Reklama

Reklama

Nemocnice New Amsterdam

(seriál)
  • USA New Amsterdam
Trailer
USA, (2018–2023), 64 h (Minutáž: 43–54 min)

Tvůrci:

David Schulner

Předloha:

Eric Manheimer (kniha)

Hrají:

Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher, Tyler Labine, Clifton Davis, Cindy Cheung, Zabryna Guevara, Lisa O'Hare, Gary Perez (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(89)

Seriál čerpá inspiraci z Bellevue, což je nejstarší veřejná nemocnice v Americe. Hlavní hrdina – nadaný a okouzlující doktor Max Goodwin – byl čerstvě zvolený do čela nemocnice. Je rozhodnutý zde odstranit veškerou byrokracii a zajistit špičkovou zdravotní péči pro všechny. Jak toho může dosáhnout právě on? Doktoři a ostatní personál už tohle všechno slyšeli mnohokrát. Goodwin se však nechce vzdát a pokusí se vdechnout nemocnici nový život. Jde totiž o jediné místo na světě, kde jsou schopni léčit pacienty s ebolou, vězně z jedné z nejhorších věznic na světě a např. prezidenta USA pod jednou střechou. Goodwin chce nemocnici vrátit na výsluní a zajistit jí stálé místo na mapě. (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

Filmpress.sk (Viera Langerová)

"Asi najviac pri tejto nemocničnej fikcii spozornieme, keď sa pre zmenu začínajúcej psychiatričke spovedá sám doktor Frome. Zisťuje, prečo daroval svoje topánky bezdomovcovi a vrátil sa do práce len v ponožkách. Vyjde z neho, že potreba permanentne pomáhať mu slúži na zastieranie toho, čo si o sebe…" více

Reklama

Reklama