Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Magniel 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi tento seriál přišel lehce nadprůměrný, postavy na tolik ujeté, že jsem nechápal, jak je možné, že ho chce někdo sledovat. Ale Zooey mě donutila si to pustit. A teď během třetí série se těším na každý další díl, co kdo opět vyvede :) Parádní skupinka lidí. A někdy si chci zahrát tu jejich chlastací hru!!! :) ()

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle seriál mě příjemně překvapil. Je to bomba. :) První díl sice byl slabší, ale ty následující to skvěle nahradily. Ze začátku se mi sice zdála hlavní představitelka děsně trapná, ale nakonec se docela uklidnila, takže jí mám ráda. Klučičí trojka je úžasná, skvěle se jimi bavím. Nejradši mám Nicka, protože to je největší blázen a rozesmívá mě nejvíc. Začínám koukat na druhou sérii, takže se moc těším, co bude dál. Konečně zase jeden super vtipný seriál. ()

Reklama

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý glóbus - nominace (4) - 69. ročník (za rok) 2011 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Zooey Deschanel, 70. ročník 2012 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Zooey Deschanel, Nejlepší herečka ve vedlejší roli v seriálu, minisérii nebo TV filmu - Max Greenfield ()

venison 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se celkem snadno prokousala až do poloviny II. série.. Tenhle sitcom je blbej jako noha se spoustou trapnejch vtípků, který naštěstí nedoprovází "doprovodný smích".. Navíc chudák Zooey dostala příšerně nesympatickej dabing.. Nevím proč, ale nakonec jsem si tuhle partičku poťapanejch pošuků oblíbila a ráda jsem jim obětovala pár chvilek mého života.. Sympatická je i krátká stopáž (cca 25 minut).. Když se přetrpí první polovina I. série, tak jsou všichni více uvolnění.. Zooey Deschanel je roztomilej prdlouš a navíc (což moc často nehodnotím) má super holčičkovský vohoz :-) Jake M. Johnson je k sežrání.. A hostovačka Justina Longa taky mile potěšila.. Prostě průměrnej hodně relaxační a dosti uhozenej amíkovskej sitcom.. :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Učitelky nebývají tak hezké a milé jakou je Zooey Deschanel. Z těch, které učily mě, mám při letmé vzpomínce na ně osypky. A jen vyjímečně se stane, že se nastěhují ke třem svobodným mužům. Spolu s Jess se k nim "nakvartýruje" i její kamarádka z dětství a vznikne tak pětiúhelník ve kterém není nouze o propírání sexuálních témat, řešení problematických (milostných) vztahů a také trapasy. Tahákem je již zmíněná Zooey Deschanel, která to táhne, což se o ostatních až tak s jistotou tvrdit nedá. Její herecký projev výrazně rozbourává náběh do hrozícího kolovrátkového stereotypu. Námět mohl být originálnější, protože o vztahy přátelících se mladých lidí není v seriálech zrovna nouze, ale s jeho zpracováním si tvůrci dali práci, aby to nepodlehlo ohraným schématům. Na jednotivých epizodách se podíleli zkušení režiséři a přinejmenším Jake Kasdan a Peyton Reed patří k těm renomovanějším. Z mého pohledu se tenhle seriál nedá sledovat epizodu po epizodě, ale k mému překvapení to není ani nijak uřvaně afektovaný seriál jakým američané dokážou u televizních obrazovek otrávit. Zkusit pár dílů by seriáloví závisláci určitě měli. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Postava Coache (Damon Wayans Jr.) se vrátila ve třetí sezoně seriálu poté, co byl zrušen seriál Happy Endings (od r. 2011), ve kterém Wayans Jr. účinkoval. Herec poté podepsal ke ztvárnění hlavní role novou smlouvu. (Shadowspark)

Související novinky

Reklama

Reklama