Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze uživatele JB001 k tomuto seriálu (9)

Pilot (2016) (S01E01) 

Dlouho jsem se odhodlával k tomu, abych se podíval na první díl, a jedno vím jistě. Dál už to sledovat nebudu. Někdo to tady srovnával s Castle na zabití a s Dexterem, že to byly lepší seriály. V tom případě s tímto už nadále nehodlám ztrácet svůj drahocenný čas i když máme koronavirovou pandemii a navíc mám utrženej meniscus. Za pilot 3* s odřenýma ušima. "Never say never again" a dal jsem tomu šanci. Nakonec jsem zvládl celou sérii a výborně jsem se pobavil. A teď jsem zvědav co nám přinese do děje Luciferova máma... ()

Přijde kněz do baru (2016) (S01E09) 

Za mne zatím nejlepší díl. A to jsem si myslel, že to po dvou dílech vzdám. Tohle si mi ale líbilo moc... ()

Všechno přijde, Lucifere (2016) (S02E01) 

No tak na tu mámu jsem fakt zvědav. Uvidíme, co se z toho vyvrbí... ()

Kdo lže, shoří v pekle (2016) (S02E02) 

Když chce člověk relaxovat a nemůže ven, tak to rozhodně není ztráta. Pobaví, neurazí a povzbuzuje zvědavost co bude dál... ()

Kdo je ten nový král pekla? (2019) (S04E10) 

Lhal bych, kdybych tvrdil, že mne to nebavilo. Bavilo a hodně s tím, že finále čtvrté série považuji za vydařené. A tak jsem zvědav co scénáristé vymyslí pro pátou a šestou sérii. Jestli nebylo lepší v nejlepším skončit. Uvidíme... ()

S kuřaty to vždycky špatně skončí (2020) (S05E04) 

Tak tento díl se mi zpočátku podobně jako první díl první série nelíbil, ale postupně jsem tomu přišel na chuť.... Tento díl je jiný než všechny ostatní, ale má svůj půvab i hlubší smysl. ()

Vážně to takhle skončí? (2021) (S05E15) 

Nečekal jsem, že scénáristé nechají Dana zemřít, ale mělo to svůj smysl. Výsledkem je neskutečně silná emoční pecka u které jedno oko nezůstalo suché. Jeden z nejlepších dílů seriálu ne-li vůbec ten nejlepší. ()

Šance na šťastný konec (2021) (S05E16) 

Šance na šťastný konec? Doufejme že ano. Ačkoli se jedná "jenom" o zábavu a s biblickými postavami to moc společného nemá přesto se člověk neubrání myšlenkám co bude nebo nebude až náš pozemský život skončí. V pekle skončit nechci, ale jak vypadá nebe si taky představit nedovedu. Tak zatím se můžeme těšit na poslední šestou sérii ()

Parťáci až do konce (2021) (S06E10) 

Poslední dvě série byly nekonečným utrpením, ale byl jsem zvědav jaký konec si scénáristé vymyslí. Bohužel ani po posledním díle nemám víc jasno jak to bude vypadat v nebi a v pekle resp kde jednou skončím až můj pozemský život dospěje k závěru ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama