Reklama

Reklama

It's Always Sunny in Philadelphia

(seriál)
  • USA It's Always Sunny in Philadelphia (více)
Rozhovor 1 - Charlie Day, Kaitlin Olson
USA, (2005–2023), 61 h 5 min (Minutáž: 18–43 min)

Hrají:

Charlie Day, Rob McElhenney, Danny DeVito, Glenn Howerton, Kaitlin Olson, Jaimie Alexander, Autumn Reeser, Kristoffer Polaha, Ted Rooney, Sabrina Machado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(169)

Seriál It’s Always Sunny in Philadelphia sleduje "partu", majitele neúspěšné hospody u Paddyho; parta zhýralců, která nemiluje nic jiného než plánovat, konspirovat a většinou si libovat ve vzájemném neštěstí. Ať už obcházejí systém sociálního zabezpečení, zneužívají děti z popelnic, předstírají, že jsou mrzáci, vydávají se za policisty nebo falšují pohřby, parta se nikdy nesníží k tomu, aby vydělávali peněz. (Disney+)

(více)

Videa (4)

Rozhovor 1 - Charlie Day, Kaitlin Olson

Recenze (67)

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA (IV. séria): JOJ Plus = 2.12.2011, v pôvodnom znení s titulkami - Mýliť si "politickú nekorektnosť" s imbecilitou je zdá sa v móde. Ale to nevadí, pretože na tých epizódach, ktoré som zatiaľ videl som sa doslova a do písmena rehotal ako "kvoň". A to sa mi už poriadne dávno nestalo. - Mimochodom to prečo JOJ Plus odpremiérovala iba 4. sériu naozaj nepochopím. V tej televízii sa to podobnými "premiérami" mimo akúkoľvek logiku iba hemží ... (15.1.2012) ()

koza3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem to tak před deseti lety, když byly na světě tři čtyři série a moc jsem se u toho řezal. Když jsem nedávno potřeboval nějakou ujetost, nějaký černý humor, vzpomněl jsem si na to. No a než jsem stihnul ohodnotit první sérii, sjel jsem čtyři. Sakra to je ujeté. Takový plesnivý humor plný špíny, ponížení a neštěstí. To mi po těch čtyřech sériích čím dál tím více lezlo na nervy. Potřeboval jsem zase nějaký happy-end, tak nevím, jestli svůj plán dokoukat to celé (má to už třináct sérií!) zvládnu. Možná počkám na podzim, kdy má vyjít McElhenneyho nový seriál Mythic Quest, který věřím, že bude podobně zbarvený. Tak mi to nedalo a sjel jsem všech čtrnáct sérií. Musím říct, že po pár týdnech jsem si na celou partičku zvyknul a teď, když jsem na konci, je mi po nich smutno. Překvapivě se příběh začal přenášet mezi sériemi a byla tam určitá kontinuita. To mám rád u tohohle typu seriálů, že jen tak roky nežvaní, ale posouvají se v příběhu. Nejsilnější (a zároveň nejnápadnější) linka je homosexualita Maca, která vykristalizuje v epický závěr třinácté série. Pouštěl jsem si to dvakrát a pak ještě jednou ženě. Nesnáším balet a muzikály, ale tahle exprese toho, co se v Macovi bilo vyjádřené moderním baletem byla prostě kulervoucí. Nic podobného jsem nikdy neviděl a klobouk dolů za takový výkon. Možná bych se nezlobil, kdyby to skončilo tímhle eposem, ale dostali jsme další čtrnáctou sérii, která opět nezklamala a je plná gegů. Závěrem mi tedy bude smutno, ale těším se, že si pustím zase nějaký sitcom, kde to končí třeba romantickou uzávěrkou (HIMYM?) nebo morálním ponaučením (Earl?). Nebo že bych si dal nějakou další depresi (Black Mirror?)? ()

Reklama

bouncer 

všechny recenze uživatele

Zábavná šou, která vyniká v tom, že se zaměřuje na ožehavá, často tabuizovaná či jinak nekonveční témata. Postavy jsou dostatečně trhlé, dokáží věci řešit netradičně a šokovat diváky. Je to sranda, ale přeci jen k dokonalost seriálu tomu ještě leccos chybí... s postupem času přechod od vtipnosti k trpanosti zaručen. (1. sezóna - 90 %, 2. sezóna - 80 %, 3. sezóna - 40 %) ()

Toj 

všechny recenze uživatele

Jak je tohle možné? Parta kamarádů se rozhodne a natočí seriál, kde si postavy můžou dovolit všechno, kde síla politické nekorektnosti je měřítkem kvality. Seriál neukazuje stylizovaný pohádkový příběh krásných a bohatých lidí v New Yorku, kteří řeší nějaké banální problémy se vztahy. Tohle je seriál o naprostých nulách, chudácích a duševních mrzácích, ktěří jsou schopni všeho. Nikdy jsem si nemyslel, že něco takového z televziních obrazovek vzdejde... Vzešlo a přestože se v některých dílech řeší h*vna (ehm.. doslova), tak naprosto úžasným způsobem reflektuje svět kolem nás. Jedná se o Family Guy hraných seriálů bez zbytečné snahy o explicitní morální poselství.. Jak je tohle možné? ()

T2

všechny recenze uživatele

_It's Always Sunny in Philadelphia - 1 a 2 sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,603,855 //počet predaných kusov 57,301║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,977,232 //počet predaných kusov 114,553 ║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $10,630,958 //počet predaných kusov ║ _It's Always Sunny in Philadelphia: 5.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA 479,596 //počet predaných kusov $11,372,533 ()

Galerie (1 508)

Zajímavosti (17)

  • Úvodním pilotem měla být krátká filmová verze epizody "Charlie Has Cancer". (D3VIL)
  • Seriál It's Always Sunny in Philadelphia dostal po první sérii zelenou pro pokračování na úkor obdobného seriálu Starved, který byl po společném startu na podzim 2005 ukončen. (NinadeL)

Související novinky

Minecraft má režiséra

Minecraft má režiséra

22.07.2015

Svět šílí z animovaných kostiček. Tedy alespoň ten herní, populární Minecraft totiž minulý měsíc překročil 100 milionů registrovaných uživatelů. Dokonce má i vlastní velké akce (nedávno se v Londýně… (více)

Reklama

Reklama