rázu, než třeba takový SyFi studio ( nebo Universal, Tristar, Columbia, a mnoho dalších kteří ukončily zajímavé seriály uprostřed vyprávění ) ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

no ty vole !!!! Bohužel si to naše mongoloidní společnost vyžaduje, tak proč bys se nevytvořila naprostá megasračka, kde by těch pár herců, kteří ještě nedávno byli uznávaní, pro peníze ze sebe neudělali totální debily? Ať žije konzumní, bezmozková (bohužel většinová) komunita............. moje hodnocení = 0 z 10. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Natáčení probíhalo ve věznicích, nemocnicích, a vilách, konkrétně na Praze 6. (M.B)
  • V seriálu si zahrálo 800 herců. (M.B)
  • Během natáčení se zničilo 50 telefonů a dvě auta. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama