Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

Ak vyhráte stotisíc dolárov a stratíte tiket, máte zlú karmu! Ako ju napraviť? Nič nie je stratené, musíte len rýchle odčiniť všetky svoje životné hriechy, spáchané do dnešného dna. To je teória, ktorou sa riadi aj nešťastník Jason Lee ako Earl Hickey, ktorý kamsi zapatrošil vzácny výherný tiket na sumu, ktorá by ho zaručene vytrhla z biedy. Podarí sa mu udobriť s vlastným osudom tak, aby mu osvietil cestu k ukrytému tiketu ešte do uzávierky vyplácania výhier súťaže? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Pítrs85 k tomuto seriálu (1)

Jmenuju se Earl (2005) 

Nemám co vytknout, tohle je nejlepší (hraný) americký seriál (aspoň tedy pro mě). Není tam ani jedna postava, která by mě něčím iritovala, naopak čtveřice hlavních hrdinů (Earl, Randy, Darnell /AKA Crabman/ a Joy) chrlí díl co díl jednu skvělou hlášku za druhou. Velkým plusem je i místo, kde se (víceméně) celý děj odehrává, ospalé maloměsto Camden. A samozřejmě hlavně ten skvělý nápad se seznamem a karmou. Jason Lee je jako Earl bezkonkurenční, (anti)hrdina jak má být, ale mým největším oblíbencem je rozhodně Crabman (jehož empatii, především ve vztahu s ďábelskou Joy, bych chtěl mít :-)). Celé čtyři řady jsem zhlédl na PrimaCool, tedy v dabované verzi, se kterou však nemám sebemenší problém (Rychlý, Tůma a další jsou perfektní). My Name Is Earl skončilo už v roce 2009, ale ten otevřený konec snad dává alespoň minimální naději, že se dočkáme dalších pokračování- a bylo by to jenom dobře, protože seriál neztratil nic ze svého humoru ani v dalších sériích. Jasných 5/5. (Doporučuji seriál s podobnou atmosférou- Raising Hope (Vychovávat Hope)). ()

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama