Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Recenze uživatele holka218 k tomuto seriálu (5)

Lucifer (2016) 

Z prvních dvou sérií jsem byla opravdu nadšená. Bohužel u třetí série mě nadšení nějak opustilo a seriál se pro mě stal průměrným. Myslím, že tvůrci se snažili seriál udržet až moc dlouho a nějakých 90 dílů mu moc neprospělo. Hlavní dějová linka už v posledních dílech totálně převálcovala vše ostatní a chybělo mi tam i vyšetřování klasických případů. Musím ale říct, že Tom Ellis byl vážně skvělá volba. ()

Série 1 (2016) (S01) 

Další seriál o spolupráci policie s jinou osobou. Tady to spojení moc nechápu, ale jako celek to vážně funguje. Čekala jsem ještě o něco maličko víc, ale zklamaná rozhodně nejsem. Jen ty případy jsou takové jednoduché a zvláštní. Jinak je první série vcelku zajímavá. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Druhá série mi přišla o něco horší než první, ale i tak to stálo zato. Lucifer začíná být chvílemi dost otravný, ale pak vždycky přijde jeho chvilka a nápad a je to fajn. Ne/vztah Chloe a Lucifera už by chtěl taky trochu změnu. Případy zajímavé, ale občas takové jednoduché a nedokončené. No a postava Charlotte byla opravdu ukázkou totální nesympatičnosti a otravnosti. Ale i přes to všechno je to pořád dobrý seriál. Uvidíme další série. Snad bude trochu změna. ()

Série 3 (2017) (S03) 

Třetí série pro mě byla trochu zklamáním. Nechápu, proč je tak dlouhá. Určitě by se pár dílů dalo úplně vynechat. Některé byly vážně úplně zbytečné, docela nudné a spíš sloužily k prodloužení série. Na druhou stranu některé díly byly úžasné, jako třeba díl třináctý. Případy se stávají čím dál tím víc nezajímavé a mají pořád stejný systém. Nejzajímavější byla věc kolem Pierce, teda aspoň většinou. Na konci už byl dost otravný. Vlastně mi přišlo, že ve třetí sérii se staly otravné skoro všechny postavy. Díly 23 a 24 jsou vážně super. Poslední dva bych úplně vynechala. Doufám, že čtvrtá série bude lepší. Aspoň podle hodnocení to tak vypadá. ()

Série 4 (2019) (S04) 

Určitě je dobře, že má čtvrtá řada jen deset dílů. Této sérii to vážně prospělo. Je o něco lepší než třetí série, ale i tak to už není ono. Případy jsou čím dál tím víc opomíjené a nudné. Postupně se z Lucifera stal seriál, kde se řeší především vztahy. I humor z předešlých sérii tak nějak mizí. Ale poslední dva díly série se rozhodně povedly. ()

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama