Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) a Jack Bass (Desmond Harrington) jsou jediné dvě vedlejší postavy, které se po své první akvizici v seriálu pravidelně vraceli v každé sérii.
(Rosaviva)
22. díl 3. série, kdy byl postřelen Chuck Bass (Ed Westwick), se odehrával v Praze v ulici Perlová, neslavně známé díky prostitutkám.
(Reesam)
Ve třetí sérii zaznělo v pár dílech několik písní herečky/zpěvačky Leighton Meester, která hraje postavu Blair. Šlo o písně „Good Girls Gone Bad“ a píseň „Somebody To Love“, kterou nazpívala původně na soundtrack filmu Valentine's Day.
(Patw)
Jara.Cimrman.jr
"Ať jsi nám přišel říct cokoli perverzního, tak to prostě řekni a vypadni." Drby a pomluvy mám hrozně rád, protože mě neskutečně baví na ně nereagovat a prudit tím jejich tvůrce. Nicméně tady musí mládež řešit úplně všechny pseudoproblémy světa, což mě nebaví, ale ty holky mají tak solidní design, že jsem se to pár dílů pokoušel sledovat. Jasně, že jsem přitom spiklenecky pomrkával na Serenu, Blair a Vanessu, ale když žádná z nich neprojevila zájem o výměnu tělesných tekutin, tak jsem se přestal s drbáním trápit.(10.8.2016)
NinadeL
Raději prožít další desetiletí s 90210, než s tímto klonem O.C. Ačkoli? Partička mladých (začínáme v polovině střední a zvesela pokračujeme už třetí rok na výšce) a jejich věčné zápletky každý s každým jsou zřejmě nutným zbožím. A proto taková show funguje jako fantastická výkladní skříň aktuálních módních trendů a pak už je vlastně úplně jedno, jestli si otevřete katalog nebo zapnete televizi. A také proto se tady tak báječně vyjímají No Doubt. Herecky tu nijakou omladinu naštěstí dotahuje Kelly Rutherford, stará známá veteránka z Melrose Place, blahé paměti, a také Mädchen Amick, královna Městečka Twin Peaks. Vše se točí kolem modelkoidní Sereny a párem show jsou Chuck a Blair. Takže nakonec i nechtěné guiltko. 6. série ve zkrácené verzi aktuálně spěchá do finále. Kdo si vezme koho? O to tu nikdy nešlo. Podstatné je, co bude mít kdo na sobě. A v tomto Serena opět nezklamala.(26.11.2011)
Hal_Moore
Sice mám teenage seriály o zbohatlých adolescentech a jejich útrapách v oblibě (O.C.), Gossip Girl pro mne bylo zklamáním. Po velmi slibném a zdařilém rozjezdu začal seriál neskutečně nudit a v mezích průměru jej drželo jen pár postav (Rufus, Dean, Georgina) či zápletek (příjezd tajemného přítele z minulosti; "souboj" Jenny a Blair). Postupem času se začíná děj opakovat a na obrazovce se střidají ty samé situace, jen s jinými účastníky. Že by tu někdo herecky zazářil se taky říci nedá. S nadhledem se ke svým postavám postavili Matthew Settle (nejlepší postava celého seriálu) a Kelly Rutherford, příjemným překvapením byli i Penn Badgley a Taylor Momsen, na druhou stranu zklamala Blake Lively (ale v její herecké schopnosti jsem stejně nevěřil). Na samotném konci se pak krčí herecký projev Ed Westwicka (Chuck), který přehrává už jen pohledem. Potenciál by tu byl, ale je zabit několika nedotaženostmi. Takhle pro Gossip Girl zbylo jen průměrné hodnocení.(24.5.2008)
O´Neill
Nečekal bych, že si tento typ seriálu oblíbím, ale zdalo se. Gossip Girl je naprosto nezávazná odreágovačka, u které může člověk naprosto vypnout a bavit se. Nehledejte v tom nic jiného - nic jiného tam totiž není. Dívejte se na to uvolnění a garance zábavy je zaručena. Po třech sériích musím o hvězdičku ubrat. Je totiž jedno velké klišé dookola, dost hlavních aktérů (zejména Blake Lively) mě začínají neskutečně štvát, a zjišťuju, že to stále ještě sleduji díky skvělé postavě Chucka Basse, nic jiného tam totiž za zmínku asi vážně není.(15.8.2012)
K.B.L.
Co to sakra je? Samý fňukání, závist, naschvály, žádnej vtip, napětí, směr, pointa. Jedinou pointu, co vidim, je ukázat vypatlanejm americkejm puberťákům, že pokud nemáš bohatý rodiče, který ti poříděj minimálně vlastní limuzínu s řidičem, tak jsi totálně out a nikdo se s tebou nebaví. Takže jedinej možnej styl přežití na střední je bejt pracháč, nosit luxusní hadry, chlastat a brát drogy, spát s každym a pak děsně fňukat, jak je ten život strááááááááášně těžkej, když je člověk táááááááák bohatej. Chce se mi dát odpad, ale musim uznat, že natočený je to líbivě - tim myslim, že se hezky kouká na obraz, páč pohled na ufňukanou Serenu, mě dovádí k šílenství!!!!!(17.12.2012)