Reklama

Reklama

Živí mrtví: Počátek konce

(seriál)
  • USA Fear the Walking Dead (více)
Trailer 1
USA, (2015–2023), 86 h 10 min (Minutáž: 40–65 min)

Režie:

Adam Davidson, Kari Skogland, Stefan Schwartz, Michael Uppendahl (více)

Předloha:

Robert Kirkman (komiks), Tony Moore (komiks) (více)

Hrají:

Alycia Debnam-Carey, Kim Dickens, Frank Dillane, Mercedes Mason, Colman Domingo, Rubén Blades, Lennie James, Cliff Curtis, Danay Garcia, Garret Dillahunt (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(113)

Svět živých mrtvých není světem pouze Ricka Grimese, ale i čtyřicetiletého učitele angličtiny Travise Manawa, který žije v Los Angeles. Společně s družkou Clark Madison s jejími dětmi Nickem a Alicii, byvalou Travisovou manželkou Lizou Ortiz, jejich synem Christopherem a dalšími se snaží přežít pandemii chodících mrtvých, která vypukla. (Vanilla77)

(více)

Diskuze

Idahou

Idahou (hodnocení, recenze)

Fear the Walking Dead - jo, tka tohodle seroše se fakt bojím. I ten trailer je strašně, strašně, strašně, strašně špatnej

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

Bernyz

Ale čo nepovieš, vážne ? Ten názov som tu zadal už v máji, kedy to začalo AMC promovať. A zaujímavé, že mi ho zasa nejaký "expert" zmazal. Takže pokus č. 2, a uvidime kolko vydrzi. Hlavne, že tu nikomu nevadi hodnotenie pred tym, nez to realne niekto mohol vidieť.

na příspěvěk reagoval Eržik, Bernyz

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no no Walking Dead má spoustu režisérů, spoustu scénáristů a mělo taky už od začátku jistě tvůrčí neshody, tenhle seriál má jednoho režiséra, dva scénáristy a podle všeho, během natáčení nebyli problémy, takže nic tomu nenasvědčuje tedy až na ten odpad od jamail9

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Szajter

Szajter (hodnocení, recenze)

Wow, to vypadá špatně, až z toho mám radost. Už Walking dead je čím dal horší, že ani ze setrvačnosti se nedalo dokoukat na tu minulou serii, snad tohle pomůže ještě rychlejšímu úpadku :-)

 (hodnocení, recenze)

Ouwen

teda... ne že bych psal o 8 příspěvků níž úplně to samé... ale ano

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Ampi

ale uvědom si, že po pár dílech to upadne do toho samého klišé :) za chvíli se ocitnou v situaci, jako rick a podobný. tahle tématika má určitě co nabídnout.... jenže když mají ploché scénáristy, je to těžký. trailer na šestou sérii walking dead vypadá opět úplně akčně a bude to ukecané.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Na mne to spíš působí, že z projektu TWD chtějí vytřískat co nejvíc. Jak můžou chtít vymýšlet spinoffy, když ani do TWD nedají nic nového?

na příspěvěk reagoval Ampi

Uživatel SeBig smazal svůj příspěvek.

dubinak

dubinak (hodnocení, recenze)

Myslím, že asi zůstanu u The Strain. Tohle se mi zdá podle traileru jako docela zbytečná, už několikrát viděná záležitost. Pochybuju, že se to vyrovná The Walking Dead.

 (hodnocení, recenze)

Pochybuji, že by tady odhalili něco vyloženě nového... Jenom se bojím, že se to bude dlouho rozehřívat a bude to působit jako 2.série originálnu. Ale docela se těším - SWAT vs. zombíci může být prča... mohlo by to být trochu jako RE:Nemesis ...jenom trošičku

A ...ještě aby to nebylo absolutně zbytečné. Příjde mi trochu zbytečné vyprávět úplně to samé jako v originálu s tím rozdílem, že to tady vezmou od začátku. Mohli by mít něco připravené... nějaké poslání (cíl - zachraň roztleskávačku, zachrániš svět typ věci... třeba) nebo něco jiného - místo prostého přežívání jako v WD - ne ho jenom kopírovat. A za X sérií se oba seriály spojí a bude epic finále...

na příspěvěk reagoval SeBig

cariada

cariada (hodnocení, recenze)

hlavně si musíte uvědomit, že další série nejsou jisté  vše se odvíjí  na sledovanosti, plánovaná je zatím jedna pak se uvidí. Já se na to těším zase to bude jiný pohled a možná nám to objasní co se vlastně posralo.

na příspěvěk reagoval Lenka_J, Eržik

 (hodnocení, recenze)

Ono to z toho traileru vypadá jako další zombie horor... akorát to je seriál. A trochu telenovela...

To bude první série o začátku apokalypsy a další série budou klasické The Walking Dead...?

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Ten trailer vypadá jak nějaký nízkorozpočtový domácí produkt tří kamarádů a Jerryho...

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

No zajímalo by mě kolik plánujou řad. Nedovedu si představit víc jak 2. 
Přece jen až se do podvědomí lidí dostane, že prostě zombie jsou všude a nic se neví a začnou "cestovat" tak se to dostane do stejné koleje jako Walking dead a nebude to mít moc co nového nabídnout dle mě.

Související novinky

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

Seriál Živí mrtví končí, zombie ale zůstanou

10.09.2020

Stanice AMC oznámila konec populárního seriálu Živí mrtví. Kabelovka završí současný seriál jedenáctou rozšířenou sérií, která bude mít celkem 24 epizod. Prvních dvanácti se pak dočkáme už příští rok… (více)

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

Komiks Živí mrtví nečekaně končí

03.07.2019

Spisovatel a tvůrce slavné komiksové série Živí mrtví Robert Kirkman tento týden šokoval fanoušky. Jeho sága totiž nečekaně dospěla do finále, a to bez jakéhokoli předchozího upozornění. Posledním… (více)

Živí mrtví dostanou další spin-off

Živí mrtví dostanou další spin-off

09.04.2019

Stanice AMC oznámila třetí seriál vycházející z komiksu Živí mrtví Roberta Kirkmana. Zatím nepojmenovaný projekt by se měl točit okolo dvou mladých dívek, které patří k první generaci, jež dospívala… (více)

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

Prahu zaplaví zombíci z Fear the Walking Dead

27.05.2017

Léto se blíží a spolu s ním i zombie apokalypsa, která se tentokrát nevyhne ani pražské náplavce. Pokud se chcete zchladit a pocítit mrazivé z mrtvých vstání na vlastní kůži, vyrazte v podvečer 31.… (více)

Reklama

Reklama