Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Deimos k tomuto seriálu (1)

Super drbna (2007) 

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +v originále Kristen Bell jako vypravěčka, hodně solidní hudba, moderní zpracování, některé vyloženě zajímavé scény -je to hodně povrchní, někdy mi to přijde vyumělkované, zmatek v postavách, jsou celkem nepřehledné a mnohdy nesympatické, nedokázalo mě to zaujmout natolik, abych u toho zůstal/// Viděl jsem zhruba prvních 12 částí a je možný, že někdy tomuto seriálu dám druhou šanci. Ale to bude až v době, kdy nebude v telce nic lepšího. Tento seriál jsem očekával především proto, že tam měla hrát Kristen Bell. Bohužel až později jsem zjistil, že jí náleží pouze hlas vypravěčky. Což pochopitelně v češtině postrádá smysl. Netvrdím že by český dabing hlavní vypravěčky nestál za to, ale Kristen je přeci jen jedna. Vše je tady takové na půl cesty za úspěchem. Horních deset tisíc teenagerů a jejich strasti a starosti, to už tu bylo mnohokrát a evidentně na to mladší a mladší generace stále letí, tak proč netočit další seriál na toto téma a o těchto lidech. Pochvalu určitě zaslouží technická stránka seriálu, která splňuje dnešní standardy, což znamená, že je vše podřízeno dnešní moderní době (hudba, kamera, výprava, chování postav...) Horší je to však s postavami. Blake Lively je taková nemastná, neslaná a ostatní postavy tam škoda hovořit. Každý z vás si někoho oblíbí, ale tady to bude celkem obtížné. Jediným charismatickým hercem je Matthew Settle. Tím bych to prozatím uzavřel. Být mi 15 a nemít na co koukat, tak tohle stačí, ale tato situace už nenastane, takže snad někdy příště./// Celkem 62%/// ()

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama