Reklama

Reklama

It's Always Sunny in Philadelphia

(seriál)
  • USA It's Always Sunny in Philadelphia (více)
Rozhovor 1 - Charlie Day, Kaitlin Olson
USA, (2005–2023), 61 h 5 min (Minutáž: 18–43 min)

Hrají:

Charlie Day, Rob McElhenney, Danny DeVito, Glenn Howerton, Kaitlin Olson, Jaimie Alexander, Autumn Reeser, Kristoffer Polaha, Ted Rooney, Sabrina Machado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(169)

Seriál It’s Always Sunny in Philadelphia sleduje "partu", majitele neúspěšné hospody u Paddyho; parta zhýralců, která nemiluje nic jiného než plánovat, konspirovat a většinou si libovat ve vzájemném neštěstí. Ať už obcházejí systém sociálního zabezpečení, zneužívají děti z popelnic, předstírají, že jsou mrzáci, vydávají se za policisty nebo falšují pohřby, parta se nikdy nesníží k tomu, aby vydělávali peněz. (Disney+)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1 - Charlie Day, Kaitlin Olson

Recenze (67)

Nin 

všechny recenze uživatele

Jak už napsal Subjektiv, tohle je v podstatě sitcom á la Přátelé, jen postavy jsou sobečtí dětišntí otravní hloupí nadržení lakomci (včetně hlavní blondýny) a tím pádem dělají "ošklivé" věci .... Což může být fajn, ale tady je to čistý průměr (narozdíl od těch "hodných" Přátel). (6/10) ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Některé díly jsou dobré, některé naopak dost špatné - bohužel však převládají ty špatné díly. Každopádně jsem si k postavám nevytvořil žádný vztah a snad to ani nešlo. Sitcom, který se snaží bořit hranice politické korektnosti, ale dělá to bohužel příliš násilně a bez vtipu. 3* za těch pár dobrých scének a se seriálem se v druhé sérii raději loučím. ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

Není snad žádné téma, před kterým by se tento serial zastavil. Zbraně, drogy, potraty, terorismus, pedofilie, jakákoliv bolístka tohoto světa, která vás napadne...Neexistuje nic, co by se tahle povedená partička z baru rozpakovala zneužít ve svůj prospěch. Každý v tomto seriálu je sobecká pokrytecká svině bez jakýchkoliv morálních zábran. Proto si je všechny tak rychle zamilujete. Některé dialogy jsou natolik dětinské a hloupé, že vám brzy začnou připomínat ty, které vedete s kámošema, když jdete z hospody. // Nejoblíbenější postava: Charlie // 85% ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Ohromne politicky nekorektné a veľmi vtipné. Avšak po dokonalej prvej sérii (hlavne časť o potratoch ) kvalita trocha upadá a je cítiť isté opakovanie námetov. A na rozdiel od väčšiny si nemyslím že DeVito seriálu prospel, skôr naopak. Napriek tomu, pre milovníkov kvalitných, uletených a hlavne politicky nekorektných sitcomov je It's Always Sunny in Philadelphia povinnosťou. ()

Shakaar 

všechny recenze uživatele

Jak čtu zdejší komenty, je jasné že se zde vytvořili dvě skupiny lidí, ti kteří nemohou onou nekoretnost seriálu překousnout a ti kteří si seriál prostě užívají...a o tom to je, seriál je prostě o partičce z "kamarádů" kteří prostě využívají prakticky všeho aby dosáhli svého cíle...většinou jde tedy o balení děvuch a peníze...takže se setkáte s jedním kdo dobrovolně bude hrát gaye, aby jeho bar vydělával, další prozměnu pozve na schůzku afroameričansku do kavárny, aby se zalíbil místní číšnici a třetí pro jistoutu bude předstírat že nenávidí potraty aby zbalil ženskou...prostě zřejmě byste nepochopili, musí se to vidět. Seriál je hlavně potřeba brát hodně, tedy hodně s nadhledem, nadruhou stranu konečně se objevil seriál, který nějakým způsobem vybočuje ze serie podobných serií jako je Friends, HIMYM, nebo The Big Bang Theory... ()

Galerie (1 508)

Zajímavosti (17)

  • Seriál byl po odvysílání první řady málem zrušen, prezident stanice FOX však odsouhlasil pokračování po dohodě se svým kamarádem DeVitem, který se k show přidal. (D3VIL)
  • Do menších rolí jsou často obsazováni přátelé herců. (HellFire)
  • Se svou 14. sérií v roce 2019 se ze seriálu stal nejdelší sitcom v historii USA. (Duoscop)

Související novinky

Minecraft má režiséra

Minecraft má režiséra

22.07.2015

Svět šílí z animovaných kostiček. Tedy alespoň ten herní, populární Minecraft totiž minulý měsíc překročil 100 milionů registrovaných uživatelů. Dokonce má i vlastní velké akce (nedávno se v Londýně… (více)

Reklama

Reklama