Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Havaj8

Tak už tam máš zase červenou .. :D

Já myslím, že je jedno v jaké barvě je, důležité je hodnocení u tebe samotného ne? Dal jsem Kameňáku čtyři hvězdy, přesto je v černých číslech a je mi to u zadku. 

na příspěvěk reagoval willy1

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Ampi

Len tak si zatipujem, že na oceán sa vôbec nedostanú a v prvej epizóde II. série ABIGAIL zahučí na dno zátoky. Ale kiež by som sa mýlil. Každopádne dúfam, že civilizácia ešte chvíľu niekde pretrvá a tak skoro sa po stopách pôvodného seriálu nevydajú. Zaujímavým miestom deja by napríklad mohla byť atomová elektráreň. :-) Som zvedavý čo tvorcovia vymyslia, ale zbožne dúfajme, že nudiť nebudú.

Ampi

Ampi (hodnocení, recenze)

Možná ocean může být zajímavým prostředím. Jen Abigail nemusí být nejlepší volba.

na příspěvěk reagoval anderson

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Společného to spolu vůbec nic nemá. Tohle je kvalitní  výpravný seriál, který divákovi chce nabídnout nějakou zábavu a pobavit ho a WD je uměle prodlužovaná nuda za účelem vydělání co nejvíc peněz, kde za pět řad uvidíš jeden akr lesa, jednu louku, opuštěný kamenolom a umaštěné postavy telenovely. Takže bych se výrazně nevzrušoval... 

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ampi

žádný konkretní nemám, jen určitě to musí být někde v tropech, aby se mohlo obilí a jiný plodiny sklízet a pěstovat celý rok.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

lahvi

společnýho to má to, že nám tvůrci chtěli nabídnout možnost vidět, jak se svět hroutí. To co se odehrávalo za doby co byl Rick v komatu , Jsou tu jiný herci i prostředí, ale na tom nesejde, prostě máme možnost vidět nákazu od začátku (s výjimkou samotného vzniku) jak se šířila a společnost hroutila. 

afroadam

afroadam (hodnocení, recenze)

až na stejné tvůrce to nemá společného s originálním WD vůbec nic. Je to jen takový upoutávka na šestou sérii WD, aby lidé byli více natěšení asi, i když to se moc nepovedlo. Trochu chabý pokus od AMC vyplnit televizní prostor.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

lahvi

Je to od stejných tvůrců. Dokonce na tomto dělá i autor celého Walking dead (komiksů). A je to zasažené do stejného universa. Například se spekuluje, že by se ve druhé sérii mohl objevit Merl a Daryll.

lahvi

lahvi (hodnocení, recenze)

Může mi někdo napsat, co to má společnýho s The Walking Death, krom skoro stejnýho názvu a tím, že je to o zombies ? Díky

na příspěvěk reagoval dragon94, cariada

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Havaj8

jako samostatnej seriál by to mělo určitě šanci, na konci už se to rozjíždělo. Vždyť je to to samý jako WD jen jiný lidi, jiný město. a byl ukázanej začátek co a jak probíhalo, bavilo mě to, nevidím důvod proč snižovat hodnocení, to by museli razantně ztratit další série

willy1

willy1 (hodnocení, recenze)

Season 1 Episode 6 - "The Good Man"

Soundtrack:

It Comes Back to Haunt Us by Timber Timbre

World Undone by Calexico

Kettering by The Antlers

A.C.C.B

A.C.C.B (hodnocení, recenze)

Na Slovensku máme výhodu, že máme veľa hradov na počet obyvateľov. Ja sám už mám vytipovaný hrad neďaleko, v prípade že by hypoteticky prišla zombiapokalypsa. Zrekonštruovaný hrad na ubočí kopca, pod ním potok ako zdroj vody a dedina s hradom je napojená na solárne panely, ktoré sa tiahnu skoro pred celú dedinu. 

na příspěvěk reagoval Ampi

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

tak jsem to dokoukal a jsem spokojený, a jsem natěšený na druhou sérii. U mě tak za 90, tak že jsem dal plný počet.

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

Ampi

kvalitní vězení nic neřeší, neboť tam nemají možnost si pěstovat či chovat dobytek, ke všemu potřebují dostatek zeleně či plochy. A k tomu tu jsou taky nájezdy přeživších. Tak že z toho jasně vyznívá že nejlepší varianta je ostrov.

na příspěvěk reagoval Ampi

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Dost toho bylo receno. Kazdopadne v poslednim dile se to rozjelo a oni to ukoncej. Klasickej krok od tvurcu, ale ze by nam to nejak extra doplnilo nejaky mezery z TWD? Ani ne. Jako samostatnej serial neverim ze by to melo uspech, ale necham se prekvapit s cim prijde dalsi serie.

na příspěvěk reagoval Ouwen, cariada, Lefty86

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama