Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze (309)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Chytlo mě to hned, ale myslím, že by si takové tém zasloužilo i českou verzi. Viz třeba kolikrát se drbny objevují v českých filmech, či seriálech..."Drbna, skákavá", kříčí v jednom známém filmu jako vypravěč Jan Werich. Proč ta drbna skáče? Aby viděla co ji zajímá. Nebo jeden chlap říká, záclona, a za ní baba, a kouká....Jsou to vesměs osoby, bez ohledu na formální "vzdělání", co je prostě zajímají cipoviny. A neumí se něčemu věnovat. Myslím taky, že je to jejich potřeba, jak u žen, to hlavně, tak i u mužů, co jsou pod vlivem takových žen. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě nutí napsat komentář o tom, jak mi připadá supr. Nejdřív sem si myslela, že to bude jen další průměrná Beverly Hills. Ale tenhle seriál se povrchně jen jeví, ale řeší se tu normální problémy a od prvního dílu si prostě hlavní hrdiny zamilujete. Krásná a přirozená Serena, je přece naprosto okouzlující, Dan vtipný, Blair je opravdu mrcha, ale musim říct,že její plány jsou bezchybné, do Nata tak nějak nevidim, ale nevadí mi tam... a Jenny nebo Chuck jen doplňují příběh, který je propleten do různých rodin a přátelství, nebo vztahů. Některé momenty jsou očekávatelné, ale zase se díl po dílu dovídáme určitá tajemství a to mě baví sledovat... Pro mě je to teď něco jako droga... skvělý seriál, který mi tak nějak dodává dojetí, pobavení a zaujetí do jejich životů. Ač jsou to životy v bohatých rodinách, tak všichni herci to hrají tak přirozeně a přesvědčivě, že nemůžu jinak, než je prostě zbožňovat :) Mimochodem Blake Lively a Leighton Meester jsou neskutečně krásné :) ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká guilty pleasure - je to něco, o čem bych měla před přáteli problém přiznat, že se na to dívám :). Ano, je to po mnoha směrech děsná blbost a po náhodném shlédnutí několika málo dílů v autobuse Student Agency jsem seriál odsoudila jako neskutečnou trapárnu, ovšem když jsem mu dala ještě jednu šanci, byla jsem docela překvapená. I když se mě svět bohatých a rozmazlených amerických fracků v nejmenším netýká, baví mě sledovat jak tihle lidi žijí. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Podle ostatních komentářů se dá říct, že Gossip Girl není zrovna jeden z nejuznávanějších seriálů. Když ale budu mluvit za sebe, pro mě je tento seriál jeden ze těch, který mě vždycky vrací do nostalgie a mých vzpomínek, takže můžu s klidným svědomím říct, že pro mě je jeden z nejoblíbenějších. Nikdy nepochopím všechny ty "odpady", který si Gossip Girl vysloužila. Já dokážu pochopit, že hodně lidí asi iritovalo to, že to tam táhl každý s každým, ale to je právě to, co mě se na tom líbilo. Bylo to tak ohrané a jednoduché až to bylo místama i originální. Co se týká hudby a hereckého obsazení, tak tam to u mě vyhrává na plné čáře. Soundtrack byl naprosto nadupaný a jen člověk, který by hudbu z toho seriálu označil jako odpad, nemá zřejmě hudební sluch. To samé když jde o herecké obsazení - rozhodně se bylo na co dívat. Blake Lively v hlavní roli jsem si vždycky jen vychvalovala. Nikdy na mě nikdo nepůsobil tak klidně a tak sympaticky jako právě ona. Byla rozhodně mou neoblíbenější postavou. Za mě 90%, aby se neřeklo. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že by mě něco takového vůbec mohlo bavit...stáhla jsem si to jen kvůli hodnocení ostatních na zahnání nudy...a hle, baví mě to. Začátky sice byly trochu rozpačité, ale čim dál pokračuju, tím více se bavím, baví mě koukat na ty intriky, zvraty, na ten zdánlivě jednoduchý život zbohatlíků...má to prostě správné tempo, humor, nadsázky a absurdity, které vás dobře zabaví, teď je to něco jako moje droga :oD ()

Galerie (1 240)

Zajímavosti (36)

  • Scéna s Blair (Leighton Meester) na konci 2. série se točila dvakrát, jednou s Natem (Chace Crawford) a jednou s Chuckem (Ed Westwick), protože v tu dobu ještě nebylo rozhodnuto, s kým Blair bude. (Elena.G.S.)
  • Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) a Jack Bass (Desmond Harrington) jsou jediné dvě vedlejší postavy, které se po své první akvizici v seriálu pravidelně vraceli v každé sérii. (Rosaviva)

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama