Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Co se nám to zase urodilo jako jeden z nejambicióznějších hitů letošního podzimu na Primě? Nová rodinná sága Cesty domů vsadila na tvář Mirka Etzlera, den předem si ho posadila ke Krausovi a voila, nedělní primetimový závan pominul stejně rychle jako ranní opar na okně. Nikoli náhodou CD připomínají už na první pohled rozředěnou Pojišťovnu, vedle Mirka je za kamerou osvědčený Adamec. A jestli dalšími tahouny mají být taková jména jako Švehlík, Smutná nebo Potměšil, tak děkuji, nechci. Všechny ty další Jeníkové, Zadražily, Limry a Dolanské si také odpustím a patrně upřu právo na zaujetí těm novým starům. Ale tak co už, v momentě, když jsem při dosledováni úvodního dílu došla v dalším měsíčníku, který napsal sám život, k tak povznášejícímu tématu, jako je Buďte lepší v organizaci lednice, protřela jsem zrak a řekla sbohem a šateček i letošní nové a báječné soapce. Toto opravdu není šťastný výsledek zdravého konkurenčního prostředí, které nám bují již šestým rokem. ...a uplynulo pěkných pár týdnů a po testu dílu druhého jsem jen zalitovala, že jsem tomu dala šanci. Kam se na tohle hrabe trendy umělost nováckých serošů a sterilní zkostnatělost ČT. ()

fandula 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál se těším vždy,když ho mají na Primě dávat.Ne jen že hercům jejich role vřím ale vyváženost vztahů je stoprocentně lepší a důveryhodnější,než například v Ordinaci v růžové zahradě.I když tenhle seriál dostal málo hlasů jelikož se tam děje velké h***o,je tak útulný že alespoň 4* si u mě zaslouží. ()

Reklama

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Jednou jsme z pár lidma zapředly zajímavou diskuzi na téma " sračkoidní seriály u nás a ve světě " //// Je zajímavé že tak malá země jako je ČR, dokáže vyprodukovat podobný hnůj jako je tohle ( + asi 20 podobných seriálů ) a i když se na to dívá pár lidí, neustále se natáčí další a další díly. Určitě to nemůže být z hlediska financí levná záležitost - vemte jen kolik musí platit herců, asistentů, režisérů a dalších xy lidí co se na podobných projektech podílý. Jak je tedy možné že tak malé TV stanice ( Nova, Prima, Barrandov ) dokážou neustále točit něco na co se nikdo nedívá, a takové obří TV stanice jako jsou ve světě, nedokážou dokončit nějaké seriály jen proto že se na to přestalo dívat pár lidí. Stačí si na internetu najít pár informací ke zrušeným seriálům ( Terra Nova, Outcasts, Flashforvard, atd. ) u kterých se dokonce do studií kde byly vyráběny posílaly petice za obnovy. Takže kdepak je chyba, když třeba Prima, dokáže vysílat kravinu 10 let v kuse a točí dál, a taková ABC ( v americe ) nedokáže natočit pár dílů, které by dokázaly otevřené příběhy ukončit ? Nemyslím si že to bude v penězích. Takže kde je ta rozdílnost ? Pochybuju že taková stanice jako je Prima, má nějak moc větší možnosti finančního rázu, než třeba takový SyFi studio ( nebo Universal, Tristar, Columbia, a mnoho dalších kteří ukončily zajímavé seriály uprostřed vyprávění ) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Cesty Primy jsou nevyzpytatelné a tak se bohužel tým nějakých skutečných odborníků na masovou zábavu vrhl směle do další práce a dal stvořiti sitcom Cesty domů. O to je vtipnější, že domů nikdo nedošel, stále se ti lidé bincají po studiu a tvoří a tvoří. Nekonečně mnoho dílů nás ještě čeká a tak nezbývá, než stanici vymazat ze své televize a nahradit zábavu něčím hodnotnějším, třeba procházkou po střepech, přiškrcováním nebo plováním v septiku. ()

carott odpad!

všechny recenze uživatele

Ty, kteří se podíleli na vzniku tohoto filmu odsoudit za zločiny proti lidskosti. Zde je absolutně všechno špatně, od scénáře, přes herce (Ptáčková a Etzler jsou obzvláště špatní), po kameru. Ale co by se taky dalo od Adamce jakožto autora Pojištovny čekat.... Málokdy odsuzuju seriál po jednom díle, ale toto jinak nejde. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Plocha ateliéru ve Vysočanech měřila 1650 m2. (M.B)
  • Jan Bílek se objevil před kamerou po 25 letech. Naposledy si zahrál ve snímku Pětka s hvězdičkou (1985), kde debutoval. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama