Reklama

Reklama

Fresh Prince

(seriál)
  • USA The Fresh Prince of Bel-Air
USA, (1990–1996), 55 h 14 min (Minutáž: 20–24 min)

Scénář:

Michael Soccio, John Ridley, Jenji Kohan, Jeff Pollack, Larry Wilmore (více)

Hrají:

Will Smith, James Avery, Alfonso Ribeiro, Tatyana Ali, John Amos, Tyra Banks, Nia Long, Jenifer Lewis, Glenn Plummer, Will Sasso, Sarah Buxton, Daryl Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(148)

Obsahy(1)

Chudý mladík Will se nastěhuje ke svým bohatým příbuzným, kteří žijí v jedné z nejdražších čtvrtí Los Angeles. Působí jako rušivý element ve snobské rodině, kde jsou snad všichni slušní a nedělají nic zajímavého. Prostě si jdou podle svého denního programu a žijí onen "spořádaný a klidný život". A to má právě přistěhovalec Will změnit a taky se mu to daří... (Pumiiix)

(více)

Recenze uživatele veru_needy k tomuto seriálu (1)

Fresh Prince (1990) 

Vzhledem ke svému stáří je to sice něco jiného, než na co jsou lidé u sitcomů zvyklí teď, ale rozhodně se nebudete nudit. Will Smith se na to, že je to jeho první pořádná role, opravdu předvedl. Humor určitě nechybí, a ačkoliv se občas objeví absurdní situace, nikdy to příliš nepřeženou. Scény Willa a Carltona jsou perfektní, hloupá Hilary nikdy nezklame. Jedná se o sympatický sitcom s tunou sarkasmu a i toho 'černého' humoru (ehm). A je docela dost i možný, že by mě to až tak nebavilo, kdybych na tom jako malá jaksi nevyrůstala. Koukat v originále je nutnost. - "Hey girl, I'd marry your brother just to be in your family." ()

Související novinky

Uprchlík Will Smith

Uprchlík Will Smith

20.02.2015

Už příští týden vtrhne do kin podfukářská krimi Focus, v níž se naplno vrací Will Smith. Bývalý Fresh Prince se v posledních letech věnoval hlavně kariérám svých dětí, teď si ho ale konečně užijeme i… (více)

Mizera Smith v CIA

Mizera Smith v CIA

23.03.2006

Kdysi mu možná nikdo neřekl jinak než Fresh Prince a jeho poznávacím znamením byl mizerovský kumpán Martin Lawrence, ale dnes je Will Smith v jednom kole s třemi rozdělanými projekty v zádech. Dalším… (více)

Reklama

Reklama