Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze (309)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Podle ostatních komentářů se dá říct, že Gossip Girl není zrovna jeden z nejuznávanějších seriálů. Když ale budu mluvit za sebe, pro mě je tento seriál jeden ze těch, který mě vždycky vrací do nostalgie a mých vzpomínek, takže můžu s klidným svědomím říct, že pro mě je jeden z nejoblíbenějších. Nikdy nepochopím všechny ty "odpady", který si Gossip Girl vysloužila. Já dokážu pochopit, že hodně lidí asi iritovalo to, že to tam táhl každý s každým, ale to je právě to, co mě se na tom líbilo. Bylo to tak ohrané a jednoduché až to bylo místama i originální. Co se týká hudby a hereckého obsazení, tak tam to u mě vyhrává na plné čáře. Soundtrack byl naprosto nadupaný a jen člověk, který by hudbu z toho seriálu označil jako odpad, nemá zřejmě hudební sluch. To samé když jde o herecké obsazení - rozhodně se bylo na co dívat. Blake Lively v hlavní roli jsem si vždycky jen vychvalovala. Nikdy na mě nikdo nepůsobil tak klidně a tak sympaticky jako právě ona. Byla rozhodně mou neoblíbenější postavou. Za mě 90%, aby se neřeklo. ()

annihilation odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem viděla asi tři díly a stačilo mi to zhruba tak...na celý život? Naprosto se děsím, že se něco takového mohlo dostat mezi nejlepší seriály. Ubohé rozhovory smetánky, pointa žádná a přímo přetékající povrchnost z obrazovky přímo k vám. Ale pokud je vám třináct, rádi čtete krásnou.cz a jste uchváceni trapným americkým vzorem, doporučuji! ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nečekal bych, že si tento typ seriálu oblíbím, ale zdalo se. Gossip Girl je naprosto nezávazná odreágovačka, u které může člověk naprosto vypnout a bavit se. Nehledejte v tom nic jiného - nic jiného tam totiž není. Dívejte se na to uvolnění a garance zábavy je zaručena. Po třech sériích musím o hvězdičku ubrat. Je totiž jedno velké klišé dookola, dost hlavních aktérů (zejména Blake Lively) mě začínají neskutečně štvát, a zjišťuju, že to stále ještě sleduji díky skvělé postavě Chucka Basse, nic jiného tam totiž za zmínku asi vážně není. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ten seriál je moje krev, droga a všechno! Miluji intriky, zhýralost a vypočítavost tak jak ji podává GG:-) Nic mě nedostane tak, jako když proti sobě stojí Blair a Chuck a hrají ty svoje hry. Každým dílem lepší a lepší. Tenhle seriál prohloubil moji lásku k pohyblivým obrázkům ještě víc. Oblíbené postavy: Chuck a Blair. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Raději prožít další desetiletí s 90210, než s tímto klonem O.C. Ačkoli? Partička mladých (začínáme v polovině střední a zvesela pokračujeme už třetí rok na výšce) a jejich věčné zápletky každý s každým jsou zřejmě nutným zbožím. A proto taková show funguje jako fantastická výkladní skříň aktuálních módních trendů a pak už je vlastně úplně jedno, jestli si otevřete katalog nebo zapnete televizi. A také proto se tady tak báječně vyjímají No Doubt. Herecky tu nijakou omladinu naštěstí dotahuje Kelly Rutherford, stará známá veteránka z Melrose Place, blahé paměti, a také Mädchen Amick, královna Městečka Twin Peaks. Vše se točí kolem modelkoidní Sereny a párem show jsou Chuck a Blair. Zajímavé příběhy má Taylor Momsen. Takže nakonec je z toho i nechtěné guiltko. 6. série ve zkrácené verzi aktuálně spěchá do finále. Kdo si vezme koho? O to tu nikdy nešlo. Podstatné je, co bude mít kdo na sobě. A v tomto Serena opět nezklamala. ()

Galerie (1 240)

Zajímavosti (36)

  • Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) a Jack Bass (Desmond Harrington) jsou jediné dvě vedlejší postavy, které se po své první akvizici v seriálu pravidelně vraceli v každé sérii. (Rosaviva)
  • V epizodě 2.24 Valley Girls (2009), která se odehrává z velké části v roce 1983, se objevila Gwen Stefani a její spoluhráči ze skupiny No Doubt jako fiktivní kapela Snowed Out. Při této příležitosti vytvořili cover verzi písně Stand and Deliver od Adam and the Ants (1981). (NinadeL)
  • Scéna s Blair (Leighton Meester) na konci 2. série se točila dvakrát, jednou s Natem (Chace Crawford) a jednou s Chuckem (Ed Westwick), protože v tu dobu ještě nebylo rozhodnuto, s kým Blair bude. (Elena.G.S.)

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama