Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Recenze (309)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"You know you love me. XOXO Gossip Girl" Tenhle seriál je moje guilty pleasure. Je mi jedno jestli se nikomu, kromě mě, nelíbí, já ho miluju. Zamilovala jsem se do něj během několika dílů a i přes klesající kvalitu jsem ho nepřestala milovat. A teď když to skončilo mi dochází jak mi všechny ty postavy budou hrozně chybět. Tenhle seriál mě naučil jak intrikovat, naučil mě, že i v tom nejlepším přátelství jsou okamžiky, kdy se nemůžete vystát, hlavně, že se k sobě pak dokážete vrátit a pokračovat jako byste nikdy přátele být nepřestali. A hlavně mi dal můj největší a nejdokonalejší ship - Chucka a Blair, asi žádný pár už tak nebudu milovat. Móda, láska, intriky, peníze. Na Gossip Girl nikdy nezapomenu. 5* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Abych si seriál mohl lépe užít, musel bych se přizpůsobit jeho myšlenkové hodnotě, a ta mimochodem neexistuje. Na co se dívat na pěkné holky, co mají v hlavě smetí?! Abych tedy jenom nehanil, nějaký ten dil se dá vidět, ale dosledovat to celé, není v mých silách. Naštěstí do rolí holčin byly vybrány hollywoodské nadějné hvězdičky, jako je Blake Lively nebo Leighton Meester. Kvůli nim jsem to nevypnul, dohromady nevím, o čem to bylo, ale jen vím, že to bylo barevné, hýbalo se to, a dokonce to i mluvilo. Tak asi dobré to bylo. Já nevím. Tomu hadovi je to jedno. Podobných seriálů chrlí americké televize nepočítaně. 50% ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že by mě něco takového vůbec mohlo bavit...stáhla jsem si to jen kvůli hodnocení ostatních na zahnání nudy...a hle, baví mě to. Začátky sice byly trochu rozpačité, ale čim dál pokračuju, tím více se bavím, baví mě koukat na ty intriky, zvraty, na ten zdánlivě jednoduchý život zbohatlíků...má to prostě správné tempo, humor, nadsázky a absurdity, které vás dobře zabaví, teď je to něco jako moje droga :oD ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Sice mám teenage seriály o zbohatlých adolescentech a jejich útrapách v oblibě (O.C.), Gossip Girl pro mne bylo zklamáním. Po velmi slibném a zdařilém rozjezdu začal seriál neskutečně nudit a v mezích průměru jej drželo jen pár postav (Rufus, Dean, Georgina) či zápletek (příjezd tajemného přítele z minulosti; "souboj" Jenny a Blair). Postupem času se začíná děj opakovat a na obrazovce se střidají ty samé situace, jen s jinými účastníky. Že by tu někdo herecky zazářil se taky říci nedá. S nadhledem se ke svým postavám postavili Matthew Settle (nejlepší postava celého seriálu) a Kelly Rutherford, příjemným překvapením byli i Penn Badgley a Taylor Momsen, na druhou stranu zklamala Blake Lively (ale v její herecké schopnosti jsem stejně nevěřil). Na samotném konci se pak krčí herecký projev Ed Westwicka (Chuck), který přehrává už jen pohledem. Potenciál by tu byl, ale je zabit několika nedotaženostmi. Takhle pro Gossip Girl zbylo jen průměrné hodnocení. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Pilot mě navnadil a mile překvapil, nicméně další 3 díly už měly sestupnou tendenci ve smyslu kvality. Ještě navíc se k tomu přidal i fakt, že já vlastně nemám vůbec rád příběhy prachatých mladých idiotů, kteří nevědí co se životem, ve kterém mají toliko možností jak se uplatnit. Všechno je zde lesklé, krásné a nablískané a mě se z toho postupem času začalo dělat poněkud špatně. Po 4 dílech hodnotím jako přihlouplé a poměrně nudné "drama" pár zazobanců, co nevědí jak říct tátovi, že chtějí jinam na školu, protože se bojí o své milionové konto. Smutné! Plusové body jsou i za Taylor Momsen, která je parádní :-) 4/10! A projekce ukončena :-) ()

Galerie (1 240)

Zajímavosti (36)

  • Vypravěčkou příběhu je neznámá blogerka, co si říká Gossip Girl (Super drbna) a vlastní internetovou stránku, na které píše o všem, co se na Upper East Side šustne. (Ozo)
  • V 6. epizodě 1. série nazvané "Služčin příběh" se objevila CariDee English, vítězka 7. série soutěže Amerika hledá topmodelku (od r. 2003), a to konkrétně po boku Bartholomea Basse (Robert John Burke) na večírku pořádaném Eleanor Waldorfovou (Margaret Colin). (Ozo)
  • Když už bylo rozhodnuto, že půjde namísto filmu o seriál, role Georginy byla nabídnuta Mische Barton. (Hal_Moore)

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama