Reklama

Reklama

Nová holka

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2018), 53 h 23 min (Minutáž: 20–24 min)

Hrají:

Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield, Hannah Simone, Lamorne Morris, Damon Wayans Jr., Gillian Vigman, Justin Long, Lake Bell, Rachael Harris (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(146)

Obsahy(1)

Nová holka se vyznačuje mladým hereckým obsazením, které přináší nový pohled na přátelství. Jess Day (Zooey Deschanel) potřebuje po těžkém rozchodu nové bydlení. Hledání na internetu ji zavede do skvělého podkrovního bytu… a ke třem nezadaným klukům, které nikdy předtím nepotkala. Nick (Jake Johnson), absolvent právnické fakulty, který se stal barmanem, je nejvíc při zemi… a zároveň nejzarputilejší. Schmidt (Max Greenfield) je hýřivý mladý profesionál, který je pěkně pyšný na své břišní svaly. Winston (Lamorne Morris), je silně soutěživý bývalý sportovec, který neví, co dál. Skupinu doplňuje Jessova nejlepší kamarádka z dětství Cece (Hannah Simone), modelka se zabijáckým mrtvým výrazem. Pětice si uvědomí, že se navzájem potřebují víc, než si mysleli, a nakonec vytvoří půvabně dysfunkční – nebo podivně funkční – rodinu. (Disney+)

(více)

Videa (382)

Trailer

Recenze (251)

Mikita 

všechny recenze uživatele

Jess je až moc šílená a ze začátku i málo "ženská", ale to vůbec nevadí. Seriál má docela spád a zajímavé vztahové linky, které jsou ještě neokoukané, svěží. A není to jen Jess, kdo je šílená, ono ani ti 3 chlápci, co s nimi žije nejsou úplně v pohodě. Ale pokud máte rádi pocity přehnané do extrémů a pestré a šílené charaktery, tohle je seriál přesně pro vás. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Mě to baví velice. Všechny postavy se výborně doplňují, každá je něčím zajímavá a ani jedna epizoda nevypadá, že by byla vymyšlená stylem "tak o čem to bude tentokrát". Taky mě baví časté používání exteriérů a hlavně že to celé nevypadá jako sitcom a nedoplňuje to natočený smích. Mezi díly jsem si pustil epizodu z HIMYM a musím přiznat, že v porovnání s New Girl byl ten humor opravdu velice ubohý... Pokud vám sedne pilot, bude se vám líbit celý seriál. Jak jsem psal, mě to baví moc. "It's Jess!" ()

Reklama

Ace.Anita 

všechny recenze uživatele

Hlavně se nenechat odradit prvními asi čtyřmi díly, ve kterých je Jess tak přepáleně hipsterská, až z toho bolí oči! Začne to být legrační a milounké. Jeden z těch seriálů, kde si některé komické mikrosituace musíte přehrávat pořád dokola a snažíte se identifikovat TEN moment, který jim dodává genialitu a přitom doufáte, že se vám to nepovede, protože jinak už by to nebyla taková srdcovka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na seriál jsem se jako fanoušek Zooey Deschanel těšil,o to větší bylo moje zklamání.Všechny postavy jednají jako lidé,kteří trpí určitým stupněm demence,humor se vyskytuje ve formě pro mé smysly nerozpoznatelné,předpokládám,že bych měl brečet smíchy vždy,když si Schmidt sundá tričko,nebo bych neměl?Nevím,to je právě problém.Pro mě je to strašná nuda a hvězdičku dávám jen za obsazení Zooey. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý glóbus - nominace (4) - 69. ročník (za rok) 2011 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Zooey Deschanel, 70. ročník 2012 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Zooey Deschanel, Nejlepší herečka ve vedlejší roli v seriálu, minisérii nebo TV filmu - Max Greenfield ()

Galerie (2 471)

Zajímavosti (9)

  • V úvodu epizody se objeví narážka na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)
  • Úvodní píseň „Hey Girl“ nazpívala představitelka hlavní role Zooey Deschanel (Jess). (Olík)
  • Díky vysoké sledovanosti se rozhodla produkce natočit sérii o čtyřiadvaceti epizodách, což je o jedenáct více, než původně zamýšleli. (sluppka)

Související novinky

Reklama

Reklama