Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

neví? tam spíš jde o to, že se tím tvůrci vůbec netrápí jak to vzniklo. Oni prostě udělali seriál o tom, že zemi postihne zombi nákaza a o životě v něm. Teď se rozhodli ukázat jak kolaboval systém a společnost, ale nic víc. Prostě se jen objeví nákaza a ta se dál šíří. Ne kde se vzala to už je na fantasii nás diváků? Já za sebe říkám, že s tím vláda nemá nic  společného, že je dílo vědců, kterým se něco vymklo kontrole.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Helo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

hm.....a nebo někdo ošukal mrtvolu holky a pak se vyspal s holkou a ta se vyspala dál s chlapem atd atd a máme tady apokalypsu biblických rozměrů ala Contracted 

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no ono stejně moc možností neni, buď to vyvinula vláda - 70% pravděpodobnosti, nebo to přišlo z vesmíru - 5%pravděpodobnosti a nebo to udělal příroda/planeta 90% pravděpodobnost 

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Na jednu stranu super videt uplne zrod ty apokalypsy. Doufam ze se taky dozvime jak presne k tomu doslo. Ale souhlas, ze postavy nejak nic moc, nikdo to tam primo netahne. Rozjezd slabej ale budu doufat ze proste planujou neco velkyho viz.ty svetla v dome za plotem. To by mohlo nakopnout tu serii, potom kdyby se dostali zombici skrz diru v plote a zacal trosku chaos. Zas zbytecne nenechavat dlouho klidek..

na příspěvěk reagoval BackPa

Lyli

Lyli (hodnocení, recenze)

A.C.C.B

Njn, jednala impulsivně....to potom rozum strčíš bokem. Nerozumné to bylo, ale tak to někdy chodí, no.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

A.C.C.B

Myslím si, že kdyby ji našli venku, tak ji ihned zastřelí. Viz ten týpek s tou zbraní nebo ti lidé v tom domě na kopci.

A.C.C.B

A.C.C.B (hodnocení, recenze)

Lyli

tým dvom pod tebou už som chcel pekne vynadať. I keď nemyslím, že píšeš i za nich, ale súhlasím s tým čo píšeš. Ibaže ja by som v takom prípade ako posledné, sa snažil znelíbit si armádu ako hlavnú autoritu v komunite. Predstav si že by ju chytili, doviekli ku komunite, ju a jej rodinu by za to vyšetrovali a pravdepodobne popravili, lebo by pri vyšetrovaní rozhodne našli telo suseda. Rozhodne si nemyslím, že človek, ktorý skrýva v záhrade mŕtvolu by sa mal hrať na gerojického piánka.

na příspěvěk reagoval BackPa, Lyli

Lyli

Lyli (hodnocení, recenze)

A.C.C.B

Dost možná jí zatím nedochází, jak silné je to ohrožení, proto byla blbá a vydala se ven na férovku. Od toho je to začátek, kdy lidé pomalu zjišťují, co se vlastně děje. Sice ví, že mrtváci jsou nebezpeční, ale nejspíš ještě nepochopili, jak moc a jaké množství je jich všude kolem...nemají zkušenosti.

na příspěvěk reagoval A.C.C.B

A.C.C.B

A.C.C.B (hodnocení, recenze)

jakože to ked tá matka išla za plot. no... v tej chvili som to chcel vypnúť. Akože fakt? Ja kebyže si myslím, že v tom dome niekto je, tak to nanajviac ohlásim tej armáde, a sral by som na to, čo tam bude. Ako fakt? Riskovať svoj život, svojej rodiny, a odstrihnutím plotu životy všetkých v komunite? ako faaaaaakt? Však to mohli byť banditi. To píšem hypoteticky, kedže je to momentálne na koniec epizódy irelevatné.

na příspěvěk reagoval anderson, BackPa, Lyli

erased

erased (hodnocení, recenze)

Beckett51

Hlavně neotřele využitej ve "snové" sekvenci, a to jsem myslel že mě už v tomto nic nepřekvapí.

 

Jinak ale znovu sdílím zdejší rozpoložení. Minulej týden jsem si sice málem stěžoval, že tady chybí správně zlý chodící mrtvoly, ale když najednou nahradily zombíky a chaos, tak se mi hned začali přejídat stejně jako poslední dobou v origo Walking Dead.

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Skvělej díl, skvělý vyvrcholení, skvělej závěr. Jen ta matka těch dvou je na přesdržku a doufám, že jí odpraví dřív, než Lori.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jako byl to slabší díl a boužel odvedli tu pro mě nejoblíbenější postavu no :D 

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Lefty86

přečti si pár stránek zpět moje příspěvky tam se dozvíš víc. Tvůrci předem upozornují že v některých dílech "nebude jediný mrtvák"

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

čtvrtej díl zatím nejslabší, spolu s tím prvním. Ani jeden mrtvák. Ale hlavně nuda. Minulý byl uplně nejlepší zatím to vidím na 4 hvězdy

na příspěvěk reagoval Sweat55, cariada

Sloth26

Sloth26 (hodnocení, recenze)

Nic zajímavého na tom neshledávám. Každý ví, kam to směřuje a většinu takovýhle začátku apokalypsy najdete v každém zombie filmu. Btw. Některá rozhodnutí postav mě přijde naprosto zcestná, až nepřirozená.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Helo

Blbě jsem se vyjádřil. Chtěl jsem říct, že tam prostě okamžitě není atmosféra jako teď v TWD a nejsou z nich najednou zabijáci zombie. Bylo super vidět lidi, co tomu ani nevěří.

erased

erased (hodnocení, recenze)

Souhlasím, že v současné skvadře zatím není nikdo sympaťák a tahoun.

Souhlasím, že průjezd kolem nemocnice byl parádní.

Souhlasím, že propukající chaos a strach z každého walkera je mnohem zajímavější, než většina původního TWD (výjimkou budiž klaustrofobní psycho na farmě)

A ještě bych dodal, že jsem zřal scény z "protestů", kdy si grázlové dělali co chtěli, zatímco se mezi nimi proháněli walkeři. Jen teda moc nechápu, proč tím bordelem gerojové tak nenápadně probíhali, a hlavně že se jim prakticky nic nepřihodilo. Ale tady asi holt bude větší strach z walkerů než chodících mrtvol. Budiž. 

vlcince

vlcince (hodnocení, recenze)

Lefty86

Veď tu väčšina užívateľov zažila už 3 zombie apokalypsy, takže by presne vedeli, čo a ako by mali spraviť v takej situácii. Nad tým sa netreba nejako pozastavovať, ja sa bavím, keď čítam tie hrdinské komentáre. :D

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Kincl

Co je na tom divnyho??? Me by spis prislo divny kdyby to znali. Videli by prvniho je hele zombik musime ho picnout do hlavy a je to. To by bylo trpany jak svine. Co by jsi jako chtel?? Aby zacala zombie apokalypsa a vsichni vedeli co se deje. Co s nima je?? Jooo jasne hele tohle znam z Resident evilu pohoda, jdeme pojd pryc jsou pomaly mami. Nechapu jak muzes rict takovou blbost. Predstav si ze ve filmech o Rockym neexistuje Tyson nebo Klicko.

na příspěvěk reagoval vlcince

Kotuc

Kotuc (hodnocení, recenze)

Trumper

Vacsinou to tak je, aspon teda v TWD svete je to urcite. Moc by to nedavalo zmysel keby vsetci hned vedeli co su zombie. Moc by tam nebolo co riesit. 

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama