Reklama

Reklama

It's Always Sunny in Philadelphia

(seriál)
  • USA It's Always Sunny in Philadelphia (více)
Z akcí
USA, (2005–2023), 61 h 5 min (Minutáž: 18–43 min)

Hrají:

Charlie Day, Rob McElhenney, Danny DeVito, Glenn Howerton, Kaitlin Olson, Jaimie Alexander, Autumn Reeser, Kristoffer Polaha, Ted Rooney, Sabrina Machado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(169)

Seriál It’s Always Sunny in Philadelphia sleduje "partu", majitele neúspěšné hospody u Paddyho; parta zhýralců, která nemiluje nic jiného než plánovat, konspirovat a většinou si libovat ve vzájemném neštěstí. Ať už obcházejí systém sociálního zabezpečení, zneužívají děti z popelnic, předstírají, že jsou mrzáci, vydávají se za policisty nebo falšují pohřby, parta se nikdy nesníží k tomu, aby vydělávali peněz. (Disney+)

(více)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (16)

Season 1 (2005) (S01) 

sice jsem neměl přehnaná očekávání, ale první série je docela bída. Vtipů funguje s obtížemi třetina, ze slibných témat se nevytěží nic a navíc to ani moc hezky nevypadá. Dám ještě šanci druhé sérii, protože se mi nechce věřit že by It´s Always Sunny in Philadelphia dostalo v téhle pochybné kvalitě šestnáct sérií, ale pokud se to ani po dvojce razantně nezlepší, dál pokračovat nebudu...50% ()

Season 2 (2006) (S02) 

s příchodem Dannyho DeVita se It´s Always Sunny in Philadelphia docela slušně zvedlo. Humor začíná být funkčnější, některé epizody jsou dokonce velmi dobré, ovšem rezervy tu pořád jsou a od sitcomu co nabral tolik série a je poměrně oblíben bych čekal ještě trochu víc...60% ()

Season 3 (2007) (S03) 

Třetí série si konečně naplno sedla a i když i tady se najdou slabší epizody, tak to dohrmady funguje zatím nejlépe. Danny DeVito to neuvěřitelně táhne i když jeho postava není zrovna sympaťák (což tady ovšem není nikdo)…70% ()

Season 4 (2008) (S04) 

tenhle "sitcom" asi nikdy nebude moje srdcovka, ale jako kulisa do práce funguje skvěle. Rozjezd celého seriálu byl sice slabší, ale teď když už vím do čeho jdu a že dostanu někdy více a někdy méně bizarní příhody pětice sobeckých a vlastně nesympatických kreténů, nemám s tím vůbec problém...70% ()

Season 5 (2009) (S05) 

já snad tuhle partičku sebestředných, zlých a sobeckých individuí začnu mít rád. Pátá řada pokračuje v nastoleném trendu a i když se najdou slabí epizody tak některé jsou zase naopak velmi dobré a fakt zábavné...70% ()

Season 6 (2010) (S06) 

Pár epizod je extrémně přestřelených a stále si nejsem schopný vybrat kdo z party je větší hovado, ale přistoupil sem na jejich hru a místy je to dost vtipné. I když pořád trochu jinak než sem na úplném začátku čekal…70% ()

Season 7 (2011) (S07) 

chvilku to trvalo, ale definitivně už sem přistoupil na McElhenneyho hru a baví má jak tahle parta dokáže sebemenší blbost vyhrotit během minuty k nevídaným výšinám. Opět platí, že lepší epizody se střídají se slabšími, ale to není problém jen tohoto seriálu...70% ()

Season 8 (2012) (S08) 

Standardní série se všemi plusy a mínusy. Jen na Disney+ chybí druhá epizoda kvůli tomu, že v ní byl obsažen blackface…70% ()

Season 9 (2013) (S09) 

první série u které sem se bavil méně než sem si u téhle party zvyknul a druhá polovina série mi přijde vyloženě slabá. Na Disney+ (a nejen tam) navíc chybí devátá epizoda, která už podle názvu má velký potenciál na to být opravdu zábavnou. Holt se po ní budu muset poohlédnout jinde...60% ()

Season 10 (2015) (S10) 

po slabší devítce povedená série...hlavně epizody 4 a 8 jsou jedny z nejlepších, které sem v rámci It´s always sunny viděl...80% ()

Season 11 (2016) (S11) 

pár dílů fajn (hlavně Být Frankem), ale jinak mi tahle řada zas tolik nesedla....70% ()

Season 12 (2017) (S12) 

povedená série s minimem slabších epizod. Říkal sem si že po předchozí sérii, která mi úplně nesedla to půjde dolů a on opak je pravdou....75% ()

Season 13 (2018) (S13) 

jedna z těch slabších sérií. Dvě, tři epizody velmi dobré, zbytek spíš průměr i na partu...60% ()

Season 14 (2019) (S14) 

čím novější série, tím slabší a čtrnáctka je zatím z celého seriálu nejslabší. Opravdu výrazná epizoda chybí a humor taky slušně prořídnul. Na streamu opět chybí jedna epizoda. Tentokrát ta třetí...60% ()

Season 15 (2021) (S15) 

It’s always sunny je celou dobu o partě sebestředných hovad, ale ať už se tam dělo cokoliv přepáleného a šíleného, tak sem z toho nikdy neměl pocit trapnosti. Ten přišel až v patnácté sérii. Změna prostředí sice byla fajn, ale to jak posunuli třeba Dee směrem k naprosto odpudivému individuu se mi zrovna nelíbilo. Ani humor tu moc nefunguje a tak jediným pozitivem je Charlieho linka, která dokonce přinese i nějaké emoce…40% ()

Season 16 (2023) (S16) 

po nepovedené patnácté sérii se ta zatím poslední vrátila alespoň do solidního průměru, který pobaví. Nejlepší epizoda rozhodně Dennis takes a mental health day...60% ()

Související novinky

Minecraft má režiséra

Minecraft má režiséra

22.07.2015

Svět šílí z animovaných kostiček. Tedy alespoň ten herní, populární Minecraft totiž minulý měsíc překročil 100 milionů registrovaných uživatelů. Dokonce má i vlastní velké akce (nedávno se v Londýně… (více)

Reklama

Reklama