Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

klerik 

všechny recenze uživatele

Presne toto som očakával. ALIAS sa mi páčila o dosť viac (myslím seriál, nie predstaviteľku, Meggie Q je skrátka kosť :-). Nová Nikita mi príde ako klasický akčný seriál z deväťdesiatych rokov. DOLLHOUSE bol síce podobne "štandardný", ale tam bolo čosi navyše, čo upútalo moju pozornosť, aby som si pozrel viac dielov... Radšek ako Nikitu si pozriem prostoduchého ale zábavnejšieho KURIÉRA... ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Po peti dilech velice mile prekvapeni! Maggie me sice jeste nepresvedcila - porad ji ty bitky tak nejak nemuzu uverit... Naopak Lyndsy Fonseca mi tam perfektne sedi a "Nick Slaughter aka Viktor Čistič" je geniální! Obsazeni je tedy vynikajici a zbytek zatim taky. Snad jim to nekolik serii vydrzi... Update: Puvodni hodnoceni se tyka prvnich dvou sezon... Bohuzel treti serie jasne ukazuje ze slibny zacatek muze mit i dramaticky pad... A nemuzu se zbavit dojmu ze tvurci nejak nevi jak rozvinout pribeh dal aby to za neco stalo... Od treti sezony dve hvezdy dolu... ()

Reklama

Luukec 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to nebo je to jenom trochu míň sci-fi kopie seriálu dollhouse? Jinak to ale neni vubec špatný, sice lehce předvídatelný, ale díky Maggie Q je aspoň na co se dívat.. Edit: po 3 sériích měním hodnocení z 5ti* na jednu*. druhá generace Chucka Norrise, tentokrát v ženském provedení mi přijde trochu trapná a zaslouží si stejné hodnocení jako původní Chuck. Ten mě narozdíl odnikity aspoň styl. Nebo neměl, ale to je jedno.. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Kto čakal seriál v štýle Bessonovej Nikity a kritizoval, že sa výsledok nesie v úplne inom duchu, bol trochu naivný. Nová Nikita pritom pôvodnému filmu nemá prečo robiť hanbu, nakoľko sa ním inšpiruje minimálne a rovnakou mierou čerpá z predošlého seriálu. Výhoda je však v tom, že celú zápletku posúva od začiatku do odlišnej roviny. Dôvodov prečo sa jej zo všetkých strán dostalo prevažne pozitívnej odozvy je viac - výborný casting, dostatok akčných scén, napätia a zvratov. Dialógovo to miestami trochu drhne a niektoré dejové kľučky zaváňajú zjednodušovaním ale napriek tomu ide o na žánrové pomery inteligentnú záležitosť, ktorá diváka výrazne nepodceňuje. Aj keď ide vlastne len o adrenalínovú zábavu, kvalitnejší akčno-špionážny seriál tu nebol asi už od Aliasu a preto som ochotný trochu prižmúriť oči. Prvú televíznu verziu totiž predčí po všetkých stránkach. A keď mi po úplnom finale došlo, ako veľmi mi bude táto zostava chýbať, objektivita musela ustúpiť subjektívnym pocitom. ()

bundaboy 

všechny recenze uživatele

Na Nikitu v podání Maggie Q jsem si musel dlouho zvykat, ale nakonec jsem to překousl. Ono je totiž docela těžké uvěřit 30kg holce všechny ty rvačky a přestřelky... ;) Scénáře jsou velice jednoduché, akce občas mírně zmatená, ale mohlo to dopadnout mnohem hůř. Naštěstí to alespoň zachraňuje dobrá hudba a fakt, že je to zatím díl od dílu lepší, což mi 2. série jen potvrdila. Nikitu beru jako moje malé tajné guilty pleasure... ;) ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • V 13. epizóde 3. série, keď sú vedľa seba zviazané Nikita (Maggie Q) a Amanda (Melinda Clarke), je vidno, že Nikita je zviazaná naľavo od Amandy, no v ďalších záberoch, kde budova horí, sú zaviazané naopak, teda Nikita je zaviazaná od Amandy napravo. (challik)
  • Maggie Q je první herečkou asijsko-amerického původu, která hraje v americkém televizním dramatickém seriálu hlavní roli. (Fevas)

Reklama

Reklama