Reklama

Reklama

Lucifer

(seriál)
  • USA Lucifer
Trailer 2
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (2016–2021), 72 h 44 min (Minutáž: 42–66 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Rachael Harris, Aimee Garcia, Tricia Helfer, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(93)

Obsahy(1)

Když se Pán pekel začne nudit, přestěhuje se do Los Angeles, otevře si tu noční klub a seznámí se s detektivem z oddělení vražd. (Netflix)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (400)

Falconica 

všechny recenze uživatele

Hodně jem váhala nad hodnocením,nakonec jen tři, protože jakkoliv nadprůměrné byly první dvě řady. A to i přes to, že jsem nebyla dvakrát nadšená do jednotlivých kriminálních případů a bavil mne hlavně ústřední příběh. Třetí série ale byla slabota, slabota, slabota. Z Lucifera se v ní stává ukňouraný neschopný a sebeztrapňující děcko. Tvůrci se tak moc snaží ukázat, jak je emocionálně zkamenělý a jak moc lidskou mentalitu nechápe, že z něj dělají defacto sebeparodickou postavu a vám je za něj prostě jenom trapně, protože se chová jako idiot a jakákoliv chemie mezi ním a Chloe se tím stává naprosto k neuvěření a vynucená. Nicmeně jsem si stahnula kompletní soundtrack. Hell yeah!:-D ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Detektivní seriál je to průměrný, zápletky jednotlivých dílů nic moc, ale díky postavě nádherně cynického amatérského vyšetřovatele Lucifera je to zábavná podívaná. Jeho samozřejmá sobeckost, přímočarý přístup ke všem problémům a totální upřímnost dělají ze série zábavné pokoukání. Zaujalo mě a rozveselilo, jak Tom Ellis dokázal Lucifera zahrát mužně, přestože ho vyšperkoval i dost zženštilými prvky. Okázale ladná gesta, vlnivé pohyby… Tom Ellis má výhodu v tom, jak mužně vypadá, u jiného herce by to prošlo stěží. ()

Reklama

Tosi 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtém dílu končím...Pilotní díl nádhera, vtipu a ironie plné doušky, až by jeden oželel tu slaboduchou kriminální linku. Třetí a čtvrtý díl jako přes kopírák, vtípky Lucifera furt solidní, ale tolik už nebaví a hlavní slovo přebírá nuda. Jestli se to později nějak nakopne, tak se seriálu omlouvám, ale já u toho už nebudu. ()

BloodyGorgon 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl naprostá bomba. Už od začátku to mezi Tomem Ellisem a Lauren German skvěle šlape. Vtípky fungují. Největší překvapení pro mě je, že od prvního až do posledního dílu fungují ty samé hlášky, lehce pozměněné, ale pořád vyznívají autenticky a nenuceně. Viz Luciferovy poznámky na téma můj táta Bůh a jsem Ďábel a mučil jsem v pekle lidi až po úplně pozemské dloubání do detektiva Douche. Série 1 - 90%, Série 2 - 85%, Série 3 - 80%. And what is my greatest desire? Už se nemůžu se dočkat na začátek příštího roku na 4. sérii v gesci Netflixu! ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Po řadě doporučení jsem se odhodlal podívat a nelituji toho. První dva díly totál bomba, pak trošku slabší, ale čím blíže konci, tím zase lepší a lepší. Komediálnost Toma Ellise famózní jak si to dává, asi lepší herec by se na tuhle roli nehodil. Krásná policistka L. German, trošku mě mrzí, že tam nebyla muchlovačka, mě by se tam i líbila, nu což další série na dohled. ()

Galerie (1 021)

Zajímavosti (116)

  • Když Lucifer (Tom Ellis) zmíní Jediho, odkazuje tím na filmy a seriály o Star Wars. (SONY_)
  • V původním komiksu "Lucifer" od nakladatelství DC Vertigo, měly hlavní postavy značně jiný vzhled, než jaký vytvořili tvůrci seriálu. Mazikeen (Lesley-Ann Brandt) je namalovaná s velmi světlou kůží a se zraněním na půlce obličeje, kde nemá skoro žádné maso a většinou, když je mezi lidmi, tak zranění skrývá pod maskou. Amenadiel (D.B. Woodside) je nakreslený jako běloch s dlouhými bílými vlasy a hlavně vypadá o hodně starší. Vzhled samotného Lucifera (Tom Ellis) podléhal striktním instrukcím tvůrce komiksu Neila Gaimana, který chtěl, aby Lucifer vypadal jako David Bowie. (Miro_CZ)

Související novinky

Komiksový Sandman má obsazení

Komiksový Sandman má obsazení

29.01.2021

Seriálová adaptace komiksu Sandman od Neila Gaimana má už takřka kompletní obsazení. Kromě postavy Smrti byly oznámeni herci ve všech zbývajících rolích, a úvodní reakce fanoušků na sociálních sítích… (více)

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama